Superpacientele superoptimiste ale Dr. Moisa - 14

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Tumpi ai dreptate...10 luni nu a fost mult...de aceea doresc ca toate fetele care lupta pentru bebel sa reuseasca. Doamne ajuta!

Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta
4 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bety spune:

Alina - eu sunt la a 5a inseminare si nici mie pana acum nu mi-a dat aspirina thrombo ass. Din ce am citit pe net, este o gaselnita noua a americanilor, iar Cata a avut dreptate in privinta coagularii sangelui. Eu nu am cerut nici un tratament.
Eu am facut pregnylul joi la 8 dimineata (ziua 12), iar vineri (ziua 13), dupa inseminare, exact pe la 20.30 am avut durerile specifice ovulatiei, deci am prins la fix ovulatia. Am prestat si sambata si duminica si acum...ce-o fi, o fi.

"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice

Mergi la inceput

Fetelor prietenei mele cu ISA nu i-a reusit..i-a venit cm la 25 de zile...10 de DPO...nu credeti ca Moisa ar fi trebuit sa-i recomande ceva progesteron? Sapt. viitoare face ISA din nou...ce spuneti cele care a-ti mai facut?

Cafeluta
4 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Fetele, cu TPC negativ!!!!!!!!!!!!!!!!!.

Cititi aici. Vreau sa scrieti pareri si sa comentam impreuna.

http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=19306&whichpage=8

anca...poate intr-o zi
http://community.webshots.com/user/ancawish

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chi spune:

Tipul de tratament cu prednison, este acela de care v-am spus si eu acum cateva luni.In concluzie, titrul scade semnificativ, dar insuficient pt o sarcina spontana, natura mai trebuie ajutata.
Banuiesc ca inseminarea a decurs un pic altfel, pt ca dr voia sa se asigure ca indeparteaza mucusul cu anticorpi si da timpul necesar unor spermatozoizi mai lenesi sa ajunga la tinta.
Nu stiu daca intr-adevar ce a prestat dr a fost eficient, dar face bine la moral cand vezi ca dr tau pune suflet si se implica.
Bravo lui!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musete spune:

Va cu drag pe toate. Scuze de absenta mea, dar, va asigur ca a fost justificata! Si, la cat aer optimist pe aici..., n-are sens sa va intristez. Se pare, ca avem o noua graviduta.!! Felicitari, draga Catalina!! Speram sa te urmam toate cat de curand. Atentie!!! Venim!!!!.
Thea, imi pare tare rau, dar capul sus, simt eu , ca anul asta se va intampla minunea. Ai grija si nu deznadajdui!
Pupici, Musete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

Fetele superoptimistele si luptatoarele, voi vorbiti de Dr. Anca Moisa? Am o prietena in Bucuresti care incearca sa ramana graviduta si nu stie daca sa mearga la ea sau nu? Sau la Dr. Militaru (Filantropia)? Ce sfat ii dati?
Mersi si bafta multa!

Cristina
-----------------------------------------------
accepta, sau schimba!
iertarea este parfumul florii ramas pe talpa pantofului ce tocmai a calcat-o

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns INDY spune:

Bine v-am regăsit, fetelor!
Nu poate omul să lipsească un pic, că...gata, rămâneți gravide fără mine. FELICITĂRI... Cătălina, te felicit din suflet pentru reușita ta. Fie ca sarcina ta să fie ușoară, să fiți sănătoși amândoi și să te văd....
Bety, zici că pe 13 ai făcut inseminarea? Când ar trebui să aflăm vestea bună?

Eu am fost la niște cursuri, de aceea nu am mai intrat pe net; luna aceasta am luat antic., care mi-au întârziat ciclul (ceea ce nu prea îmi place - atâta lucru bun mai aveam și eu: ciclu regulat). În fine... luna asta fac a 6-a inseminare, cam pe la sfârșitul lunii.

pe toate și bineînțeles vă dăruiesc și să vă înveselească ziua.

Mergi la inceput

Indy mercic mult...succes si tie si lui Betica si tutroro fetelor..si prietena mea va face sap. viitoare, vineri cred, a2-a ISA!Cristina nu-l cunosc pe Dr. Militaru (Filantropia), dar ti-i recomand pe Tutunaru (Elias) si Moisa (Giulesti)

Cafeluta
4 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina25 spune:

Fetelor puteti sa-mi spuneti si mie in a cata zi de la ISA se face primul test?

Mergi la inceput