Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 26

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Chi spune:

Am intrerupt utrogestanul de proasta! pen' ca mi-am zis ca e suficient din ziua 15 pana in 25. Ce ma consoleaza este ca parerea unanima a dr este ca o sarcina de cateva saptamani, in realitate, moare sau se sustine singura. Adica, daca e sa fie, ESTE !
Multumesc, iubito !

Si eu ma balonez la ovulatie, probabil ca ansele si trompele si ligamentele si alte chestiuni din zona, se destind sau contracta ca sa faca ovulul sa o ia la vale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristinna spune:

Maria_alexia felicitari scumpa si sanatate multa si tie si bebicului.
Sorina7 si eu ma balonez la ovulatie si dupa...deci are legatura una cu alta.
Ale mii de multumiri pt raspunsul tau pe PM.Deci si tu esti in ziua 10DPO..cred ca numaram impreuna..si la sfarsitul saptamanii stim daca va fi alba ori..rosie.

Pupici
Cristinna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Multumesc mult tuturor, de-abia astept sa va intorc urarile!

Am si eu o mirare : vad ca sunteti trei daca nu ma insel in z.10 DPO, si inca nu v-a venit nici o idee???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_b spune:

Maria_Alexia felicitari si multumiri. Cu fiecare succes de care citesc imi mai creste un pic moralul.
Si eu sint in ziua 10 DPO. Dar mai astept 2 zile cu testul, sa nu cumva sa sar in sus de bucurie si dupa aia sa constat ca e fals pozitiv (de la Pregnyl).

Monica
Aspiranta (azi) optimista

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alé spune:

Maria_alexia, imi permit sa raspund eu in numele celor trei "impricinate": pai ne-au cam venit idei - ba o temepratura, ba o durere, ba o intepatura, deh, speram si noi.
Dar pentru ca sintem fete constiincioase si cuminti s i nu vrem sa ne amagim aiurea, asteptam macar pina in ziua 12 sa facem un test.

Nu-i asa, fetelor?

Pardon, patru "impricinate", ca s-a adaugat si monica_b.

Toate lucrurile se intampla cu un scop | Infertilitate cauze necunoscute | Alé

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Maria_Alexia si eu sant in ziua 8 DPO iar maine aflu rezultatul de la clinica..ieri am fost si am facut analiza de sange...am avut doi foliculi mari cu ajutorul trat. de stimulare

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_b spune:

He! he! Cu atitea teste de facut in weekendul asta... eu una cred ca-i musai ca saptamina viitoare sa mai aflam niste vesti bune pe aici.

Monica
Aspiranta (azi) optimista

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

Asa sa fie!
Hai, treaca de la noi, va lasam pana in ziua 12. Dar sa veniti cu rezultate bune, OK?

Tania & Punctuletz 7+
http://community.webshots.com/album/284896936zAybVu?937

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorina7 spune:

mersi fetelor de raspunsuri, sunteti ca de obicei niste dragute !...deci nu visez cai verzi pe pereti...
tot e bine, stim ca ovulam ! un pas inainte, nu ?! si fiind din cauza progesteronului, cum zice Ale, sunt de 2 ori mai bucuroasa, inseamna ca am inceput sa am si din "ala", ca eram deficitara rau la capitloul asta.
bafta sa aveti !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariana spune:

Buna fetelor!
Ma primiti si pe mine in clubul vostru?
Tocmai am inceput si eu monitorizarea, am fost de doua ori pana acum si am urmatoarele rezultate:
ziua 10 - endometru 6 mm, nici un folicul
ziua 15 - endometru 6,8 mm, folicul de 1,5 mm
Avand in vedere ca eu am un ciclu lung, de 38, 44, 45 zile, credeti ca e posibil sa creasca foliculul si sa ovulez? eu dupa temperatura bazala cica as ovula, dar prin ziua 21, 25, 28.

Mergi la inceput