Superpacientele superoptimiste ale Dr. Moisa - 14

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Neata fetelor...Teo imi pare foarte rau si stiu ce este in sufletelul tau...sper ca timpul sa treaca repede ca sa ajungi iar la perioada in care sa poti presta pentru bebe...Fetelor mercic de sustineri, dar inca nu stiu daca sa pling sau sa rid..sunt in ziua 27...a13-a de DPO...am facut un test diaspot azi dim..il gastiti la Cafeluta...a2-a liniuta abia se vede..e naspa..dar sa zic ca se vede...temp. a scazut la 37...de la 37.1 ieri...acum ma bazez pe sini care ma dor, ca niciodata si pe spootingul ala de ieri maron..ce-o fi o fi..merg inainte si sper! Va pup pe toate!

Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta
Cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxee spune:

Buna fetelor,
nici eu nu v-am mai scris demult, si asta pentru ca nu prea am ce. Sunt in asteptare.
Citesc insa ce scrieti.
Bety, SUCCES !
Teo, cred ca e oarecum.... dezamagitor (nici nu gasesc cuvantul potrivit) faptul ca n-a reusit inseminarea de data asta. Important e sa-ti "conservi" bine optimismul si puterea de a o lua de la inceput.
Te pup cu drag !
Cata scumpa, dupa cum arata testele -la ziua 11 dpo, parca, nu-i asa?- esti insarcinata! Te felicit si iti doresc din suflet sa fii sanatoasa si tu si bb! A doua liniutza, chiar daca e mai palidutza, e acolo !

Fetelor,Amely, Anca, Indy, Musete, Liliana, Lili, Deca si toate fetele din va pup pe toate!
Cand voi mai avea noutati si despre mine, am sa va scriu.

Mergi la inceput

Roxee scumpa sunt in ziua 13 DPO, iar testul ala pe care scrie ziua 13 este cu linita cea mai palida si l-am facut azi...sper, dar nu sunt convinsa...astept..teoretic maine ar trebui sa vina rusii...poate nu mai vin!Pupici si tie!

Cafeluta
Cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Cata, sa stii ca eu mi-am facut un test pe care scria ca e pt orice moment al zilei cam la 6 saptamani de la UM, seara, si a iesit cu a doua liniuta palida rau. Dupa ce pe primul mi l-am facut la fix 5 saptamani dimineata si a iesit mai vizibil.

Eu zic ca n-ai ce sa mergi la ecograf pt ca daca e sarcina probabil s-a fixat in uter chiar ieri si e ff mic, nu se vede la ecograf. Cam dupa 5-6 saptamani are dr ce vedea, chiar si cu sonda.

Eu zic sa incerci sa te concentrezi pe orice altceva si sa incerci sa nu-ti mai faci nici un test pana nu iti intarzie cateva zile bune, de ex pana duminica sau luni.

Eu, desi incercam (intentionam) de vreo 7 luni pe bb2 m-am straduit din rasputeri sa nu-mi fac nici un test pana la 7 zile de intarziere, respectiv 5 saptamani de la UM.

Multa bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina25 spune:

CATA:iti doresc din tot sufletul sa fi gravituta ,bafta in continuare.
Eu am fost marti la Moisa, in ziua 13 si aveam pe partea dreapta un folicul de 18,5 si a2a zi mi-am facut o injectie cu pregnyl de 5000 si astazi m-am inseminat in ziua 15.Am avut o usoara durere pe partea dreapta dar a trecut sper sa fie bine luna asta.
Va doresc multa bafta si multi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thea_m spune:

Multumesc pentru sustinere!
Voi fi off-topic, dar vreau sa va cer parerea. Pentru ca m-am intoxicat pana acum cu medicamente, m-am gandit sa fac un tratament naturist/homeopat/acupunctura pentru hipertiroidie, sinuzita si ce belele mai am. Daca ma apuc de un astfel de tratament nu mai iau nici anticonceptionale. Probabil ca nu mai fac inseminare vreo 2-3 luni. Credeti ca un astfel de tratament da rezultate vizibile in 2 luni? Sau trebuie, mort-copt, sa fac tratamentul pentru tiroida pe care mi l-a scris dr. endocrinolog?
tuturor si stiu ca ma intelegeti, multe dintre voi ati trecut prin asta de mai multe ori ca mine, eu nu am dreptul sa ma plang, probabil ca prima data accepti mai greu esecul

Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Teo scumpa, normal ca ai dreptul sa te plangi, ba chiar de asta suntem si noi "p-acilea", sa ne mai plangem una alteia pe umar si sa primim din cand in cand o incurajare, o vorba buna sau un zambet (fie el si virtual!). Eu zic sa-ti asculti instinctul si sa urmezi un tratament naturist, sa te mai "detoxifici" de medicamente si parerea mea este ca, facut corect, poate da rezultate chiar in doua luni. N-ar fi rau sa ceri si sfatul fetelor de la "tiroida si fertilitatea", poate si ele urmeaza vreun tratament naturist si bineinteles de la un dr. homeopat in privinta unui tratament cat mai eficace. Eu stiu asa: tot ce e natural si folosit cu cap nu poate face decat bine.
Sper ca n-am baiguit prostii, la ora asta sunt si destul de obosita, asa ca scuze daca nu sunt prea coerenta... Te pup dulce
Cata, daca te dor tare-tare si sanii, e un semn foarte bun... Sunt cumva si mai sensibili la atingere ca de obicei?HAI, CATA!, vrem sa te vedem .
Roxee, un pupic special pentru tine...

Pupici tuturor fetelor

"Este mult mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Mergi la inceput

Amely si restul fetelor...am mai bifat un test...Dr. Sigur...si a iesit pozitiv...aruncati o privire la teste scrie 13 seara..le gasiti la "cafeluta" ....spuneti-mi parerea voastra...vedeti a2-a linie...ufff...daca as scapa si de ziua de maine...poate ca sunt si eu gravida...uff Doamne ce emotii am!

Cafeluta
Cata

Mergi la inceput

Neata fetelor...ziua de 13 mai este cu noroc pentru mine...am bifat ultimul test...gata nu-mi mai cumpar pentru ca sunt ziua 28..a14-a de DPO...temp. a crescut cu 0.2 fata de ieri...este 37.2...la temp. asta nici ciclu nu indrazneste sa vina... mi-am facut de dimineata testul Dr. Sigur care a iesit clar pozitiv...il gasiti la "cafeluta"...sotul este plecat vine abia luni, iar maine ma voi duce sa ma intep ca sa pot sa-i dau vestea...sa dea Domnul sa fie bine! Scumpele mele imi doresc ca toate sa ne indeplinim visul si sper ca luna asta cit mai multe dintre noi...si de ce nu...toate...sa devenim grele..Va pup!

Cafeluta
Cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deca spune:

Cata .......sa fie intr-un ceas bun!
Ma bucur de reusita ta, da, ca tine perseverenta cu temperaturile n-am fost nici una, iata ca ai reusit!
Pupici si, sper, exemplul tau sa il urmam cat mai multe si cat de curind!
Sa fie intr-un ceas bun!
Carmen

Mergi la inceput