Superpacientele superoptimiste ale Dr. Moisa - 14
Raspunsuri - Pagina 12
utocatalina spune:
Alina 25 nu cred ca trebuie sa-ti faci probleme...eu totusi nu inteleg de ce la unele fete le recomanda ASPIRINA THROMBO ASS si la altele nu..prietenei mea care a facut ISA acum 10 zile i-a zis Moisa sa ia ASPIRINA THROMBO ASS ...parca si lui Teo..nu stiu de ce nu o da la toata lumea...sincer!
Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta
4 +
deca spune:
Neata fete dragi! O saptamana minunata!
Cata, pup gravidutza! Ia spune Cata, tu cate inseminari ai facut la Moisa? Curiozitatea ma incearca.![]()
Carmen
utocatalina spune:
Deca mama nici una...si am ramas pe ovulatie naturala dar am bagat un pregnyl ca nu se spargea foliculul si era prea mare 24,7 mm in ziua 14, la sfatul lui Tutunaru nu al Moisicii...si am prestat cind mi-a zis el...Moisa mi-a zis ovulatie in ziua 12...iar T ziua 14...si a fost ziua 14!
Cafeluta
4 +
deca spune:
Ok Cata, am priceput. L-ai informat pe dr. T de reusita?!
Succes, fata frumoasa, si multa sanatate si tie si lui BB!
Carmen
PS: i-am expus si eu cazul meu pe site dr. T si vad ca mi-a recomandat Laparo; sa vaz cum fac, da' mi-e groaza de operatii, n-am facut niciodata 
Amely spune:
Cata, in a cata zi ti-a dat T. sa faci pregnil, adica...cu cat timp inaintea (presupusei) ovulatii? si 2: este injectabil? (scuza-mi nestiinta dar eu nu am facut niciodata pregnil, si am uitat ce s-a mai scris pe aici)
Multi pupici
-dutei noastre

"Este mult mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
utocatalina spune:
Deca l-am sunat simbata...vineri am avut rezultatul la B-HCG...mi-a zis sa iau acid folic, utrogestan si Magne B6 pina ne vedem in 5 sap. jumate ...adica in jur de 25 mai...Amely pregnyl am facut vineri ziua 14 la ora 10 la un folicul de 24,7 mm si endometru de 9,3 mm...ovulatia cred ca a avut loc vineri noaptea si am prestat simbata la ora 14:30
...
Cafeluta
4 +
utocatalina spune:
Amely este injectabil pregnylul...mi l-a facut mama!
Cafeluta
4 +
tumpi spune:
curiozitate roscatel, ramai la T sau tot pe doua fronturi.
Spor la puncte sa-ti schimbi titulatura
A sti, a putea sa te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in arta, ca si in viata!" - Al.Vlahuta
utocatalina spune:
Tumpi draga
ramin la T...am luptat pe 2 fronturi numai o luna...deja am fixat prima eco pentru 24 sau 25 sap. viitoare! Pina atunci iau ce mi-a recomandat!![]()
Cafeluta
4 +
tumpi spune:
bravo roscatel, sa ramai la el ca ........cine stie.
oricum esti norocoasa, fiinca propriu zis tu in afara stresului nu stiu ce pb ai avut.
oricum e relativ putin 10 luni de cand incerci tu.asa ca te poti considera o pers norocoasa ca nu a trebuit sa treci prin adevaratele pb de care sufera fetele de aici si chinurile si dorintele de ani de zile pe care le prezinta ele.
Multa bafta si sarcina usoara.
A sti, a putea sa te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in arta, ca si in viata!" - Al.Vlahuta