Superpacientele superoptimiste ale Dr. Moisa - 14
Raspunsuri - Pagina 2
MRL spune:
Ancuta, multumesc mult pentru raspuns. Maine se fac 4 zile de cand ar fi trebuit sa imi vina. De dimineata am sa repet testul sa vad cum sta treaba. La mine a fost prima luna cand am luat Utrogestan si eu stiam ca nu iti influenteaza ciclul, dar din cate am citit pe forum sunt fete care au mici probleme din cauza lui. Sper sa nu ma fi dereglat. Indiferent de rezultat (presimt ca este negativ, iar eu cand am o presimtire se cam adevereste) merg mai departe cu inseminarile. Sunt sigura ca voi obtine si eu un rezultat pozitiv pana la urma. Tu ce vei face in continuare? Te pup dulce
Cata, eu cred ca ovulatia a avut loc mai ales ca ai contribuit cu un Pregnyl iar endometru si foliculul erau numai buni de primirea gigeilor. Tu te cunosti cel mai bine si dupa cum spui semnele ca ovulatia la tine a avut loc sunt durerile de sfarcuri. Eu zic sa nu te mai stresezi cu temperaturile. Pe tine nu te streseaza termometrul dimineata? Mergi pe monitorizari (inainte si dupa ovulatie) ca sa sti sigur cum stai. Te pup dulce si sa speram ca de data asta te muti in tabara mamicilor.
Veronici, gata concediul? Hai cu o veste (cat de mica) sa stim ca esti bine. Pupicei dulci.
In rest trimit cate un pupic dulce pentru fiecare in parte
LilianaM
utocatalina spune:
Neata...ziua 18 temp. 36.8..mai mare decit cea de ieri cu 0.2, dar tot mica pentru faza luteala..vorba ta Liliana sa incerc sa nu ma mai stresez, daca ziceti ca pregnylul chiar mi-a ajutat foliculul sa faca poc in ziua 14...sper sa fie asa..voi vedea zilele urmatoare! Graficul de pe fertility nu arata nimic inca...oi vedea..tu ce faci, tot nu ti-a venit, nu? Eu iti tin pumnii sus de tot sa-ti fi adus Iepurasul un bebe in burtica! Hai Liliana! Teo tu cum stai???
Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata
thea_m spune:
Hristos a inviat!
Liliana imi dai emotii! M-am gandit la tine zilele acestea si m-am rugat pentru reusita tuturor.
Cata nu te mai stresa atat! Eu fac bine, din cand in cand cate o durere surda si cred ca acum este si mai grea asteptarea decat inainte, mai ales ca, in cazul unui rezultat negativ trebuie sa astept alte luni care sigur nu vor trece in favoarea mea.
Va pup pe toate si va rog sa veniti cu vesti bune
Teodora
utocatalina spune:
Teo..incerc...dar ma doare pe dreapta si nu-mi dau seama de la ce este...ufff....esti si tu in ziua 18, mergem la unison..numai ca tu ai ovulat in ziua 12, nu? Hai ca timpul zboara si sper sa nu fie nevoie sa mai astepti atitea luni! Eu cred ca ramin la T ca m-am hotarit sa fac si laparo cu el in mai daca nu se intimpla acum minunea...Sa ne ajute Doamne, Doamne pe toate!
bety spune:
Hristos a inviat!
Fetelor - eu am intrat pe forum, vineri seara si v-am trimis cate-un mesaj personalizat (PM), fiecareia, adica: Indy, Utocatalina, Shilily, Aileene, Liliana, Livia, Teodora, Amparo ati fost pupate in particular. Mi-am verificat si mesajele private si am vazut ca au disparut in neant...deci: va
acum, ma bucur ca nu m-ati uitat (ca v-ati interesat de soarta mea: vazusem ultimile mesaje) si va uram sa deveniti mamici cat mai curand, celor care au bb-ici sa le traiasca iar
-utei, o sarcina usoara.
In rest, ce sa va spun...am reintrat in viata normala, ca sa zic asa, sunt la CM iar la sfarsitul saptamanii o sun pe doctorita pentru a relua povestea intrerupta: monitorizari si inseminari.
Deci...pe baricade.
Scuze ca nu am pupacit pe toata lumea, dar uite ca o fac acum, iar pentru Anca, Veronici, Carmen, Amely, Roxee, Alina, Musete, Mariana si cate-o
.
Bine ar fi daca s-ar recupera baza de date, ca eu chiar nu apucasem sa citesc chiar tot de pe forum.
"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice
thea_m spune:
Bety multumesc pentru mesaj chiar daca nu am putut sa-l citesc. Iti urez bafta la monitorizari. Saptamana viitoare ne tii si pe noi la curent cu ele, da?
Teodora
Chi spune:
Hristos a inviat !
Catalina, dupa pregnyl, total inexplicabil, desi ovulasem, temp a crescut de-abia dupa 3 zile, tot intr-un joc de +/- 0.2grade, de nu mai stiam ce sa cred. Ciclul a fost normal ca durata, faza luteala de 14 zile, insa temperaturile total aiuristice in primele zile dupa ovulatie.Dup-aia insa, beton!
Si eu o sa fac laparo,m-am hotarat, trebuie sa armonizez doar cu serviciul, da' parca nu as schimba si as face-o tot cu Moisa.
Vad ca nu ati facut cu ea. Nu va inspira incredere?
E prima data cand iau si eu utrogestan si vad ca imi intarzie, desi nu sunt ...
. Care e poanta ? Nu ar trebui sa influenteze ciclul.
utocatalina spune:
Chi sunt curioasa si la mine cum va fi..maine..oricum m-am programat la T la eco maine dimineata..pentru ca ma doare in dreapta si de aia imi fac probleme..la Moisa am renuntat, iti zic pe pm de ce, daca vrei..o sa fac cu T laparo..Moisa nu face ea laparo, ci Ion Ionut, stii, nu? Oricum am auzit ca e bun, dar eu m-am hotarit la T totusi...ce-o fi o fi...faci si tu in mai, deci? Vad ca si tu esti in barca celor cu intirzieri de la utrogestan..iti tin pumnii si tie!
thea_m spune:
Adevarat a inviat, Chi! Eu am facut acum o luna laparo cu echipa Ion Ionut-Anca Moisa si am fost foarte multumita si de comportamentul si de profesionalismul lor. Si anestezistul a fost foarte bun. Si nu am facut nici clisma inainte de operatie ( am baut ceai verde la recomandarea dr.Moisa), iar sonda urinara au pus-o dupa ce m-au anesteziat. Am fost multumita si de cadrele medii. Eu am mai facut o laparo la Spit.Municipal, dar cei de la Giulesti au fost net superiori, in cazul meu. Nu incerc sa te conving, Cata stie toate astea si totusi s-a hotarat pentru T., iti spun cum a fost in cazul meu. Cate zile de intarziere ai?
Fetelor, Utrogestan luati preventiv sau la recomandarea dr. pentru ca e nevoie?
Teodora
aileene spune:
Buna tuturor si un pupic dulce , unul si mai dulce si lipicios lui BETTY si THEO ca sa spun multumesc ptr mesaje in PM eu le-am primit pe ale voastre , imi pare tare rau ca voi nu ati primit "epistolele" mele , ca eu v-am raspuns imediat cu o deosebita placere si mai ales cu mult drag ! Sunt tare suparata cand vad ca DISPAR cateva pagini si vad ca si mesajele private , pacat ! As vrea totusi sa stiu daca e normal ! Ma adresez moderatorilor in special !!!
Deci sa reiau firul , fetelor si eu la randul meu va doresc toate cele bune , HRISTOS A INVIAT si s-aveti parte de sanatate , bucurii si D-zeu sa va binucuvanteze pantecele cu un pruncusor frumos si sanatos ! Va
dulce si inca o data va multumesc THEO si BETTY ptr frumoasele randuri !
Deasemenea doresc tuturor numai bine si un gand bun din departari ! 
Despre noi , nu prea "stralucit" ! Sotul n-are moral din cauza diagnosticului si seriilor de analize pe care va trebui sa le faca , in vederea unui alt tratament mai "impins" I.C.S.I....! Sfarsitul de sapt adica 01.05.05 l-am petrecut la spital , la urgente cu Alexandre , ne-a facut o otita de toata frumusetea cu o punga de puroi pe timpan si toate cele , plansete si dureri de ne rupea sufletul ! Dupa vreo 6 ore de chin si cu tratamentul adecvat , a reusit sa adoarma , iar cand se trezise nu-l mai durea nimic , punga de puroi se sparsese si chinurile s-au dus ! Acum este acasa , nu l-am dus la gradinita si se cam plictiseste , eu ma ocup cum pot de el , dar cum e un copil tare vioi , nu-i prea ajunge , ar vrea afara , dar din pacate afara e vreme urata , dupa atatea zile frumoase , ploile iar s-au intors din pacate ...! Ne uitam la desene animate , citim povesti , ne jucam cu masinutele sau cu circuitul sau de curse de masini si cam trece ziua , dar eu sunt f ocupata , adica as avea de facut multe-n casa , dar le las si fac strictul necesar ptr ca , al mic atunci cand nu e prea bine , are nevoie sa fie mereu inconjurat !
Sper ca nu v-am plictisit prea tare , va pup dulce ! Sper ca data viitoare sa am un moral "à la carte"!!!