Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 26
Raspunsuri - Pagina 14
Cristinna spune:
Cata scumpa..e cam greu sa nu depui armele cand ai toate semnele de venire a rushilor
.Partea proasta e ca imi cunosc corpul foarte bine si stiu cand e ceva si cand nu e ...deci..asta e motivul pt care nu ma mai astept la nimic..decat pe maine la temperaturi in scadere
si apoi invazia.
Iti multumesc din suflet pt incurajari..si multumesc si celorlalte fete...dar cred ca dupa luna asta o sa iau o mica pauza de pe DC..si o sa incerc sa ma calmez si sa las natura sa isi faca cursul.Deja au trecut 13 luni de cand incerc si nimic..si cred ca acum am ajuns la capatul butoiului cu optimism...sper sa imi revin cat de repede.
Deocamdata o sa va tin la curent pana in ziua cand o sa vina uratii..adica max pe duminica.
Va pup
Cristinna
Mishulina spune:
Doaamne,nu-mi vine sa cred ca am putut intra pe forum!!!!De aseara ma tot chinui si ba nu mergea netul acasa,ba serverul DC azi dimineata,am crezut ca ma tampesc!! Pentru noi orele trec foarte greu,nici urma de rushi si e a 4a zi,dar aseara au mai aparut niste pete,ceva mai pronuntate! Testul de dimineata,bineinteles-negativ! Nici urma de umbra de ieri,nimic,nimic(in afara de prima liniuta,in rest alb imaculat,orbitor!
)Nu as vrea sa zic nimic inainte de rezultatul testului din sange dar ma simt de parca ar vrea sa vina rushii si nu pot!Ma tot bate gandul ca intarzierea asta(foarte mare si neobisnuita la mine e totusi de la Utrogestan, in ciuda a ce scrie in prospect si a faptului ca nu a mai patit nimeni asa!)
Peste o ora plec la spital dar de dimineata sunt cu lacrimile in gat,nu stiu ce veste voi primi...mi-e groaza!
S-a gasit si netul asta sa pice exact in cele mai tampite momente!
Va pup si vorbim cand ma intorc!
monica_b spune:
Cata eu sint deja in ziua 12 de la Pregnyl (5000 mIU) si probabil ziua 10-11 DPO. Deja am cumparat un test (Barza, ca nu aveau Clear Blue la farmacia din colt) si astept sa-l fac miine dimineatza. Cred ca tot miine fac si o dozare de HCG din singe, indiferent de rezultat. Oricum vreau sa-mi fac dozarea de insulina, asa ca daca tot ma inteapa...
Temperatura recunosc ca nu am monitorizat-o (nici nu stiu prea exact cum
, fiindca am citit ca se foloseste un termometru bazal, iar eu am doar unul banal). Dar, inspirata de consecventa voastra in a verifica zilnic, m-am gindit ca as putea sa ma mobilizez si eu. Azi dimineatza aveam 36.8. Nu prea incurajator. Plus ca a disparut si senzatia de tensiune din sini. Sincera sa fiu nu ma astept la un rezultat pozitiv, dar e mai bine sa stiu sigur cum e, asa ca miine - la testare. ![]()
Monica
Aspiranta (azi) optimista 
Costi spune:
Buna dimineata!
Ingrozitor ma simt astazi. Am citit ca progesteronul creeaza stare de balonare dupa ovulatie. Azi sunt in ziua 8 DPO, iau si utrogestan oare aceasta sa fie cauza pt care ma simt ca un butoias? Sunt atit de balonata, ca stau cu pantalonii deschisi,ma simt chiar rau. Sinii ma dor foarte putin in comparatie cu lunile trecute si ma gindesc ca utrogestanul ii ajuta, aseara am avut iar mici dureri de ovare si spate.
Doamne cite emotii am atit pt, mine cit si pt, voi!
Va pupicesc!
Elena
iepurila spune:
Neata,
Cristinna, nu ai voie sa renunti. Stiu ca simti ca esti la capatul puterilor dar e doar o senzatie. Si poate nu e luna pierduta.
Mishulina, la ce ora ai rezultatele. Sunt cu pumnii stransi. Hai lasa lacrimile ca noi suntem toate aici si te tinem da manuta.
Monica, sarumna pentru lamuriri si pentru informatiile cu pregnylul- le stochez si eu undeva ca nu se stie. Cat despre trompele mele nu stiu daca sunt o problema, dar cu siguranta nu sunt singura problema (se pare ca nici nu ovulez, si ca mai am si un polip endometrial)
Cata, Florini,Ale tineti-o tot asa cu temperaturile. Eu va tin pumnii stransi sa fie cu ochisori.
Chiar asa Danangie unde esti? Si Laurici?
Cora sarumana pt incurajari. Va pup pe toate, fetelor.
Aaaaa intrebare: voi dupa HSG v-ati dus la scarbici? Ca eu nu mi-am luat liber pt maine.
utocatalina spune:
Cristinna hai ca stiu ca treci printr-o per. mai grea, dar cu timpul sper sa revi la forma pe care o stiu..si sa speri si sa o iei de la capat..Mishulina eu iti tin pumnii, oricum astept repede vesti..pe la cit crezi ca ne vei comunica rezultatul? Monica mai bine bifezi Barza decit Clear blue...eu am o ciuda pe clear blue, ca am zis ca pina nu imi iese alt test mai ieftin pozitiv nu mai fac Clear Blue ca numai negativ mi-a iesit...termometru digital este destul de ieftin, asa ca daca vrei sa treci la masuratori bazal sau oral..go for it, dar dupa ce vedem daca mai vin sau nu rusii.Succes maine la testare! Costi nu stiu ca nu am luat utrogestan, dar sunt atitea fete acre au luat ca sigur vei primi si tu un raspuns!
Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta
Cata
thea_m spune:
Bineinteles ca mesajul meu a disparut in neant. Asa ca il mai trimit o data.
Maria Alexia felicitari pentru burtica! Sa ai o sarcina usoara peste 34 sapt. sa tii un bb sanatos si frumos in brate!
Mai ce fete harnicute sunteti! Vad ca v-ati hotarat sapt. viitoare sa plecati cat mai multe la mamici. Tare bine ar fi sa fie pustiu pe aici si sa va citesc la alta sectiune!
pe toate si sa auzim vesti bune si sapt. aceasta si cea viitoare
Teodora
tania-z spune:
Mishulina, fata curajoasa, sterge-ti lacrimile si stai cat se poate de linistita: azi vei stii cum esti. Ti-ai luat temperatura de dimineata?
Uite, hai sa-ti spun o "coincidenta" incurajatoare: si acum cateva saptamani, cand ma dadeam de ceasul mortii sa va spun pe forum de testele mele "aiurite", pica forumul ca MIG-urile si nu apucam sa va dau vesti decat seara. Sper ca o sa ai si tu aceleasi vesti.
Locurile in barcutza sunt rezervate cu numele pt toate aspirantele.
Tania
& Punctuletz 7+
http://community.webshots.com/album/284896936zAybVu?937
iepurila spune:
Taniutza, te rog sa-mi pastrezi si mie un locusor acolo in barcuta- dar mai mult timp ca eu mai am treaba pe aici pe la aspirante.
Pupici la toate fetele
tania-z spune:
Iepurila
- pentru tine e rezervat demult. Se mai "incinge" din cand in cand, incepand cu zilele 10-12 DPO si-si asteapta proprietara.
Oricum nici nu ma gandesc sa nu mai ploua cu ceva
luna asta.
Cata pe tine nu te iert: luna asta vii la mamici!
Tania
& Punctuletz 8+