Superpacientele superoptimiste ale Dr. Moisa - 14
Raspunsuri - Pagina 3
MRL spune:
Fetelor, va pup pe toate!
Am incercat sa intru de dimineata dar nu am reusit (cica eram putin restrictionata
).
Am mai facut inca un test de dimineata si rezultatul a fost clar - negativ. Abia astept sa imi vina odata ca sa scap de o grija.
Bety, uite un pupic dulce si special pentru tine. Ma bucur sa aud ca totul este bine si ca in curand te apuci de treaba. Sa ne ti la curent.
Teo, eu am luat utrogestan fara sa imi fie recomandat de Moisa, dar am intrebat alt medic care mi-a spus ca pot lua dar nu mai putin de 3 caps/zi. Asa imi trebuie daca nu stau cuminte si fac tampenii. Imi este si rusine sa o sunt pe dr. sa ii spun ca eu sunt in intarziere dar stiti, am luat si eu luna asta niste Utrogestan ca asa mi s-a parut mie ca este bine. Dar am sa fac incercarea mai tarziu si o sa o sun sa vad ce imi spune. Recunosc ca am gresit ca nu am ascultat-o. Tu cum te simti? Poate ca vestea buna o sa vina de la tine. Iti tin pumnii. Pupicei.
Chi, si tu ai luat Utrogestan tot asa preventiv? Nu stiu ce sa spun de intarzieri dar nu imi place deloc. Iti tin pumnii pentru laparo sa scapi cat mai usor. Pupicei
Cata, chiar daca te muti la dr.T sa ne ti la curent cu ce vei face sa facem si noi schimb de informatii. Pupicei si lasa stresul ca face rau la bb.
Cate un pupic mare si dulce pentru fiecare in parte
LilianaM
utocatalina spune:
Aileene cum a fost cu programarea ta la doctor? Imi pare rau de micutul tau...dar bine ca a trecut acum...Liliana chiar daca ma mut la T o sa va tin la curent..maine ma duc la el la monitorizare sa ma conving ca stau bine si ca am ovulat! Ce test ai facut? Mama lui de test...imi pare rau..mai ales ca si eu stau "bine" cu moralul..cad din lac in put!
Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata
thea_m spune:
Aileene imi pare rau sa aud asemenea vesti si despre Alexandre si despre sotul tau. Ma bucur ca s-a rezolvat cu Alexandre, ai sa vezi ca se va rezolva totul pana la urma. Chiar, ce ati facut la medic in ceea ce te priveste?
Liliana imi pare rau. Eu speram pentru voi de fiecare data cand faceati inseminare si eram si eu dezamagita ca nu reuseati. Referitor la Moisa, am hotarat sa nu iau nimic de capul meu, sa merg pe mana ei mai ales ca am luat o multime de medicamente pana acum si nu toate mi-au facut bine, desi le-am luat la indicatia medicului. Cand am facut inseminare i-am sugerat si eu sa imi dea Utrogestan, i-am spus ca nu am facut progesteronul si mi-a zis sa nu-mi fac griji pentru ca la acest capitol stau bine. Daca n-o fi sa fie inseamna ca Dumnezeu are alte planuri cu mine si ca nu este momentul acum. Ma cam doare burtica, dar voi, cele care ati facut inseminare, stiti mai bine. In rest, mai am de asteptat 8 zile pana voi face un test daca nu vin musafirii pana atunci.
Mai asteptam veste de la Veronici, nu? Parca ea a mai ramas din fetele care au facut inseminare.
Teodora
Chi spune:
Cata, ma intereseaza de ce renunti.
Stai linistita cu pregnylul, probabil ca facem parte din 1% "forme atipice"
.Pe mine ma apucase groaza ca nu ovulasem si am facut chist. Si eu aveam junghiuri, mai ales in partea cu ovulatia si mi-am pus carpicon, am luat napraznic,zmeur, tot ce mi-a trecut prin minte ca ar avea efect progestativ si mi-ar dizolva chisturile presupuse,dar pana la urma a fost alarma falsa, asa ca relax!
MRL, bineinteles ca am luat utrogestan de capul meu !!! Nu face rau. Insa 3 caps nu e cam mult ? Eu am luat 2, seara, ca imi dadea ameteli.
Eu zic sa mai faci un test, mai ales ca logic ar fi ca progesteronul sa mascheze toate semnele unei sarcini:greturi, sani durerosi, dureri de burtica, etc.
Iti tin pumnii.
Testul poate iesi pozitiv si mai incolo.
Anca Wish spune:
Chi, iei Utrogestan pe cale orala????
anca...poate intr-o zi
http://community.webshots.com/user/ancawish
aileene spune:
Draga CATA si THEO din pacate o data cu paginile care s-au evaporat de pe DC s-au dus atatea mesaje , printre care si al meu , in care va explicam ce-am facut in 28.04.05 cand am avut programarea cea mult asteptata ... infine ! Oricum e pacat si m-as bucura sa stiu ca nu se va mai intampla ca chiar ca nu mai ai chef sa postezi vreun raspuns daca asta-si ia talpasita pe alte ...meleaguri ! Da deci , despre programarea noastra la medic a fost mai mult decat un cosmar , as fi preferat sa-mi spuna mie ca am ceva , dacat sa-i spuna sotului ca cu
e la pamant , ca si inainte nu erau prea buni , dar ca acum sunt f prosti (mai bine zis , f putini , 3 mil/ml , iar inainte erau 6 mil/ml , nici atunci nu prea se inghesuiau ei
dar acuma e prea de tooooot) si din pacate nu se va putea face decat I.C.S.I (nu stiu daca si la voi exista trat asta ?) ! Ce-i adevarat , sotul s-a enervat tare la servici si medicul de familie i-a recomandat niste antidepresive si un somnifer (atarax) f puternic , si cica asta ar fi cauza ptr care "frumosii" ar fi diminuat ! Nu-l mai ia , l-a oprit imediat de suparare !
Acum el are de facut o serie de analize , f impinse (pe baza de genetica , vor sa vada daca n-are cumva o malformatie genetica) care (rezultatul) nu-l va primi decat peste 1 luna iarasi (aici totul e f luuuung) ! E atat de stresat si nu stiu de ce se simte vinovat de ceva , nu stiu cum sunt barbatii la noi in Ro. in aceste situatii , dar aici pe semne , nu le face bine sa stie ca au ceva si mai ales ca ei ar fi responsabilii principali ai infertilitatii din cuplul lor , iar cum sotiorul meu , dragul de el , nu discuta cu nimeni de problemele lui , se inchide-n cochilia lui si sufera , iar eu pe langa el , si tare ma bate gandul sa las totul balta , sa nu-l mai vad asa , ca mi se rupe inima-n bucati , mai ales ca cei din familia lui vor sa stie totul , nu din curiozitate ci bineinteles ca sprijin moral , ca sa stie cum sa ne consoleze ! Infine , e tare greu si sper ca bunul D-ZEU sa ne scoata din "ceata" in care ne aflam !
Eu va multumesc ptr sustinere si ca va ganditi la mine , apreciez enorm de mult si va doresc numai bine , sa fiti iubite si s-aveti parte de bucurii cat mai multe in viata , dar si multa sanatate !
ici dulci la toaaaate

Chi spune:
Da, utrogestanul se poate lua atat vaginal(pentru un efect local) cat si oral. Eu una m-am saturat de cat "umblu" in zona, asa ca prefer sa le inghit.
Amely spune:
Hop si eu
ca mi-era tare dor de voi. imi pare rau ca nu ne-a adus inca iepurasul ceea ce speram toate, desi l-am tras bine de urechi...Noi am petrecut tare frumos de Paste... am fost la tara, la curte, cu familia: gradina, flori, gratare... ne-am simtit super in "mini-vacanta". Eu sunt acum in ziua 16, am prestat de 3 ori zilele astea: ziua 11,13 si 15. Sambata am avut niste intepaturi crunte, presupun ca am ovulat, ca altceva ce sa fie? Acum...asteptam. Cam atat despre noi...
Aileene draguta mea, sotiorul tau are nevoie de tot sprijinul si intelegerea, asa ca sunt de acord cu decizia ta de a o lasa mai moale. si apoi, sunt convinsa ca si stresul mare i-a cauzat
. asa este, indiferent care este cauza trebuie sa-i asiguram de dragostea noastra, mai ales cand sunt probleme. Cu siguranta este ceva trecator, vitaminizeaza-l, hraneste-l sanatos si mai ales nu-i mai aminti nimic, poti chiar sa-i spui ca esti extrem de fericita cu Alexandre si cu viata voastra asa cum e acum, si ai sa vezi ce mult se va destinde. ...si va veni si bebe pe parcurs daca vrea Doamne-Doamne. Ai incredere! Te sarut cu drag
Teo, scumpa mea, sa stii ca in vinerea mare cand am fost la biserica si am trecut pe sub masa, m-am rugat pentru toate fetele mele dragi de pe acest forum, iar pentru tine in mod special. Eu sper din tot sufletul sa fie acum luna norocoasa, iar daca Doamne fereste nu va fi, sa nu te lasi nici un moment dscurajata fiindca va fi curand. Hai, Teo! Te pup dulce-dulce si tin in continuare pumnii stransi pentru tine si bebita!
Cata, si eu sunt curioasa cum ti se va parea T., eu am oricum o parere buna despre el, dar ti-am mai zis, s-ar putea sa fie si putin subiectiva...dat fiind ca il cunosc. Inteleg ca ai renuntat la Moisa in ceea ce priveste laparo sau de tot? Te pup cu drag si pe tine si tin pumnii sa fie bebita luna asta...
Liliana, imi pare rau ca e negativ, si-mi pare bine ca esti decisa sa continui...de fapt, fetelor, de la voi am invatat ce inseamna optimismul, cand va citesc am o stare de bine si-mi e tare drag de voi. pupicei dulcei
Betica, multam fain de floricica, si pe tine te pup si te astept cu o veste super-super buna...
va pup cu drag pe TOATE-TOATE 
"Este mult mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
MRL spune:
Fetelor, va pup pe toate!
Chi, am avut ameteli de la Utrogestan numai seara cand luam 2 capsule odata. Dupa o ora trebuia sa fiu in pat pregatita de culcare pentru ca nu puteam sa stau in picioare de ameteala si ma lua un somn de adormeam inaintea sotului. Dimineata cand luam o singura capsula nu aveam nimic. Acum am observat ca se apropie rushi. Am niste dureri de burta cam groaznice, sunt ametita, ma dor sfarcurile si am observat cateva picaturi de sange roz prevetitor de musafiri. Nu am mai luat Utrogestan de aseara. Nu credeam ca o sa spun ca ma bucur ca imi vine ciclul. Bine ca scap de stresul ca nu mai imi intarzie. Nu mai fac prostia sa iau medicamente de capul meu in veci. Tu cum mai stai? Parca vroiai sa te apuci de tratament homeopat? Pupicei
Ancuta, si eu le-am luat tot oral. Mi s-a parut mult mai comod si mult mai usor de administrat. Pupicei
aileene, imi pare rau ca a trebuit sa treceti prin asa ceva. dar sunt sigura ca totul are o rezolvare. Cu rabdare totul o sa reintre la normal. Eu sunt sigura ca poti sa intorci lucrurile in asa fel incat sotul tau sa se simta mai bine. Te pup dulce si aveti grija de voi.
Teo, eu zic sa nu iti faci griji cu durerile de burta. Nu ai de unde sa sti inca ce inseamna toate astea. Eu am avut luni in care am avut dureri de burta si luni in care nu am simtit mare lucru. Depinde foarte mult de organism. Poate la tine o fi un semn bun. Important este sa nu te stresezi prea tare, pentru ca sunt sigura ca nu poti sa nu te gandesti la ce urmeaza. Eu iti tin pumnii sa se lase cu ochisori. Pupicei
Cata, abia astept sa ne spui maine vestea ca totul este OK. Pupicei
Pupicei pentru toate fetele
LilianaM
MRL spune:
Amely, de la mine un pupicel dulce si special. Eu sunt hotarata sa merg mai departe si sunt sigura ca ziua in care va voi anunta vestea mare se apropie. Eu asa simt. Si sunt sigura ca si voi sunteti la fel ca mine, niste luptatoare care nu se lasa pana nu se vor vedea mai intai cu testele pozitive, cu burtici, cu bb in brate, cu bb in carucior, cu bb de manuta, cu bb la gradinita si ... sunt multe se spus.
Va pup pe toate