Bebelusi de sept-oct 2004 (40)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

mcm, intr-adevar cu Farlin au probleme. Mi-a zis tipa cu care am vorbit la telefon ca desi le confirma nu stiu ce stocuri, cand comanda nu onoreaza....
Iar garderoba ta trebuie sa apara, intoarce o cana si zi-i si tu "scoate drace ce-ai ascuns"
Anielas, eu comandasem unicul costum de la 6-12 luni. Aparea si azi dimineata, acum nu mai sunt decat 2 seturi de 4-5 ani (gresit puse acolo). La telefon tipa a zis ca are doar ceva pe un albastru urat si ca se uita ea la ce au primit. Asa ca mi-a trimis un costum tricou+salopeta cu pantalon scurt, din bumbac. Tricoul e sigur bun, dar nu sunt sigura de salopeta. O sa fac poza si cand o pun va dau link-ul.

Gata, am pus 3 poze, incep aici: http://pg.photos.yahoo.com/ph/temiscris/detail?.dir=fb73&.dnm=c045.jpg&.src=ph

Cristina si Alexandra (30.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcm spune:

quote:
Originally posted by aissa
.
Iar garderoba ta trebuie sa apara, intoarce o cana si zi-i si tu "scoate drace ce-ai ascuns"

Tare mi-e teama ca le-am aruncat "din greseala"

Cristina, Christian si bebe Alexia Maria Uimirea (D.N. 02.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Aaaaaaaaaaaaaaaa! Asta ar fi de-a dreptul nasol. M-am gandit ca doar le-ai ratacit.....

Cristina si Alexandra (30.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anielas spune:

Aissa-am vazut pozele..sa le poarte si foloseasca sanatoasa .
La noi a doua tentativa de folosire a canutzei a esuat

Ania & bebitza Ina (23 oct 2004)
Inutza televizomana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

Servus

Suntem bine dupa o sperietura zdravana de ieri cand Dami care nu plange deloc, nu se mai oprea din urlet. Am fost urgent la dr. si a zis ca are un inceput de otita (cica ceva luat din aer ca i-a prins putin si ochiul drept), otita care spre norocul nostru se pare ca se vindeca foarte repede. Febra a facut doar aseara putin, i-am pus un supozitor si i-a trecut iar pentru otita ii dau un antibiotic si picaturi in urechi si vad ca nu a mai plans deloc, azi noapte a dormit foarte bine, mananca fara probleme deci suntem pe calea cea buna.

Eu iaurt ii dau Campina de la Covalact mergand pe ideea ca e mai bun iaurtul facut la munte decat cel din comuna Voluntari iar mai mult decat atat, matusa mea care este inspector alimentar a zis ca marea majoritatea a angajatiilor de la Danone sunt mai colorati (nu vreau sa fiu inteleasa gresit...) iar altcineva care sta vis-a-vis de fabrica mi-a zis ca a urmarit cateva zile la rand traficul in fabrica si nu a vazut intrand mai mult de 2 cisterne cu lapte intr-o zi pe cand in fabrica la Covalact (la Sfantul Gheorghe) lucreaza un prieten al tatalui meu si mi-a zis ca produsele lor sunt OK. de altfel si Ioana de cand era mica nu a vrut alta branza de vaci decat Branzica de casa de la covalact. Acum... ce sa zic??? Va orientati si voi, eu mi-am facut datoria si v-am spus ce am aflat.

Cat despre greutate, Mihaela si Pufy hai sa nu mai vorbim ca ne simtim tare prost noi astea rotunjoare. Abia astept sa treaca si Pastele ca sa ma apuc serios de cura ca de nu se duce grasimea, eu ma operez, asa nu stau

Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)

http://community.webshots.com/user/giorgios72

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionella3003 spune:

cu toata parerea de rau o spun, si eu am auzit cam acelasi lucru despre faptul ca pe poarta la Danone nu prea intra cisterne cu lapte. Si de la o sursa chiar din fabrica! Cred c-a mai fost o discutie pe aceasta tema, cu opinii pro si contra. Deocamdata eu ii dau Napolact, o sa incercam si Danone dar putin mai incolo, peste o luna, doua.

Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul

Mergi la inceput

Si daca tot se discuta despre iaurt - am fost azi la supermarket, am citit eticheta de la danone si am vazut ca are lapte praf, coloranti mai mult sau mai putin naturali si tot felul de "arome", arome si atat, nimic natural. Eu sunt putin obsedata de naturalul asta, incerc pe cat pot sa-i dau sa manance "natural". Oricum sunt in faza de cercetare si daca gasesc ceva care-mi convine va dau de stire. Va dau de stire si daca mai gasesc garderoba.......

Mergi la inceput

A, si danone mai continea si zahar.....asa ca daca-i vorba de zahar mai bine ii pun eu in iaurt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Sara buna fetele!
fiica-mea are un fel de tuse, la inceput mi s-a parut ca are ceva pe gat, i-am dat sa bea lapte cald dar degeaba.. bine, ei ii si place sa tipe taaaare de tot si acum cand vrea sa tipe se blocheaza la jumatate si incepe sa tuseasca, altfel vocea o are normala cand "vorbeste"... nu pare ragusita, sa-i dau oare sirop de tuse? Nu stiu ce sa fac... tuseste in continuu parca ar avea ceva pe gat...

Andreea & Gogo (DN 10.10.2004)
<http://www.andora.bravehost.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

mie nu-mi place la Danone ca prea e lung termenul de garantie!aproape o luna.... La cel de aici maxim 5sau 6 zile.Si intradevar scrie ca contine lapte praf, asta am citit si eu.Cat despre fabrica Danone...eu cred ca sunt mai multe fabrici Danone, nu cred ca doar una singura face iaurt in toata tzara!
Si eu am cumparat Danone pentru Stefan dar nu-i mai cumpar de cand s-a obijnuit cu cel de la Monor, fabrica de la noi din judet.Sau chiar si de Napolact cred ca e mai bun.

Maria Sa Stefan Speculant mic ( 19.08.2004) - POZICI
flori din gradina mea
"Maxima debetur puero reverentia" (Iuvenal) - Copilului i se datoreaza cel mai mare respect

Mergi la inceput