Superpacientele superoptimiste ale Dr. Moisa - 14
Raspunsuri - Pagina 9
alina25 spune:
CATA:felicitari sa ai grija de tine si de bebe in continuare.
Fetelor am si eu o intrebare:e normal ca dupa inseminare sa ma doara burta foarte rau?
Pupici
Chi spune:
Catalina 

Dam petrecere pt prima moisica care a spart gheata ?
Alina, cica DA, desi nu prea inteleg de ce, pt ca nu e o manevra invaziva.
amparo spune:
CATAAAAA!!Ai vazut ca am avut dreptate??Nu se poate sa-ti iasa atitea teste fals pozitive!!!Sigur esti gravida!!hahaha!!
Acum,sfatul meu,din experienta,cere-i doctorului un tratament de sustinere,preventiv!!E o sarcina pe care ti-ai dorit-o atit de mult asa ca trebuie sa sufli si in iaurt!!
Si nu mi-o lua in nume de rau,dar eu sarcina asta o am detorita lui Moisa si faptul ca am intrat in luna a 4-a e tot datorita ei si tatamentului de sustinere,asa ca mergi cu incredere la ea!!
Eu am avut si mai am inca oaresce probleme,adica mici singerari si crampe,dar sint doi bebei si intotdeauna e mai greu de dus o astfel de sarcina.De fiecare data cind am sunat-o a fost amabila,m-a vazut la spital de cite ori a fost necesar si la orice ora.
Acum tu hotarasti cu ce medic mergi inainte!!
Bafta in continuare!Amparo 12+ 

utocatalina spune:
Pentru toate fetele scumpe
...e totul bine..m-am intepat acum la medsana si diseara o sa am si rezultatul la B-HCG...daca e pozitiv maine il sun pe T
....Amparo mercic de sfat dar eu am sa merg in continuare cu T, pentru ca sincera sa fiu cred ca posibila sarcina o datorez lui, pentru ca m-a monitorizat ca la carte si pregnylul pe care mi-a spus sa-l fac m-au ajutat...asa ca, pacienta Moisii nu mai sunt..dar eu oricum o sa scriu aici pentru ca este subiectul meu de suflet si am fete dragi pe care vreau sa le vad direct la burtoase..Amparo sanatate multa iti doresc si toate fetele sa le vad grele!
Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta
Cata
deca spune:
Cata felicitari pentru alegere! Ma gandeam eu ca pe dr. T o sa il alegi
Te pup si te felicit din tot sufletul!
Sanatate multa!
PS: stiti cumva la cate zile raspunde dr. t pe site? ca am pus si eu o intrebare si se face saptamana si ... nici un raspuns 
Carmen
Amely spune:
Bravo Cata! 

Sa fie intr-un ceas bun! acum ai grija de tine, menajeaza-te si evita orice fel de stres care ar putea sa faca rau lui bebe.
Ma bucur ca iti place T. si sper sa fie cu noroc alegerea ta.
Sanatate multa si tine-ne la curent!

Pe mine a inceput sa ma doara burta ca la ciclu... cu toate ca mai am aproape o saptamana. Cred ca de luna viitoare voi incepe din nou monitorizarile la Moisa. cam atat...
Va pup pe toate
"Este mult mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
aileene spune:
CATA ce veste extraordinara !!! FELICITARI nu ma pot abtine , am facut-o destul pana acuma , te-am urmarit cu sufletul la gura , chiar daca rezultatul sangelui nu-l stii inca , cel pe care l-am vazut la "cafeluta" ta e ... suficient ca sa intelegem ca minunea
s-a produs ... in sfarsiiiiiit YE... YE... YE... 

BRAVO ai reusit , ptr ca ai avut forta sa "nu depui armele" si sunt fericita taaaare pentru tine !

vei fi 

ai grija de tine ... si de grauntica ta cea mica din burtica , imi dau seama ca esti in
de fericire si sa stii ca impart fercicirea ta !!! Te
, diseara destup o sticla de champagne "cordon rouge" ptr tine ,il voi bea cu sotul !!! sa fie-ntr-un ceas buuuuuuuuuuuuuun
Aileene
PUP DULCE TOATE FETELE ...
aileene spune:
CATA draga tot eu sunt , ca sa-ti spun ca 13 iti poarta noroc , astazi in Franta , ca de fiecare data cand cade 13 intr-o vineri , se joaca lotto special (poate si-n Romania , nu stiu) si 13-le pe cate se vede tie-ti poarta noroc si ma bucur ptr tine !
Am vrut sa spun deasemenea ca intr-adevar faptul ca ai schimbat dr. a produs ceva , acolo unde a trebuit si a mers cu "brio" , ai reusit sa-ti realizezi visul mult dorit , dr Tutunaru e formidabil , stie ce face si are o mana si un instinct ce multi medici nu-l au , bine ca ai avut incredere , inca o data felicitari din suflet 

!
D-zeu sa te ajute
sa duci cu bine sarcina ta pana la capat si sa aduci pe lume un
dulce ca si mamicuta si taticutul lui , si sper din suflet ptr tine sa fie o
asa cum iti doresti tu ! Ai vazut ca asa este cum eu imi imaginam , o roscata frumoasa , plimbandu-se pe strada cu o burtica si mandra de ea , s-a implinit ! Ai grija de tine
si sa ne pui la "cafeluta" ta si prima
echographie cu bb-icul tau mic !!! ![]()
thea_m spune:
FELICITARI Cata! Acum nu ai doar ingerasul de pe frigider ci si pe cel din burtica. Ai grija de el, sa creasca mare, sanatos si sa fie fericit alaturi de voi. De acum te voi citi la mamici. Poate deschizi tu mamici de ianuarie, daca nu e deschis.
Amely am gasit trat. naturiste la tiroida si fertiliateta si am sa urmez in paralel trat. naturist cu homeopat.
Alina si pe mine m-a durut burtica aproape in fiecare zi dupa inseminare, mai rau in primele 3 zile, apoi tot mai vag. Pe cand data limita?
Pup toate fetele
Teodora
utocatalina spune:
SUNT GRAVIDA MAI! Am luat rezultatul de singe!
valoarea B-HCG:179,17
valorile normale in sarcina la:
a) 3-4 sapt.:9-130:
b) 4-5 sapt.: 75-2600. Deci luni intru in sap. a4-a! URA! URA!URA! Sa ma urmati toate auziti...va rog eu..am fost la biserica si m-am rugat pentru toate! Doamne ajuta!
Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta
Cata