Bebelusi de sept-oct 2004 (41)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loreema24 spune:

quote:
Originally posted by aissa

2. Cum ii imbracati pe bebei acum?. Stiu ca e greu de generalizat, dar nu mai stiu cum sa fac. Ieri am iesit afara si avea o caciulita subtire (care are "calota" perforata, ajurata), dar i-am dat-o jos cand a adormit si i-am pus doar pe frunte (nu i-am ridicat capul sa i-l bag si la ceafa) baticutul. La corp avea raiati si dres, respectiv body-maieu, tricou si geaca de blugi necaptusita.
La corp era relativ bine, spre calda, dar la ceafa, unde repet nu avea nimic, era transpirata. La fel o gasesc si acasa, in pat, mai ales acum ca se freaca in continuu, frige salteaua sub ea. Azi am zis sa o las mai lejer. Si i-am dat pantaloni 3/4 si tricou cu maneca scurta. In 5 minute sughita (si nu mancase ca nu a vrut fructele si nic suc). Ce sa mai inteleg? Ii e rece sau ii e cald? Ca de exemplu mie imi vine sa las deschise geamurile ca mi-e cald.
3. Si de aici a 3-a intrebare: lasati geamul deschis in camera cu bb? Sau in alta camera?. Ma tot tem de curent (desi eu nu simt sa fie) si evit sa le tin deschise cand suntem acasa, ca eu nu inchid usile la camere sau la bucatarie. Si uneori parca e un aer inchis (desi aerisesc).

Cristina si Alexandra (30.09.2004)

Si eu o imbrac tot la fel :body-tricou, dres, si un costumas subtire pe deasupra,iar pe cap o caciulita subtire sau un baticut cu cozoroc. I-au si o gecuta subtire pt orice eventualitate la mine.

Cat despre geamuri deschid si cu bb in camera dar numai daca e usa inchisa, sa nu se faca curent.

Si cu transpiratul la caput e lege: tot timpul transpira la ceafa , cu toate ca in casa nu ii pun deloc caciulita, cam de o luna sta cu capul descoperit in casa.

Ramona & Loreema
http://photos.yahoo.com/loreema24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreema24 spune:

Noi suntem mereu cu pozele in urma !
Asa ca il vom cicali pe tati pana ne cumpara un aparat digital! Sa vedem cat dureaza.
Si daca nu reusim o rugam pe bunica sa ne trimita ea unul ca sa nu mai poata spune tati "NU"!

Ramona & Loreema
http://photos.yahoo.com/loreema24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Neata fetelor! Auzi ce toanta sunt, e 13 !!!
Noi am pierdut notiunea timpului, nici pozicile nu am avut cand sa le vedem, dar de bagat ne-am bagat pozici de Paste si de ieri.
In rest iar zic fugitiv:
- transpiratia la ceafa zice dr ca e de la lipsa de calciu, eu nici acum insa n-am luat medicam.homeopat pe care i l-a dat maimutei (acum parca nu mai transpira)
- o imbrac in general cu body maieu+tricou+plovaras cu nasturei ca sa-l pot deschide, dar ieri i-am scos dresul si avea pantalonasi+sosete 3/4 si body maneca lunga+plovaras subtire; oricum am o geaca la mine subtire in caz ca ne lungim pana seara
- geamul deschis si acum l-am lasat cat doarme iar afara e cald.. noi suntem cu fata spre est si e mai cald afara ca-n casa
Acum fug afara si cand ma intorc ma uit la pozici... cand mai punem de o intalneala poate prin Herastrau?

Andreea & Gogo (DN 10.10.2004)
<http://www.andora.bravehost.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellen spune:

Aissa, eu o imbrac pe Alexuta cu dres, blugi, un body sau o bluzita cu maneca lunga si o gecuta subtire, iar pe cap ii pun o caciulita. Inca sunt obsedata sa aiba urechile acoperite pentru ca din cand in cand mai bate vantul, chiar daca este cald afara. Pana acum nu a transpirat la cap afara, transpira doar in casa cand se agita ea foarte tare iar in casa nu i-am pus niciodata nimic pe cap.

Si eu incerc sa evit sa stau in casa cu geamul deschis, dar din cand in cand la bucatarie cand ii dau sa manance il mai las deschis dar il deschid in sus ci nu normal. Eu ma gandesc ca la vara pe caldurile ale de foc sigur o sa stau cu geamul deschis noaptea.
Eu de cand era mai frig afara lasam geamul deschis la bucatarie si usa deschisa la dormitor incat sa mai intre si la ea niste aer mai curat (daca se poate spune asa aici in Bucuresti).

Elena & Alexandra (25.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Loreema, eu in casa nu i-am pus caciula niciodata, decat putin dupa baie, dar i-o dau jos repede.
Nu as da vina pe lipsa de calciu pentru transpiratie, pentru ca transpira de cald. La fel face cand suge, pe mana mea e fleasca, parul ei la fel. Deci ea transpira in zonele de contact. SI cum nu are gat (e ruda si cu Petre Roman, ca nu mai pot zice ca e fata lui Basescu acum) sta mereu cu ceafa pe bluze, pe geaca, cred ca asta e motivul.
Dar in casa ii tinem inca in maneca lunga si pantaloni lungi? Asta ma framant. Ca afara si eu plec cu haine de schimb.

Ellen, noi ne dam cu pumnii in cap ca atunci cand am pus geamurile nu am considerat utila deschiderea pe verticala si le-am facut simple. Si de cate ori bate vantul sau ploua eu stau cu geamurile inchise de mor (asta si vara).

Mergi la inceput

Aissa, la mine in casa nu a apucat sa se incalzeasca si daca stau eu in maneca scurta ma ia frigul asa ca eu inca o tin in pantalon lung, body cu manace lunga si chiar ii mai pun cateodata si un hanorac sau un sarafan. Au fost zile in care a fost chiar frig in casa de a trebuit sa ii dau un trening pe ea.

Mergi la inceput

Am uitat sa zic, noi ne dam cu pumii in cap ca nu ne-am pus plase la geamuri pentru ca avem niste plopi in imrejurimi si incepe ninsoare in curand. Trebuie sa ma interesez zilele astea daca mai pot pune sau nu.

Apropos de intalniri. Ca tot sunt libera saptamana asta, nu vine nimeni maine in IOR, daca este frumos afara?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

nici plase n-am.....
Dar stau la 10 si nu am plopi din aia tembeli in zona. In schimb nu stiu cum va fi cu tantarii. O sa putem pune aparatul?

Mergi la inceput

Nu stiu nici eu cum o sa fie cu tantarii si daca sa ii pun aparatul sau nu. Eu, de ex., din alea de mirosit am in toata casa mai putin in dormitor la ea iar acolo nu mai sta acum decat atunci cand doarme. Le am de cand am nascut-o si nu a avut nici o problema pana acum si ma gandesc ca nici de la pastile din alea de tantari nu o sa aiba probleme. Oricum ma mai gandesc.

Mergi la inceput

Vad ca numai eu si cu Aissa mai suntem pe forum la ora asta.

Eu tot imi astept bebelina sa se trezeasca si sa pape iar apoi sa mergem la plimbareala. Trebuia sa-i dau sa pape la 2 dar vad ca este foarte obosita si inca mai doarme. Parca vad ca dupa ce se trezeste incepe sa caste la masa.

Mergi la inceput