Superpacientele superoptimiste ale Dr. Moisa - 14

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Alina parca dintre moisicii au mai avut si unele fete pete maronii dupa ISA...Cred ca Liliana, dar ea nu a mai intrat de mult...nu te speria, ca am auzit ca este posibil sa ai pete meronii dupa ISA, dar nu este motiv de sperietura!

Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta
4 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aileene spune:

Draga CATA Intr-adevar iepurasul a avut o surpriza mai mult decat buna-n saculetul lui , vai dulcica mica , n-ai idee cat de mult ma bucur ptr tine , asta e ovulul cel mare din dreapta , ai vazut ca a stiut el de ce se lasa atat de dorit si de asteptat , s-a umplut cu tot ce-a trebuit ca sa-ti faca surpriza tie si lui husbend-ul , care apropo's stie vestea fericita ???? Sau te abtii pana vine-acasa ? Iar tu , cum te simti , ce simptome ai ? Ce s-a schimbat in viata ta de cand stii ca esti "grea" vorba ta ? Spune-ne , vrem sa stim totul , suntem curioase , mai ales eu , ca-s tare bucuroasa si stiam ca vei avea vestea asta cat de curand , ptr ca tu incerci de-abea de vreo 10 luni sa faci bb , iar cu temperatura ta luata "à la carte" CHAPEAU , ne-ai demonstrat ca se poate face un bb luandu-te dupa termometru , dupa si multe si , mai si o si o ptr CM asa ca uite rezultatul bravo Cata din nou , vei avea in sfarsit puiutul tau cel mult asteptat , te pup dulce de tot si fa o micuta mangaiere pe burtica ta ptr bb-icul tau cel mic (grauntica). Numai bine si ai grija de tine ! sa ne pui si o echographie cu bb la "cafeluta" ta Aileene
Dragutica mica ALINA25 nu te speria ptr petele maronii , daca nu sunt abundente si mai ales dese n-ai de ce sa-ti faci griji deoarece , daca embrionul incearca sa se aghete de uterusul mamicii lui , e si normal ca se poate intampla asemenea lucruri mai dezagreabile ce-i drept din cauza ca te sperii rau , dar de multe ori nu-i cazul , hai fruntea sus si lasa "natura" sa-si spuna cuvantul da ? Promite-mi ca nu te vei mai gandi la toate astea , sunt lucruri nesemnificative ! Te pup dulce si pe tine si sper cat de curand sa o urmezi pe CATA la burtoase si sa duceti cu bine sarcina pana la capat ! Numai bine tuturor fetelor deasemenea si un week-end cat mai buuuuuun la toate !!! THEA DECA AMELY BETTY LILIANA SHYLILI VERONICI MARINA INDY IULIA ANCA

Mergi la inceput

Aileene ai tu un fel de a spune care merge direct la inimoara...da desi nu incercam decit de 10 luni, simteam ca incerc de o vesnicie...luna aprilie a fost cea mai agitata cu drumuri la 2 doctori cu pregnyl...cu stres...dar cu ovulatia pe partea dreapta unde aveam trompa perfecta...si uite ca s-a prins..simptome aveam de 1 saptamina, dar nu am crezut ca sunt grea pina mi-am facut testele si am inceput sa sper...am avut dureri de sini, aciditate crescuta, insomnii noaptea, nu mai mincam dulce eu care devoram ciocolatele, totusi am crezut ca sunt asa...ieri am avut cel mai multe simptome...toate cele de mai sus, iar azi aproape nimic...am inceput sa iau ce mi-a recomandat T:utrogestan, acid folic si Magne B6 si cred ca in jur de 25 mai ajung la prima eco. Doamne ajuta! Fetelor sa ramineti toate grele!

Cafeluta
4 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bety spune:

Cata - SUPER!!!
Sper ca nu ai uitat ca prajitura trebuia sa mi-o dai cand ti-am spus ca nu ai nevoie de laparo!
Ai vazut ca s-a rezolvat OK?
Felicitari pentru bebel, sa ai parte de o sarcina usoara si un bebel minunat!
Eu am facut inseminarea vineri, de azi incep sa iau aspirina thrombo ass pe care mi-a recomandat-o din ziua 14, adica de azi. A fost super Ok totul, inclusiv ai lui iubi si acum stau linistita. Ce-o fi o fi, acum am "donatorul" pana la sfarsitul lui august langa mine si ... cu speranta inainte.
Moisa a fost super cu mine si am incredere totala in ea.
Fetelor - toate-toate sunteti minunate si cum Cata este a doua dupa Amparo care a reusit, hai sa vedem care va fi urmatoarea!
Eu tin pumnii tuturor!
Indy, Lilana - MRL, AncaWish, Veronici - voi ce mai faceti? Va de multe ori!
Aileene - si pentru tine ... cu atatea pe cap si numai in 3 saptamani de cand a venit iubi acasa, nu am avut timp nici sa respir, dar m-am gandit la tine cu drag!
Shilily - iubita mica, ce mai faci?
Teo - imi pare rau ca nu a reusit inseminarea, dar ma bucur ca incepi tratamentele naturist si homeopat si ai sa vezi ce rezultat minunat vei avea!
Scuze daca ma uitat pe careva, dar ... ma intelegeti si voi, nu?!

"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice

Mergi la inceput

Betica pupici pe obrajori...nu te-am uitat cu prajiturica si abia astept sa ti-o dau cind vi in Bucuresti...zici ca ai facut vineri ISA...sper din tot sufletul sa se prinda bebica mic...si sa iti vezi si tu..visul cu ochii...toate fetele sa si-l vada..Preietena mea este in ziua 10 de la ISA..inca in asteptare...pe curind si sa auzim numai de vesti bune!

Cafeluta
4 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aileene spune:

BETTYCA sa fie-tr-un ceas buuuuuun , inseminarea ta de vineri ! Ma voi gandi f taaaaaare si-ti voi tine pumnii sa se prinda , am sa urmaresc zilele impreuna cu tine , vreau sa-mi dai aceeasi veste ca si CATA cat de curand , ai grija sunt cu ochii pe tine , trebuie s-o urmezi pe roscatica noastra la burtici de ianuarie februarie 2006 !!! Ma bucur ca esti "ocupata" cu IUBI al tau si stiu ca totul e frumos si nu mai ai timp si ptr noi , dar e bine ca totusi mai vii sa ne dai cate-o veste , acum nu ne mai ramane decat sa ne dai vestea cea buna si tu ok ? Te dulce ! Ce mai face ZUZA ta ?
THEA Nu-ti fa griji , va fi bine si la tine , stiu ca esti nerabdatoare si inteleg f bine , dar D-zeu te vede si cunoaste dorinta ta cea scumpa si sigur te va ajuta , chiar daca drumul pare anevoios , plin de obstacole , si cu lacrimi presarat ! Ziua cea buna-n care vei fi si tu mamica-n devenire , nu va intarzia , ai incredere in tine , ia-o de la-nceput de fiecare data cand nu "merge" asa cum ai vrea , fii din ce in ce mai indarjita , incapataneaza-te si sigur vei reusi ! Te si-ti trimit toate gandurile mele de bine , hai fi curajoasa !
CATA cum ai dormit ? Poti dormi cu gandul ca s-a adeverit dorinta ta ? Eu nu reuseam deloc , ma foiam de numa-n pat , iar sotul trebuia sa mearga la servici dimineata , asa ca dormeam pe canapeaua din sufragerie si ma uitam la tv pana cand picam de somn , si atunci cum eram obosita , adormeam bustean ! Imi aduc aminte cu o zi inainte de-a face testul , devorasem un borcanel de castraveti murati fara sa ma-ntreb din ce cauza-mi venise "pofta" asta ! Iar maine zi cand sotiorul a telefonat la laborator si l-au anuntat ca bb este-n burtica , am inteles din ce cauza devorasem castraveciorii ! Aveam mereu pofta de acru si de sarat ! Se zice ca daca ai pofte de sarat , faci baietel iar dulce ptr fetita , oricum la mine-a fost adevarat !Numai bine si o duminica cat mai frumoasa la toate , plina de surprize placute , dragoste si bucurii !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bety spune:

Aileene - timp pentru voi o sa-mi fac, ca la serviciu am net non-stop (de fapt, am mai citit printre picaturi), dar vesti cum nu o sa am prea curand, o sa stau si eu cu ochii pe voi; Zuza e bine, e in culmea fericirii ca are cine sa o scoata afara, se joaca tot timpul si sta numai in bratele lui iubi, il urmareste peste tot in casa...ce mai! I-a sosit marea feblete acasa! Cu mine e la interes...la mancare, daca o doare ceva, in brate in masina, pe locul din fata (drept pentru care sambata a luat o cearta zdravana, ca nu aveam chef sa o tin in brate, ca e destul de dolofana). E prea rasfatata, zau! Alex ce face...parca a avut probleme cu urechea, nu?
Cata - daca ma -icesti tu...ce-ar fi sa se ia!!!!

"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina25 spune:

BETY:iti doresc din tot sufletul sa se prinda si sa o urmezi pe CATA cum de altfel le doresc si celorlalte fete . Dar tu pentru ce iei ASPIRINA THROMBO ASS dupa inseminare?
pentru toate fetele

alina

Mergi la inceput

Aileene...scumpa...nu dorm bine noaptea...sunt vai de mine..aseara am reusit sa dorm bine...dar a inceput sa-mi fie firca cind vine seara...si nu mai maninc dulce ioc...eu care devoram ciocolatile...numai sarat..cum zici tu...si acum as minca si acru...dar mi-e lene sa ies din casa...deabia astept sa vina sotul maine...sa-i dau lista cu ce as minca...Mercic mult ca te-ai gindit la mine..o sa-ti mai zic ce fac...pupici si sa-ti evzi si tu dorinta de al2-lea bebe devenita realitate...Betica daca se ia atunci te pup bine!Alina 25 ASPIRINA THROMBO ASS se da sa nu se formeze cheaguri de singe de la ISA! Parca nu la toate fetele cu ISA o da Moisa sau da??

Cafeluta
4 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina25 spune:

CATA:eu am intrebat-o pe Moisa daca sa i-au vreu tratament dupa ISA dar mi-a spus sa nu i-au nimic si daca e sa-mi vina rusii sa vin la control in ziua a2a atat(deci tratament nimic )dar exista riscuri sa poata aparea ceva de la ISA?(adica sa ma mai procopsesc si cu altceva?

Mergi la inceput