Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 26
Raspunsuri - Pagina 15
Mishulina spune:
Fetelor,m-am intors acum o ora si am gasit netul picat!Am rezultatul:Laparoscopie scrie pe mine! Cred ca am o fatza de cutit...
(asta e a 5-a operatie si nu stiu cate oi mai duce). Valoarea b-hCG e de 0,23 (val normale 0-2,9)asa ca e clar negativ.....
Interesanta a fost si discutia cu Dr.T de dupa....El tinea mortis sa ma interneze maine dimineata si sa ma taie poimaine desi i-am spus ca imi intarzie ciclul de 4 zile,ceea ce nu mi s-a mai intamplat NICIODATA in aproape 18 ani! Intr-un final a inteles ca e prea devreme si a zis sa intrerup Utrogestanul(nu am de ce sa mai iau),sa astept sa-mi vina si sa-l sun atunci...Apropo,nici el nu a avut o explicatie plauzibila pentru intarzierea asta asa de mare dar a parut foarte categoric cand l-am intrebat daca e din cauza Utrogestanului si a zis ca NU! Habar n-am ce sa mai cred...
In fine,sunt atat de obosita dupa zilele astea agitate ca nici sa ma supar nu mai pot,important e ca nu e mai rau (adica m-am temut sa nu fie o sarcina extrauterina,Doamne-Fereste,cu aderentele mele se poate intampla orice),prefer varianta asta,macar aflu ce si cum...
Deci,asta e,ma duc sa-mi caut o pijamaluta subtire pentru spital....
monica_b spune:
Multzam, Cata. Iti tin si tie pumnii strinsi.
Iepurila, sa-ti raspund la intrebarea de dimineata: da, eu dupa HSG m-am dus fara probleme la "datorie". Doar ca un pic mai tirziu, pe la 12. Ca, desi investigatia propriu zisa a durat 5-10 minute, m-am invirtit vreo 2 ceasuri pe acolo pian mi-au dat filmele.
Cristinna,Mishulina, fetelor, va rog si eu mult sa nu va lasati deprimate. Nu de alta, dar eu de la voi (toate) ma alimentez cu optimism... 
Monica
Aspiranta (azi) optimista 
utocatalina spune:
Asa Tania...ia-ma de urechi...de par...numai sa ajung si eu la gravidute!![]()
Mishulina imi pare rau pentru rezultat
...nu am vrut sa-ti zic, dar am avut o presimtire ca este exact cum nu trebuie...si eu voi face laparo cu T in mai, daca ratez si luna asta...dar ce sa facem daca nu mai avem incotro
...zi si tu! Eu sunt alaturi de tine in momentele astea dificile si sper ca va iesi soarele si pe strada noastra!
Monica sa vedem maine un test cu II liniute!
Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta
Cata
Cristinna spune:
Mishulina draga mea..imi pare rau pentru zilele astea de calvar prin care ai trecut
..nici nu vreau sa ma gandesc cum eram eu in locul tau.
Si eu sunt intr-o pasa foarte proasta
..ma hotarasem chiar sa nu mai scriu o perioada nici pe DC , dar Cata si celelalte fete m-au "scuturat" un pic si incerc sa-mi revin .. sa astept rushii acum care max pe duminica o sa fie pe mine.. si apoi sa o iau de la capat luna urmatoare.
Tania..sa lasi locul liber in barcutza si pentru mine..poate pana la ziua mea in 22 iunie sa pot urca si eu![]()
Va pup pe toate
Cristinna
maria_alexia spune:
Off, Mishulina, imi pare tare rau. Dar nu fii tu suparata pe laparoscopia asta, gandeste-te ca e spre binele tau, va fi un mare pas inainte! Fetele care au facut-o spuneau ca nu e greu deloc de suportat. Iar Cata, draguta de ea, vrea sa se ofere voluntara!
Iti doresc sa mergi de-acum incolo numai spre bine, problemele o sa se rezolve si ele, pe rand si cu rabdare. 
Teodora, multumesc pentru urari
. Am vazut pe alt thread ca si tu esti in asteptarea
- fie sa vina luna asta!
Alexia27 spune:
Mishulina frumoasă știu cât de dezamăgită trebuie să fii, dar gândește-te că și mîine e o zi (a se citi "mai e și luna viitoare" și atunci vei veni cu forțe proaspete, mai bogată în răspunsuri și cu multe probleme rezolvate. Privește HSG ca pe un nou început!
Fetele care stau cu sufletul la gură....vrem vești bune de la voi!
Eu...azi 36,1, parcă un început de mucus watery, și m-am înțepat pentru TSH, estradiol, LH și FSH (azi e ziua 14), iar mâine ecografie scrie pe mine!
thea_m spune:
Mishulina imi pare rau! Imi inchipui ce greu iti este! Credeam ca tu vei da noi sperante fetelor cu o trompa. Dar ai sa vezi ca se rezolva dupa laparoscopie. Putin, putin te inteleg, desi eu am doar 3 operatii la activ.
Teodora
Alexia27 spune:
Scuze Mishulina, voiam să scriu laparo, dar între atâtea THH, FSH etc a ieșit HSG, mai ales că și eu aș vrea să fac una dar nu am voie. Scuze iubita
thea_m spune:
Multumesc, Maria Alexia! Acolo, intr-un coltisor de suflet tot sper, desi sansele sunt atat de mici!
Teodora
Mishulina spune:
Dragele mele,va rog sa ma scuzati,
sunt asa de zapacita ca am uitat ca datorez cateva raspunsuri.....
In primul rand va multumasc din suflet la toate
pentru suport si incurajari,as fi luat-o razna fara voi si cel mai greu a fost in orele fara net! Acum trebuie sa o iau de la capat si sunt hotarata sa o fac dar imi simt resursele pe sfarsite...asa ca numai aici,pe forum imi pot "incarca bateriile"!
Chi,nu fi trista o luam de la capat impreuna...
Uoana ,ma pregatesc sa "gust" din experienta unei laparo cu dr T si facem schimb de pareri...
Taniuta, iti multumesc din suflet ca mi-ai impartasit din senzatiile tale din aceeasi perioda si ca mi-ai tinut pumnii ,incerc sa invat din experienta ta,poate imi va folosi candva....(daca am noroc)
Cata ai fost senzationala cu suportul sufletesc si "logistic", mi-au prins bine informatiile de la tine,fara ele nu stiam incotro sa o iau....astept cu interes vestea cea mare!
Ale,Catalina, am nevoie de vesti bune si contez pe voi! ![]()
Maria Alexia felicitari
,sa fie intr-un ceas bun,chiar m-am gandit la tine zilele(si noptile) astea,la ce mi-ai zis in mesajul ala pierdut din Saptamana Mare,ai grija de voi doi!
Tonnia,Cristinna, Florinini,multumesc pentru pumnii stransi!
Iepurila drag,sa nu te superi ca te-am lasat la sfarsit (esti ca ciresica de pe tort) Iti tin pumnii stransi de tot maine la HSG ! Maine e, nu? Ca nu mai stiu...Ma gandesc la tine si e ca si cum te-as tine de manuta...Sa nu-ti fie frica...T-am promis ca iti spun ce stiu eu despre analizele tale,daca nu e prea tarziu....Trombocitele intervin in procesul de coagulare a sangelui...si aveai parca 6,6 fata de minim 9? Nu e o val foarte mica...Nu ti-a facut si un timp de protrombina sau de coagulare?
Limfocitele au rol in imunitate. Pe care ti le-a dozat? T sau B? Sau limfocite totale?
Oricum iti tin pumnii,abia astept vesti(Bune,neaparat)!
Pupice la toata lumea!