Superpacientele superoptimiste ale Dr. Moisa - 14
Raspunsuri - Pagina 4
utocatalina spune:
Liliana te inteleg perfect...si eu cind mi-a intirziat acum 2 luni citeva zile abia asteptam sa-mi vina cind am vazut ca testul este negativ...asa este..suntem niste luptatoare si mergem mai departe! Te pup si o sa va zic maine cum stau!
Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta
Cata
utocatalina spune:
Fetelor sunt in ziua 19..a 5-a de DPO..am fost la T sa ma conving ca foliculul a facut poc si asa este..temp. a urcat nitel la 36.9...si acum sunt in asteptare..am o ? de o mie de puncte...Cit costa cu totul o ISA la Moisa? Prietena mea va face in urmatoarele zile si vreau sa-i spun scorurile!
Cafeluta
Cata
thea_m spune:
Buna!
Amely iti multumesc pentru gandurile tale frumoase si pentru rugaciuni. Sunt sigura ca Doamne-Doamne ne va asculta ruga si va veni ziua in care vom avea testul cu 2 liniute.
Aileene imi pare rau pentru sot, intr-adevar stresul este inamicul fertilitatii. E bine ca esti alaturi de el si ca il aveti si pe Alexandre care sa va lumineze viata. La un moment dat va veni si un fratior sau o surioara pentru el. Stiu ca barbatii sunt mai reticenti atunci cand trebuie sa ia medicamente sau sa faca diverse investigatii, dar va trece perioada negra si va reveni la sentimente mai bune. La voi nu se gasesc medicamente antistress din constituenti naturali? Poate asta il ajuta. Sotului meu i-a recomandat Lyvercin care este un produs natural si este si pentru stress si pentru infertilitate.
Liliana ce mai faci tu azi? Admir optimismul tau si SIGUR se va intampla minunea pe care o astepti cat de curand.
Cata se pare ca numaram impreuna, dar cred ca eu voi afla verdictul mai repede. La cabinet o inseminare costa 2 500 000. O eco stii si tu cat costa. La spital inseminarea costa 1 700 000, iar eco nu costa nimic.
Ce mai fac restul fetelor?
Va pup pe toate
Teodora
MRL spune:
Fetelor, va pup pe toate!
Aseara am avut emotii mari. Aveam dureri de burta cum nu am mai avut de mult iar dupa senzatii ar fi trebuit sa fiu in plina desfasurare a rushilor. Ei bine abia acum la pranz au catadicsit sa apara si musafirii mei. sanii au ramas la fel de sensibili iar burta nu ma mai doare. Oricum ma bucur ca in sfarsit mi-a venit. Pot striga in gura mare URA! Nici nu mai stiu cum sa iau prima zi de ciclul. Ei, voi vedea eu, important este ca la monitorizare sa am tot ce imi trebuie pentru o noua inseminare. Pentru mine a fost o invatatura de minte sa nu mai fac prosti. Gata, o sa fiu fata cuminte ca sa fie bine pentru bb.
Teo, cand urmeaza sa faci testul? Iti tin pumnii sa fi tu prima care da startul la burtici cu bb.
Cata, dupa ultima vizita la dr. se pare ca luna asta a mers totul snur. Iti tin pumnii sa fi ramas grea de data asta. Eu pt. inseminare am prestat mereu aceeasi suma indiferent unde am facut-o. Prietena ta sa isi faca rost de injectia cu Pregnyl, acum depinde ce doza ii da dr.
Indy, de tine nu mai stim nimic. Ce faci? Ai inceput monitorizarile?
Trimit cate un pupic dulce pentru toate fetele
LilianaM
utocatalina spune:
Liliana bine ca ti-a venit, ca sa nu-ti mai faci probleme, ai dreptate, pe viitor sa nu mai iei medicatie aiurea! Pregnyl se face obligatoriu la inseminare? Prietena mea se duce azi la eco..ieri avea folicul de 16,5 si endometru...tineti-va bine... de 13!
Cafeluta
Cata
thea_m spune:
Liliana abia sapt. viitoare marti fac 14 zile de la inseminare, si daca nu vine pana atunci am sa fac un test miercuri dimineata.
Fetele stiti cumva daca Tromboass-ul da arsuri la stomac? Ca pana ieri nu am avut.
Teodora
aileene spune:
AMELY esti o dulce , am citit mesajul tau cu lacrimi in ochi ! Sfaturile tale sunt f bune si ma bucur ca ma intelegi si-ti multumesc din suflet si sigur le voi aplica , am si inceput , ne vom lua un mini concediu si noi , asa ca sa mai schimbam un pic "aerul" , e bun ptr moral si da idei bune ! Sunt increzatoare si stiu sa mentin moralul altuia , dar si al sotului care pe cat se vede e mai fragil decat credeam si care are mare nevoie sa fie sustinut , asta si fac !
Eu il hranesc f bine , manca la legume de fiecare data cand e acasa (la servici manca sandwich , dar si acolo ii pun salata , sau rosii , sau salata de telina pe deasupra altor mezeluri) branza nu-i place , iar fructele la fel , dar eu il imping din spate , cu mixtura mea speciala din portocale , kiwi , grepfruit proaspeti (zeama) in fiecare dimineata , dar vad ca medicamentul a fost mai tare , mama lui ... ! Fac tot ce-mi sta-n putinta sa nu se mai gandeasca la ziua aceea de diagnostic , dar e tare trist si se-nchide in el , mi-e tare frica sa nu pot fi la inaltime cu tot ce pot face ptr ca moralul sa fie din nou "prezent"
!!! El se macina ptr bb 2 din cauza ca Alexandre e singur si ii pare rau sa-l vada asa ! A zis ca dupa parerea lui a avea un copil cu orice pret atunci cand natura nu-ti permite , inseamna pur egoism , ptr ca nu ne gandim ca acel copil se va plictisi si va cauta mereu o companie in jurul lui , mai ales acela de-a unui fratior sau a unei surioare ! Asta este opinia lui bineinteles si care nu ma lasa indiferenta , ma simt chiar vinovata pe undeva de-a vrea ceva ce Doamne Doamne nu vrea sa ne dea , sau poate vrea , dar cu mai mult efort din partea noastra si nu stiu care-ar fi acel efort !
Draga Amely , ma bucur ca ai avut parte de o sarbatoare frumoasa de Pasti si ca regasirea in familie a fost f frumoasa si mai ales ca te-ai simtit bine in compania lor ! Eu te pup si-ti multumesc inca o data ptr gandurile bune ! Un
dulce !
MRL Da , sper si eu ca totul are o rezolvare , cu rabdarea treci marea , cu conditia sa stii sa
! Eu incerc din rasputeri sa caria o pauzasc corabia vietii noastre spre cele mai bune taramuri si sper ca bunul D-zeu sa-mi dea putere sa inaintez cu curaj prin furtuna destinului ! Bine , o sa am grija , promit ! Dar si tu sa ai grija de tine si-ti doresc multe bucurii si-ti trimit un
reciproc !
CHI permite-mi sa-ti scriu si eu ceva ! Sa stii ca utrogestanul este cam periculos (daunator) ptr ficat , deci ma refer la administrarea orala si pe timp mai indelungat , ai grija ! Te
si toate cele bune
Deasemenea un gand bun ptr toate fetele din
: CATA VERONICI DECA SHYLILI BETTY MARINA IULIA INDY ANA-MARIA ANCA MUSETE ALINA si o 

la fiecare impreuna cu un
va
...
MRL spune:
aileene, eu stiu ca tu esti o luptatoare si nu te lasi asa usor. Hai ridica toate panzele si ai sa vezi ce usor o sa meaga corabia voastra. Pupicei dulci
Teo, eu nu am avut absolut nimic de la tromboass. Presupun ca iei doar o pastiluta pe zi iar tromboass este de 50, nu?
Cata, dar ce endometru meserias are... Eu stiu ca Pregnyl se face la inseminare pentru ca foliculul sa faca sigur POC! sau POC!POC!
.
Pupici pentru toate fetele
utocatalina spune:
Aileene si eu sper sa treceti cu bine peste problemuta asta, iar sucurile facute de tine sa-l ajute pe sotior la 
Liliana si eu m-am mirat de asa endometru, dar cum ea a avut si foliculul de 29 mm luna trecuta, care a facut poc..eu ma bucur mult ca sta bine! ![]()
Cafeluta
Cata
thea_m spune:
Liliana eu iau Tromboass de 100 mg, 1 tb/zi pentru ca la analize mi-a iesit sindrom de hipercoagulabilitate. Inseamna ca nu e de la asta. Las' ca trece.
Teodora