Bebelusi de sept-oct 2004 (40)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Multumesc, Anielas, o sa merg sa vad ca e unul aproape de mine. Dar stii cum e, ca sa fac cei 500 am comandat altceva in loc de sandale, acum trebuie sa le iau din alta parte, practic cheltui mai mult. Dar nu-i nimic. Abia astept sa vad cum e cana pe care am luat-o.
Fetelor, sa stiti ca e oficial, cu carnea taiata mai mare papa mult mai bine legumele, chiar decat fructele. Cred ca se simte alt gust (adica sigura, ca am gustat si eu) si ii place mai mult.

Cristina si Alexandra (30.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danina spune:

LA MULTI ANI ARMIN si ILINCA .

LiliaToma noi am luat razatoarea din Cora si am gasit-o din intamplare ca nu scria decat pe ea si nu arata a razatoare cum ma asteptam ci mai degraba ca o farfuriuta cu zimti ale voastre nu sunt asa?

Astazi pt prima data pitica mea a refuzat sa manance i-am dat mar cu biscuite si am crezut ca isi varsa si stomacul asa greata isi facea oare de ce? Ce fel de biscuiti folositi? Dar mar?
Sunt trista ca eu deabia asteptam sa manance marul cu biscuite ca ma inebunise mama. Dr a zis sa nu ii iau chiar de aceeia populari ci Petit Beurre inveliti in rosu nu or fi buni?

Asa este ne-a sunat mama si la Piatra a nins tare, e necajita ca i-a acoperit narcisele mai ca plangea la tel. asa ca amanam cu o zi doua plecarea si eu care aveam bagajul de luni facut sper sa se opreasca.

Cu Dia nu stiu ce sa ma mai fac ca e tare mofturoasa ma capiaza chiar daca mai incerc sa evadez seara avem concert de vorbit tipat si mers.

Am pus pozici noi de ziua ei 6 luni.

Danina Diana - strengarita familiei
PAULA - DIANA NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Armin si Ilinca, La MULTI ANI!, sa cresteti mari, frumosi, sanatosi si sa ii bucurati pe parinti in fiecare zi.
Danina, eu nu cred ca e o tragedie sa nu pape Dia mar. Poate nu ii place. Poti sa incerci si alte soiuri de mere si atunci o sa fii impacata ca ai incercat orice si te convingi asa care este cauza. Nici Almei nu ii place marul crud, doar pe ala copt il papa pt. ca e mai dulce, mai bun la gust. Si eu am incercat toate merele posibile si pana si soiurile alea dulci nu le papa crude (chiar daca le amestec cu alte fructe; parca are senzori speciali de detectie pe limba). In schimb, ii plac mult piersicile si ii place tare si mango si capsunile. Eu i-am dat deja de cateva ori capsuni (i-am scos semintele) si de fiecare data a papat ca Hamesila.

Daniela Veuger si bb Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma, sufletel mic si iubit

Alma, sufletel mic si iubit -noi
Alma, sufletel mic si iubit-si mai noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anielas spune:

Aissa-ce canutza ai comandat..cea de la Bfree? Noiam cumparat una de la Baby expo..si azi am inaugurat-o..cu succes pot spune...a baut fara probleme Ina din ea...Imi place sa are sistem antiscurgere ca eu am patit-o sa adorm cat Ina isi bea ceiucul noapte..si a adormit si ea. si s-a varsat ceaiul prin pat de a trebuit sa ne schimbam amandoua..

Ania & bebitza Ina (23 oct 2004)
Inutza televizomana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

cand are nasul infundat eu ii mai car in camera oale cu apa clocotita, in care pun si sare (mare)...dar tot ii mai pun si in nas - ser fiziologic/sterimar/vibrocil - in functie de gravitatea situatiei...

Good friends are like stars.........You don't always see them, but you know they are always there.

Cristina & Vlad (23 septembrie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

fetele care ati dat capsune la BB, ati incercat si kiwi?Si asta cica poate da alergii, desi eu am povestit cu mamici care dau fara probleme kiwi de pe la 6-7 luni...

Cat despre Stefan...si eu cred ca antibioticul ii provoaca iritatie la stomacel si asta ar fi cauza de nici nu mananca bine si nici nu se odihneste suficient!Eu nu am vrut sa-i dau antibiotic.,...si imi pare rau ca am cedat...daca dr imi spune parca imi este frica sa nu-i dau...am fost la 2 medici si amandoi mi-au prescris antibiotic...Desi sunt convinsa ca daca faceam exudat nu era nici un microb, doar ceva viral...dar asta este!Data viitoare!

Maria Sa Stefan Speculant mic ( 19.08.2004) - POZICI
flori din gradina mea
"Maxima debetur puero reverentia" (Iuvenal) - Copilului i se datoreaza cel mai mare respect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Anielas, da cea de la Bfree (portocalie), am comandat-o. Am si primit intre timp produsele, sunt multumita. Nu stiu cum, la ce o sa o folosesc, a mea nu mai bea ceai, iar suc deloc deocamdata. SI cum se foloseste, cu ventilul, supapa aceea albastra asa, nu ii mai fac nimic, nu? Adica ma uitam ca arata ca o suzeta, nu trebuie gaurita sau ceva??? Plus ca ma gandesc daca se poate sa se faca gaura prea mare sa se inece cumva. Babaloaica asta are obiceiul sa se inece, eu folosesc tetine S si nu stiu cat de mult se deschide gaura aia.
In rest sunt ok toate, sa vad costumasul, ca salopeta mi se pare buna acum, dar fiind cu pantaloni scurti....e pentru la vara. Tricoul o sa-i vina sigur.

Cristina si Alexandra (30.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionella3003 spune:

buna, dragelor!

danina, eu ii pun biscuiti populari in piureul de fructe pt ca mi se par cei mai putin dulci; oricum eu piureul il fac la blender si, la sfarsit, presar o lingurita de cereale (altfel nu mananca). Asa ca dac-ar mai fi si biscuitii dulci...
cat despre mere - eu numai ionatane (habar n-am daca asa se scrie) i-am dat pana acum.

ana_a si noua ne-a recomandat dr sucul de kiwi. oricum, il mai las pana la 8 luni si dupa aia cred c-o sa-i dau. Capsuni inca n-am incercat si nici n-a zis nimic dr. despre asta.

Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcm spune:

Se simte ca-i urat afara, toata lumea sta in casa, pe net.

Eu sunt f. nervoasa, cred ca de vina sunt si rushii....nu-mi gasesc toata garderoba mea de vara - maieuri, tricouri, fuste, pantaloni scurti. Noi am zugravit asta-vara, am facut curat si cumva le-am ratacit. Si cum atunci eram cat se poate de insarcinata si nu stateam bine cu memoria sunt slabe sanse sa le mai gasesc. Am cautat in toata casa. E o tragedie pentru o femeie sa-si piarda garderoba..........

Eu am observat ca produsele de la Farlin sunt mai scumpe la Sensiblue decat pe buburuza.com si asteptam sa adun si eu suma de 500.000 sa pot comanda dar am vazut ca nu stau bine cu stocurile si cred ca trebuie sa mai astept. Oricum la farmacia unde merg eu stau si ei prost cu aprovizionarea. Pana la urma renunt.

roandre eu cumparasem iaurt de la Prodlacta sa-i dau piticei si am vazut ca nu scria pe cutie daca e facut din lapte pasteurizat si n-am vrut sa-i dau asa. Am fiert lapte si am pus peste cateva linguritze de iaurt. S-a facut in 2 zile dar pitica a refuzat sa manance. Eu nu stiu nimic de Danone, am cumparat de cateva ori dar nu mi s-a parut a fi natural si de-asta nu vreau sa-i dau Alexiei. Mai vad eu.

Cristina, Christian si bebe Alexia Maria Uimirea (D.N. 02.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anielas spune:

Aissa-se foloseste exact asa cum e...are deschizatura in forma de Y..Ina vad ca nu s-a innecat..cu toate ca si ea are obiceiul asta .
Ce hainute ai cumparat? asteptam poze

Ania & bebitza Ina (23 oct 2004)
Inutza televizomana

Mergi la inceput