Superpacientele superoptimiste ale Dr. Moisa - 14

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Si mie Moisa mi-a zis sa astept inca citeva luni pentru laparo, dar ca-l facem daca vreau...daca vrei cu adevarat zi-i sa faceti!

Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta
Cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amparo spune:

Cata,eu zic ca e cu ochi!!Parerea mea e ca nu mai ai Pregnyl in organism,au trecut destule zile!!La sarcina trecuta si eu am facut testul cam in a 12 zi si a iesit pozitiv (Barza) si asa a fost: sarcina!!
cred ca putem sa te felicitam!!
Daca vrei sa te convingi,poti merge sa faci un test de singe la Victor Babes si ti-l dau in aceeasi zi,costa cam 600 000!!
E bebe sigur!!
Amparo 12 saptamini

Mergi la inceput

Fetelor ce sa fie...am fost la baie si am un mucus maron...nu este culoarea de ciclu...este.... maron...sinii ma dor din ce in ce mai tare? Ce sa fie...imi vine cm??? Mi-e frica de mor...

Cafeluta
Cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bety spune:

Trimit mii de -ici, ca nu v-am mai scris de mult!
Mi-a fost dor de voi.
O sa citesc tot ce ati scris.
De acasa abia mai am timp sa intru pe net, iar serviciul l-am inceput luni, dar treburile au napadit pe mine, asa ca incerc sa impac pe toata lumea.
Vestea mea buna e ca azi am fost la monitorizare si dupa 3 luni de anti, am produs pe ovarul drept un folicul de 17 mm, iar endometrul este de 9 mm si asa in ziua 10. Eu, care in ziua 10 eram cu endometru de 6 si folicul de 13 (in genral). Ce mai!!!!! Cert e ca maine fac pregnylul, iar vineri sunt la inseminare cu iubi langa mine sa-mi doneze proaspeti si calzi.
Cata - iti tin pumnii sa fie bb.
Feretelor, va inca o data pe toate-toate si poate auzim numai de bine de acum in colo!

"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Bety, bravo. Stai foarte bine.
Hai ca poate de data asta e cu noroc.

Pup fata

anca...poate intr-o zi
http://community.webshots.com/user/ancawish

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thea_m spune:

INSEMINARE NEREUSITA!
FELICITARI, Cata ! SIGUR esti
Va multumesc si va pup pe toate

Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Buna fetele dragi, eu sunt in ziua 21 si nu ma incearca nici un sentiment, nici de bine, nici de rau. Astept CM sau...cine stie?
TEO, imi pare rau. Sper ca nu renunti, nici macar pentru o secunda, sa incerci sa ramai gravi. Te pup si iti sunt alaturi, daca asta te ajuta in vreun fel.
Betica, stai super bine si la capitolul endometru, si folicul, ai toate sansele la inseminarea asta! eu in luna in care am ramas, aveam endo 8 mm in ziua 11. Succes!
Cata, felicitari, inteleg ca e bebe! (indiferent ce zici tu, nu vreeaau sa aud altceva!). Sa fie cu noroc!. (BTHW, si eu am avut mucus bej-roz, si dureri de burta ca la ciclu, si cu toate astea eram gravi)
Cate un pupic fiecareia din voi...

"Este mult mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amparo spune:

Cata,nu stiu ce poate fi ceea ce iti curge!!Sfatul meu ar fi sa mergi la medic imediat,sa faci o eco!!Poate fi sarcina si sa nu fie fixata bine si in acest caz trebuie sa treci pe tratament de sustine IMEDIAT ca sa nu se elimine!!
Bafta si povesteste-ne cum iti merge!!Curaj!!

Mergi la inceput

Amparo am avut numai un mucus nitel maron...nu mi-a curs singe...acum nu mai am nimic...a fost nesemnificativ..si doar pentru ca m-am cautat eu cu degetul...altfel nu as fi gasit nimic..momentan nu ma impacientez....sa ajung la ziua de vineri si oi vedea ce fac..

Cafeluta
Cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deca spune:

Cata, tin pumnii, imi doresc sa ne dai o veste buna! Hai, fii prima!
Carmen

Mergi la inceput