Superpacientele superoptimiste ale Dr. Moisa - 14

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Veronici, bine ai revenit din concediu, ma bucur ca v-ati distrat bine si v-ati deconectat, din cate povestest, a fost un adevarat concediu... bravo voua! Zi-mi si mie, te rog, in a cata zi erai cand ai fost luna trecuta la eco si ti-a spus ca ai ciclu anovulator?
Oricum, iti tin pumnii sa iasa luna asta inseminarea, cat despre utrogestan mie mi-a dat la fel: 1 cp dim si 1 seara, intravag., dar la mine era in primele saptamani de sarcina, cand am sangerat... Cred ca e bine si oral cum le-ai luat tu. Bafta multa!

"Este mult mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronici spune:

Eram in ziua a 12 de cm si aveam ovarul drept f.marit dar fara folicul(cica se chinuise sa ovuleze dar avea multe chisturi mici,mici si poate de asta).Ovarul stang ovulase doua luni la rand si luase pauza. Asa ca nu am ovulat.Iar luna asta am ovulat pe dreapta,a reusit saracutzul ovar drept sa produca si el ceva(ii promisesem ca-l repudiez daca nu face treaba).
Te pup si mai vb.Pa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musete spune:

Va imbratisez cu drag, iubitele mele moisice! Scuze pentru absenta mea, dar , credeti-ma a fost intemeiata. Ma bucur sa va am din nou alaturi!
Pupici, Musete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thea_m spune:

Buna ziua, fetele!
Ma bucur ca v-ati intors!
Veronici sper ca de data aceasta finalul va fi unul fericit.
Musete ce mai faci? Ai vreo veste buna?
Alina iti urez succes maine, sa ai un endometru bun si cel putin un folicul mare.
Eu nu am nici o veste, rusii nu-si anunta venirea, iar semnele pe care le am nu stiu daca sunt de sarcina sau nu. Vom vedea.
Amely, Carmen,Cata, Indy, Bety, Liliana, Anca,Aileene, Iulia,Madyn,Mit, Lilisor si toate celalte fete, pentru fiecare dintre voi

Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Hai, Teo, poate - poate... da-ne tu o veste buna! tin pumnii din tot sufletul sa fie cu noroc. pup dulce

"Este mult mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Thea, cand faci testul????
Ma gandesc la tine sa ne dai o veste buna.

anca...poate intr-o zi
http://community.webshots.com/user/ancawish

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musete spune:

Thea , iti multumesc ca te gandesti la mine!
Nu am nici o veste sa iti dau. Deocamdata merg pe tratamentul homeopat, atat eu, cat si sotul. Nu avem decat o luna de cand l-am inceput. Cum am vesti, va anunt!
Pupici tutuor,
Musete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Neata fetelor...sunt in ziua 26...a12-a de DPO si ieri am facut 2 teste...unul Barza si altul Diaspot...pozitive....le gasiti la "cafeluta"...totusi nu ma pot bucura pentru ca nu stiu daca pregnylul de 5000 u.i. facut in ziua 14 este sau nu de vina...mi-au zis fetele ca se elimina in 10 zile, iar eu testele le-am facut in ziua 11, dar indoiala este mare...ma bucur ca mi-a crescut cu 0.1 temp. fata de ieri...am 37.1...astept ziua de vineri cind ar trebui sa-mi vina si am inima in chiloti...Sper sa nu fie sarcina chimica..Teo si restul fetelor care a-ti facut pregnyl, la cit timp se elimina din corp pregnylul de 5000 u.i. ca sa poate fi facut un test si sa nu dea rezultat fals pozitiv? Pe mine T cind l-am sunat ieri m-a desumflat...mi-a zis ca sunt neconcludente si ca am facut prea repede testele intrucit pregnylul contine HCG...Voi ce stiti???? Va pup pe toate!

Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta
Cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chi spune:

Acum doua luni am facut o fiola de pregnyl de 5000UI si m-am monitorizat cu teste de sarcina in perioada luteala. Dupa 8 zile, testele erau negative (Catalina, intelegi ca esti gravi ???) si au ramas asa, din pacate, pana la sfarsit.

In alta ordine de idei, Catalina, nu am inteles prea bine: dupa rezultatul de la HSG, Moisa ti-a spus ca se impune si o laparo sau ca nu este necesar? Am acelasi modus operandi ca si al tau, adica ovulez 3-4 luni pe un ovar si apoi pe celalalt. Ei, cand am ovulat pe ovarul lenes, am avut o sarcina care nu s-a fixat, intr-adevar, dar a fost.M insa nu crede ca am probleme la ovarul stang(cu ovulatii dese) desi mie mi se pare logic sa fie o hiba si acolo si desi am tot zis de laparo, nu a parut deloc incantata de idee.
Tie ce ti-a spus ?

Nu fii ingrijorata, ai scapat de o grija, acum esti graviduta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Chi scuza-mi scepticismul..dar sunt cu morcovul in fund..eu tot 5000 ui am facu o singura injectie in ziua 14 la ora 10 am iar ieri am facut testele la ora 17:30...ziua 11 DPO..Tu zici sa sper..atunci sper! Mie Moisa si T mi-au zis laparo din cauza chiuretajelor si ca ovulam de 4 luni numai pe stinga...luna asta a fost pe dreapta...unde aveam trompa perfecta...Sa fie asta??

Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta
Cata

Mergi la inceput