Superpacientele superoptimiste ale Dr. Moisa - 14
Raspunsuri - Pagina 10
alina25 spune:
Felicitari Cata iti doresc sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos.
Thea_m-multumesc pentru raspuns ca deja imi faceam griji ca sunt la a2a zi de la inseminare si burta ma tot doare .Pe langa asta am si racit si cand stranut sau tusesc am impresia ca ca ceva in mine se rupe.Eu cam pe la sfarsitul luni ar trebui sa-mi fac un test .
Credeti ca afecteaza cu ceva daca am racit?
Pupici si inca o data Cata felicitari.
deca spune:
Cata

pentru ca ai reusit. Sper sa iti urmam cat de curind, sa ne intalnim toate la gravidoase. Salutari lui dr. T ![]()
Te pup cu drag, azi special intrai sa vad ce-ai mai scris
.
O sarcina usoara, sa ai grija de tine si de BB.
Fetelor, haideti repede dupa Cata
Va urez un weekend minunat, cu soare si plin de pasiune.
Carmen
utocatalina spune:
Va pup pe toate si sunt foarte fericita..hai sa vad pe cine iau cu mine ma burtoase! Va tin pumnii la toate! E imposibil sa nu reusiti!
Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta
Cata
utocatalina spune:
O sa va tin la curent si cu prietena mea cu ISA..ea este in ziua 9DPO...asteptam!
Cafeluta
4 +
aileene spune:
BRAVO CATA te felicit inca o data ptr noua sarcina si ptr bucuria de-a fii mamica in devenire , ai grija de tine si de bb mic , menajeaza-te ! BBicul tau va fi un capricorn , se va naste de ziua lui M.EMINESCU va fi f inteligent(a) Te pup dulce si mult curaj !
AMELY draguta de tine eu la inceputul sarcinii am fost tare racita , dar dr mi-a spus ca pot sa iau efferalgan si sa stau la cald , sa beau ceaiuri , si asa a trecut totul cu bine, ce-i adevarat un pic mai lunga perioada , dar a trecut cu bine , asa ca daca si tu ai facut tt acum si da Doamne sa se prinda bb si la tine , stii ce ai de facut ! Ai grija de tine , te pup dulce , si de asemenea toate fetele SUPEROPTIMISTE carora le doresc sa urmeze pasii lui CATA cat de repede posibil
! Va tin pumnii la toate si ma gandesc mereu la voi cu mult drag !!!

aileene spune:
ALINA25 primeste toate scuzele mele de rigoare , te-am confundat cu AMELY caruia-i cer si ei mii de scuze ptr ac incidenta de parcurs , oricum eu va tin pumnii la toate sa fie bine !!! pa si un pupic dulce de tot !

utocatalina spune:
Aileene
iti multumesc din suflet si sa stii ca exact cind eram la un pas de laparo a venit minunea..m-am rugat de Paste la Doamne Doamne si uite ca iepurasul mi-a adus un bebe! Sa va aduca si voua ca ieri am aprins luminari pentru toate fetele care isi doresc asta!
Cafeluta
4 +
utocatalina spune:
Deca, Alina25, Barbye si toate fetelemultumesc..o sa fie bine o sa vedeti !
Cafeluta
4 +
alina25 spune:
Fetelor sunt un pic speriata azi sunt in ziua a 3a de la inseminare si am avut 2 pete maronii, e normal.S-a intamplat si la voi?
Pupici
ALINA