Bebelusi de sept-oct 2004 (40)
Raspunsuri - Pagina 7
ana_miti spune:
Fetelor, m-a sunat dr pediatra si mi-a spus luni dimineata sau martiu dupa amiaza, cum imi convine mie, sa merg cu Alex la vaccinul de 6 luni.
Aceasta vaccinare se face si impotriva hepatitei B, stiu ca se face DTP,VPO ....
Ii va administra si Energix?
ana-maria si Alexandru Andrei(7 oct.2004)http://www.cat.betasis.ro/puiu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_miti/my_photos
mcm spune:
ana_miti raspunsul la intrebarea ta este Da, daca ai optat pt. vaccinul platit.
andora daca bb tuseste in continuare poate are rosu in gat. Urmareste-i temperatura.
Cristina, Christian si bebe Alexia Maria Uimirea (D.N. 02.10.2004)
georgiana.david spune:
La banane nici eu nu scot samburii si e ok iar despre capsuni va pot spune ca am incercat si eu acum o saptamana si i-au placut foarte mult lui Damian dar nu le-am scos sambureii (o luam razna la rabdarea mea sa stau sa scot toti sambureii) si nu a fost nici o problema.
Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)
http://community.webshots.com/user/giorgios72
andora spune:
Multumesc Cristina (Mcm), la rosu-n gat m-am gandit si eu prima oara, dar temp nu mai avea azi dimineata.. sa-i iau acum sa vad... sa sper ca m-am impacientat eu degeaba (fiindca pana acum nu a avut nimic niciodata in afara de nasuc infundat)
Andreea & Gogo (DN 10.10.2004)
<http://www.andora.bravehost.com/
ana_a spune:
Salut!Mai fetelor deja sunt 80% convinsa ca il doare burtica pe Stefan de la antibiotic...Acum pe seara dupa ce a adormit mi sa trezit plangand dupa o ora si l-am mangaiat pe burtic vreo 15 min si vad ca de atunci nu s-a mai trezit.... nu stiu ce sa zic....ma bate gandul sa nu-i mai dau antibioticul.....
Maria Sa Stefan Speculant mic ( 19.08.2004) - POZICI
flori din gradina mea
"Maxima debetur puero reverentia" (Iuvenal) - Copilului i se datoreaza cel mai mare respect
georgiana.david spune:
Am intrat special ca sa urez toate cele bune tizelor mele si celor dragi voua. La Multi Ani Gheorghitelor si Gheorgitilor!
Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)
http://community.webshots.com/user/giorgios72
loreema24 spune:
Fetele , nu se poate asa ceva ! Am lipsit si eu azi de acasa si nu mai terminam de citit! Si credeam k numai eu stau pe net toata ziua.
tyaa - la mine rusi nu a aparut(dar eu inca alaptez- pana la un an daca e totul ok si daca nu musca fata) si sper sa nu vina prea curand pt. k nu ii duc dorul deloc.
ana_a - Sanatate la puiut! Si noi ne ciondanim rau cand e vorba de curatat nasucul dar trebuie asa ca .... de obicei castig eu pt ca nu ma las oricat ar tipa!
Mie dr. mi-a zis ca nu e alergizant kiwi si ii pun in piure acum k il mananca mai bine decat separat( si cu tot cu samburi).
lilia toma - noi papam banana intreaga de la 4 luni 1/2 si nu avem deloc probleme.
pufymic - eu nu ma inmoi deloc cand plange fara motiv serios, doar cand o doare ceva.
danina - si noi papam tot biscuiti petie rosii si e f bun iar mar bagam in piure ( la fel ca toate fructele).
aissa - Si noi avem tot portocalie si ne e f draga bem foarte bine sucul de portocale din ea.
mcm - sper sa-ti gasesti garderopa ! Si daca nu uite un motiv bun sa o schimbi.
Ramona & Loreema
http://photos.yahoo.com/loreema24
daniver31 spune:
Of Doamne ca tare harnicute mai sunteti mai fetelor.......deabia am reusit sa va citesc.....
Multumesc mult ca v-ati gandit la mine ...cu toate problemele mele...
La multi ani sarbatoritilor de zilele aste...sa creste-ti mari ,sanatosi si frumosi.
Lilia razatoare de sticla am gasit in sellgros(100 000 lei),banana i-o dau asa cum este ea si Danny nu are nimik.
Aniela drum bun si sa veni-ti cu bine.
Ana_a probleme cu nasucul am avut si noi...dar am mers la 4-5 sedinte de aspiartie in spital si acum suntem bine.
Aissa frumoasa fata mai ai...pupici.
Bozo...cred ca la capitolul asta cu sforaitul ...suntem campioni(tati,nu noi!!!!!) dar speram sa scapam cat mai repede
Roandre....faza cu filmatul am facut-o si noi si daca ne supara tati il amenintam ca punem filmuletul in retea(dar nu o facem...)
Am uitat sa va spun ca Danny a fost un dulce si un cuminte la vaccinul de 6 luni si dupa (nu a facut febra a fost doar putin marait).Are 7 300 si 67 cm,doctora a spus ca este bine....
Am o mare rugaminte la voi...am o problema cu sotul meu(bebelusul mai mare) de cateva zile are atacuri de panica....are un tratament cu coaxil si a fost la psihiatru...dar orice ar face atacurile astea tot apar...sunt disperata ca pana acum nu am avut probleme.Nu stiu ce trebuie sa-i fac atunci,ce sa-i dau cum sa-l ajut.Nu stiu de la ce este asta si cum o putem rezolva.Daca stiti cumva ce pot face sau cum se scapa ...pls pls spuneti-mi.
Am uitat sa va spun de iaurtul danone..eu nu o sa-i dau lui Danny ...nepotica mea a facut pe limbuta stafilococ auriu (a facut multe analize si pana la urma i s-a spus cumnatei mele ca este de la iaurtul danone )nu stiu sa va spun acum totul dar o s-o intreb pe cumnata mea si o sa va zic.Dar oricum cineva care este in conducerea mare a firmei DANONE a spus ca el nu da copiilor sai iaurt danone si danonino.Deci....fiecare face cum vrea.
Pupici somnorosi si astept raspunsurile voastre.
daniver31 spune:
La Multi Ani Gheorghitelor si Gheorghitilor!
LA MULTI ANI georgiana.david
tyaa - la mine rusi nu au aparut(dar eu inca alaptez) si sper sa nu vina prea curand pentru ca nu ii duc dorul deloc.
Danina - si noi papam tot biscuiti petie rosii
Acum ma duk in pat langa baietii mei ca nu mai pot de somn.V a pup dulce.
Oana,Nae si Danny
anielas spune:
Neatza mamici si pitici!!!
Mai fetelor..e groaznica dependenta asta de DC..noi suntem cu bagajele la usa..dar nu am rezistat sa nu mai intru putintel..mai ales pentru a ura:
LA MULTI ANI!!!!! pentru Inutza mea si pentru Elena si pentru cavalerul de azi VLAD .
LA MULTI ANI!!!!! inca o data pentru red]Inutza , pentru mine si pentru Georgiana.David .
LA MULTI ANI!!!!! tuturor celor ce se serbeaza maine de Florii si
PASTE FERICIT si plin de cadouri frumoase de la Rila Iepurila[/red].
Pupici multi de tot si o sa ne topim de dorul vostru
Ania & bebitza Ina (23 oct 2004)
Inutza televizomana