Superpacientele superoptimiste ale Dr. Moisa - 14

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns deca spune:

Fete dragi, acum reusesc sa citesc ce ati mai scris. Imi pare bine ca perseverati, asa o sa fac si eu!
Sunt putin suparata si ingrijorata ca testele de ovulatie nu mi-au indicat ca as fi ovulat luna aceasta, iar cm-ul mi-a venit la 25 de zile; Luna ce vine neaparat trebuie sa imi masor temperaturile.
Si ca si cum toate acestea nu ar fi de ajuns, saptamana ce vine imi pleaca si sotul si fratele cu familia, veniti de peste tzari de Sarbatori
Dar voi, imi place ca sunteti destul de optimiste, Aileene, sunt alaturi de tine, intr-adevar,tre' sa fii alaturi de sotz.
Cata, nu vrei sa-mi dai si mie un pm sa-mi zici de ce ai renuntzt la Moisa; pentru ca eu, desi sunt mai demult la ea, ca si pacienta, tu ai vizitat-o mai des, o cunosti mai bine; peste o luna termina sotul tratamentul dat de ea si ne voi prezenta pentur o noua spermograma si probabil vreo inseminare; pana atunci vreau sa stiu cat mai multe ca mi se pare ca nu prea mai avem timp.
Pupici tuturor si numai bne!
Carmen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Neata fetelor...ziua 20..a5-a de DPO..temp. 37...numar..si astept...Deca chiar sa nu fi ovulat luna asta? Nu stiu ce sa zic! Imi pare rau ca ti-a venit mai repede si ca-ti pleaca sotul si fratele cu familia...uff...pupici multi pentru tine..cred ca ti-am dat un pm cu ce m-ai intrebat, daca nu...adu-mi aminte, ca eu mi-s uituca!Prietena mea face azi ISA cu Moisa...sunt atit de emotionata...sa dea Domnul sa fie bine!Va pup pe toate!

Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta
Cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MRL spune:

Deca, nu te speria caci se mai intampla uneori sa vina mai devreme decat ne-am fi asteptat. Poate ca ai avut ovulatie mult mai devreme. Poate sotul se intarce mai repejor si nu pierzi asa mult timp. Pupicei dulcei
Cata, unde face inseminarea? La spital sau la cabinet? Cand a facut Pregnyl-ul? La tine vad ca totul merge bine. Hai ca poate treci granita la mamici si ne faci si noua partie. Pupici dulci
Pentru toate fetel cate un pupic dulce
LilianaM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thea_m spune:

Buna dimineata!
Carmen nu sunt chiar asa sigure testele de ovulatie.Eu nu am facut, dar am tot citit la "endometru..." ca sunt fete ale caror teste de ovulatie ieseau negative, iar la eco se vedea ca au avut ovulatie. Daca vei face monitorizae mai e nevoie de temperatura?
A venit sotul lui Bety si pleaca al tau, offf... Las' ce se intoarce el. Stiu si eu cum este sa fii departe de familie. Nu fii tristuta ca noi suntem langa tine.
Apropo, Madyn, sotul tau s-a intors? Ce mai faci?
Lilisor, Veronici, Iulia, Alina, Indy unde sunteti fetelor?
Cata succes prietenei tale. Cred ca sansele ei sunt mari. Sotul ei are probleme?

Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Liliana si Teo..inseminarea o face la cabinet in jur de 15:00...pregnylul de 5000 u.i. l-a facut ieri la 22:00 seara la un folicul de 18,5 mm si endometru de 13 mm...sotul are normospermie, ea a facut laparo si este super ok...asa ca sansele stiu ca sunt foarte mari!

Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta
Cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deca spune:

Doamne Cata, sunt emotionata pentru prietena ta, simt ca o sa reuseasca! Ii urez din tot sufletul sa reuseasca!
Cata multumesc pentru raspuns, sper sa fie cat de curind cu ochisori.
[blue] Thea, MRL, multumesc pentru incurajari, sper sa treaca repede luna asta in care iar o sa fiu fara sotz
Pupici tuturor!
Carmen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aileene spune:

[Buna dimineata la toate si un la fiecare-n parte !
THEA draga , se gasesc medicamente pe baza de plante bineinteles , numai ca dr homeopat iti pune o serie de intrebari ca sa inteleaga mai bine problema ta si sa-ti dea ceea ce ti se cuvine ca tratament , iar sotului nu prea-i place sa-si expuna problema , si la dr de fam merge tare greu , numai la dr ptr trat ptr bb se duce fara sa spuna "pas" , ca e in interesul lui sa facem un alt bb ! Infine , e cam dificil de inteles mentalitatea francezilor ! Cata daca a avut de-a face cu ei la lucru , stie despre ce vorbesc eu ! Acum incercam sa dam afara "presiunea" ne mai gandindu-ne la toate astea , si asa avem treaba multa , casa e pe terminate si mai un pic si ne vom muta , asa ca gandurile noastre se indreapta spre alte probleme in momentul de fata ! Am si pus cateva floricele in gradina , am amenajat si cu cateva statui , iar aleea am umplut-o de pietre albe si pe de laturi am "panselute" si "nu ma uita" amestecate , am si o imitatie de fantana pe care-am umplut-o cu trandafiri japonezi , mor dupa flori si-mi place sa ma ocup de ele , e f frumos si-mi ocup zilele in acest fel , dar si cu Alexandre care e mai bine-acum si cara si el cu o roaba mica , pamant ca sa sadim cativa pomisori , e tare fericit ca o sa aibe gradina si curte cu "balansoir" (hutulus) de aceea vrea sa ne fie util noua , bineinteles in limita posibilitatilor ca prea greu nu-l lasam noi ! In casa nu ne mai ramane de pus decat noile geamuri pe care inca le asteptam , dar ma gandesc ca pe la sf lui mai vom intra-n ea si vom putea face un cheeef mare de tot cu cei apropiati !
DECA imi pare tare rau ca ai tai vor pleca si ca vei ramane singurica , eu iti doresc mult curaj si moralul la cel mai inalt nivel posibil da ? Iti multumesc ptr sustinerea ta , esti o dulce !
CATA ma bucur ptr prietena ta si sper ca totul sa fie ok !
Va pup dulce pe toate si s-aveti o zi buna si chiar fff buna A.[/font=Andale Mono][/font=Arial]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Heeei, feeetelooor! Chiar sunt singurica pe aici? Ce mai faceti?
Mda, inteleg ca sunteti ocupate.... Poate cu fabrikatul bb-ilor, daca e asa atunci sunt de acord si va sustin. Spor la treaba

"Este mult mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina25 spune:

Buna ,fetelor nu v-am mai scris de mult dar nici vesti noi nu am avut.
Marti merg la Moisa pentru prima monitorizare deci ma pregatesc de inseminare.Am si eu o nelamurire:sotul meu i-a niste pastile pentru dureri de coloana se pare ca sunt antibiotice credeti ca ar putea afecta cu ceva(adica ma refer daca ar putea sa scada nr. spermatozoizilor)?Ca daca ar fi asa ar intrerupe luna aceasta tratamentul.
Va doresc bafta si in curand sa avem toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronici spune:

Salut!
Eu am lipsit si nu am vrut sa va scriu pana nu am citit tot ce ati scris(si am avut o gramada de recuperat!!).
Mie mi-a venit ciclul atunci....demult...cand am facut inseminarea(mi s-a parut ca a trecut o vesnicie). Luna trecuta am facut echo inainte sa plec in concediu si am avut ciclu anovulator(asa ca am stat pe bara), am plecat in concediu in Egipt cum v-am mai spus si la intoarcere am sunat-o pe doctorita pt.ca mi-a venit ciclul f.devreme-la 23 de zile. Mi-a spus ca asa se intampla pe ciclu fara ovulatie.Asa ca luna asta am ovulat(natural) si vineri m-am inseminat a patra oara,cu un folicul in ziua 12 de 18,5 si endo de 6 mm. Drept urmare mi-a prescris pe langa trobmo ass si utrogestan 1 cp dim si una seara.Am uitat s-o intreb cum sa le iau : oral sau intravaginal asa ca m-am hotarat sa le iau oral. Citisem la fetele care faceau inseminare sa fertilizare ca intravaginal luau de la 3 in sus(o data).
In concediu a fost supeeeeeer ,daca aveti ocazia sa vizitati Egiptul nu o ratati,am trait clipe unice (am facut scuba diving,am mers cu submarinul,am fost in desert 60 de km cu masinutele de teren-fiecare cu a lui,am mers cu camila......etc).
Va pup,va urmaresc cu mare,mare interes,va tin pumnii si mai vorbim(ca acuma ma grabesc).

Mergi la inceput