Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 26
Raspunsuri - Pagina 16
Mishulina spune:
Fetelor,sunteti incredibile,aveti un tonus optimist,de-mi vine sa ma duc la taiere chiar acum,macar scap mai repede..
Acum ma dau eu viteaza,dar mi-e ca daca inchid calculatorul ma apuca 
Cata,Cata vin si eu! E clar ca suntem in aceeasi barca ( a Taniei,sper!
) Eu te
si sper sa nu ajungi la laparo,poate ma faci "matusica"luna asta,OK?
Monica,Cristinna,nu plecati nicaieri,eu de voi ma tin cu ambele maini....
Maria Alexia nu mai ai cumva adresa berzei? Pot sa ma semnez cu numele tau in scrisoarea de luna urmatoare,ca pe mine nu ma iubeste...
Alexia
,cum ma sti,"elefantica" si eu, nici o suparare ca nici eu nu pot sa fac HSg. A zis T ca se poate sparge trompa si decat sa o pierdem mai bine laparo ca ofera mai multe informatii si conserva trompa...
Thea,ne luam de manuta si dam impreuna sperante "elefanticilor" cu o singura trompa,da?
Taniuta,sa nu ma lasi pe mal,mi-am cumparat bilet din timp,uite,acum sunt la apa dar,daca o scot la mal te astept sa ma iei in barcuta in urmatorul port,bine?
utocatalina spune:
Mishulina ma bucur ca esti cu moralul sus
...asa si trebuie...oricum si eu astept cu nerabdare informatiile de dupa laparo
...cind il suni iar pe T, exact cind nevalesc rusii nesimtiti? Si eu numar zilele, dar mai am de stat vreo 8 zile...adica hat..si dupa aia, ti-am mai zis..ori la bal ori la spital la laparo si eu...pe banda rulanta
...eu tot sper ca gravidutele sa ma lege fedeles si sa ma ia cu ele la burtici
, dar acum cum mi-o fi norocul
...ca eu am o frica de laparo
...de fac pe mine
..si sper ca de frica sa ramin grea acum
...ca sa nu mai fac!![]()
Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta
Cata
iepurila spune:
Mishulica scumpica, tii minte ca iti spuneam ca esti un om puternic? Uite inca o dovada :tu treci prin ce treci acum si iti arde de analizele mele. Te pup de o mie de ori. Volumul trombocitar mediu mi-a iesit 6.6 cand minim era 7.4.
In ceea ce priveste limfocitele treaba sta cam asa: rezultat 3.0 (valori normale 1.2- 4.0) dar ca si procent (deci limfocite %) am 45.1 fata de 40.0 maxim.
Nu stiu ce fel de limfocite, ca nu ma pricep absolut deloc (oricum buletinul de analiza are mult mai multe valori- eritrocite, hemoglobina, hematocrit, leucocite, monocite, trombocite......-dar eu am scris doar de cele care nu se incadrau in valorile normale.
pupici
Eu, iepurica
coralia76 spune:
Fetele eu va citesc dar credeti-ma ca de scris abia acum mi-am adunat toate puterile sa va scriu..am o stare de somnolenta si ameteala de nu ma mai recunosc..de o tin tot asa in cateva zile nu o sa mai fiu buna de nimic pe aici pe la scarbici....Ma doare si capul..in plus pe prietena mea care are acum 19 sapt a internat-o sotul in spital ca are contractii..nu-i e bine deloc saraca de ea...si ma apuca si pe mine toate gandurile negre...
Voi nu va luati dupa mine...ca sper sa scap de starea asta,numai bb sa fie ok in rest cred ca as sta si agatata cu capul in jos toata ziua numai sa-i fie bebeului bine.
Hai veniti pe rand cu vesti bune sa ma mai dezamortesc si eu.Mishulica draga de tine o sa fie si pentru tine bine chiar daca va trebui sa mai suporti cateva obstacole in calea implinirii visului.
Va pup.
maria_alexia spune:
Fetelor, haideti la capitolul 27
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48247" target="_blank">http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48247