Bebelusi de sept-oct 2004 (40)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Blue 77 da-mi si mie din taria ta......eu cand il aud ca plange ma inmoi toata!

Mama Elei suntem bine!

Mihaela zicea dr. ca trebuie refacut BCG-ul din cauza ca nu se vede cicatricea......mai multe nu stiu...

Ana tu parca ziceai ca nu mai papa Stefan ca inainte......si al meu cand incepe sa pape atunci se apuca de povestit si de rasucit...e jale...

Acum ma duc sa pun lista cea frumoasa!

Pupici!

Ioana& Alesio, bāzucu lu' mami si bebelacu lu' tati(08.10.2004)http://alesio.shorturl.com/

---------------------------------------------------------------------------
When life gives you lemons, make a juice!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Lilia nu o mai lauda pe Mihaela cu greutatea ca ma simt complexata.....eu am la 159 cm 57 kg!Cat despre banana eu i-o dau cu tot cu seminte si e ok....

Tatici sforaiciosi?Noi avem unul imprastiat in tot patul!N?u sforaie dar se intinde de abia mai incap si eu in pat.....si cand il iau si pe bazuc cu noi.......e jale!....ma refugiez la picioare!

Tyaa si la noi e dezordine in casa da cand cu bazucu asta scumpic si urlacios......plus ca-l ajuta si tati care e dezordonat...!Numai eu fac toata ziua curatenie si ordine dupa ei....

Pupici!

Ioana& Alesio, bāzucu lu' mami si bebelacu lu' tati(08.10.2004)http://alesio.shorturl.com/

---------------------------------------------------------------------------
When life gives you lemons, make a juice!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

ana daca afli o metoda de desfundat nasul, zi-mi si mie, please! Ca am aceeasi problema.

Mihaela si bebelina mea transpira la ceafa. Mi-a zis dr. ca e de la lipsa de calciu, dar nu mi-a dat nimic in plus fata de calciul pe care oricum i-l dau.

Lilia si eu la fel, scot de la banana semintele. Eu stiu ca nu-i bine sa dai marul pe razatoare de metal, fiindca oxideaza foarte repede.

Raluca si Ioana Alexandra 10 oct.
http://community.webshots.com/user/rnico102

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Armin (Alinah), Ilinca Teodora (Mada)

Mai scriu si eu, nu prea mai apuc, pentru ca pitic vrea numai in brate si daca nu e in brate oricum nu am liniste pentru ca trebuie sa stau cu ochii pe ea.
Lilia, eu la inceput i-am dat banana fara partea din centru, dar acum i-o dau intreaga, pasata cu furculita. Nu a avut alta reactie in afara de aspectul kk, care a devenit inchis la culoare si cu ate prin el.
Azi chiar nu i-am mai dat, am zis sa mai schimb meniul, dar i-am dat un borcanel de la Nestle cu piersica si fructul pasiunii. Scuze de intrebare, daca ala e piureu cum arata sucul? Ca am numarat picaturile cu lingurita, nu se tine deloc, era lichid de cred ca mergea mai bine in biberon decat cu lingurita.
Bozo, la noi e grav ca amandoi sforaim. Si e nasol de ala care nu adoarme primul.
Blue77, nu stiu sa existe pe piata noastra iaurt special pentru bebei. Pe asta Danonino nu scrie ca e anuma pentru bebei, in nici un caz nu intra in categorii cum sunt borcanelele de la x luni....
Nu mai stiu cine zicea de sandalutele de la Farlin. Eu sunt un pic suparata pe buburuza. Am facut acum 2 zile o comanda, dupa ce am tot asteptat sa se rezolve problema cu Farlin. Imi recomandase una dintre voi recipientul pentru lapte si am vrut sandalutele, o cana...ma rog. Am vrut sa dau comanda dar au avut ei probleme ca isi mutau depozitul cei de la Farlin. Apoi au zis ca s-a rezolvat si am dat comanda. Ieri m-a sunat o tipa si mi-a zis ca recipientul pe care il vreau eu nu il au, dar au altul. Ca sandalute nu au dar au botine. Ca filtrul pentru biberon nu-l au deloc (desi apar ca disponibile in stoc in continuare). I-am zis sa o trimita asa desi as fi vrut sandale. Si a zis ca verifica ceva si revine cu telefonul. Nu m-a mai sunat de atunci (aproape 24 de ore) si eu nu stiu inca nimic, imi trimit botine? Imi trimit ceva? Aveam nevoie de incaltari roz de Paste. Sper sa primesc si eu comanda.

Cristina si Alexandra (30.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Aissa nu cred ca vin aia de la buburuza fara sa te sune inainte sa stabiliti o ora... ca poate nu esti acasa...

Pufymic pt listuta...

Eliana si Elena (23.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

..LA MULTI ANI!
Armin si Ilinca-Teodora!
Tya, si eu i-am taiat maimutei niste suvite din spatele urechii fiindca facuse rana si se atingeau mereu.. iar la urechea cealalta ii taiase popa la botez si era tare asimetrica .Teoretic nasa tunde bebica la turta prima oara...
Bozo si la noi rusii au venit la 4 luni, sunt mai multi ca inainte si nitel neregulati...si doareeee....si nu vin cand trebuie, ci de ex acum, cand e vorba de vaccin, febra bebe 38.6, raceala eu...
Ramona, bravooo pt olita! Sunteti mari, ce mai!
Ana_a, nasul se lasa cu urlete si la noi mereu... am incercat ca nebuna sa-i dau sa miroasa servetele cu eucalipt ca ma disperase, dar nu e bine... asa ca o tin cu forta si ne batem
Lilia, noi punem banana fara miez... Iar razatoare de plastic avem de la vara-mea care sta tot in Berceni.. o s-o intreb! De sticla n-am gasit.
MIhaela, Naty, cu transpiratul de la lipsa de calciu mie mi se pare exagerat ca mi-a dat dr medicamentul ala, eu ma gandesc ca nu e anormal totusi sa transpire...acum nici nu-mi mai dau seama daca chiar transpira...
In rest noi suntem ok, a trecut temp. si am lenevit in pat pana la 10 (cu 3 sculari noaptea totusi)
Aniela, drum bun si aveti grija de voi...
Pupici!!!!

Andreea & Gogo (DN 10.10.2004)
<http://www.andora.bravehost.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Salut, mamici si bebici,

Da, sandalele sunt o problema pentru mine la ora actuala, in primul rand pentru ca le vreau elegante si cu toc si in al doilea rand pentru ca picioarele mi s-au latit putin in urma sarcinii, asa ca eu la pantofi am trecut la marimea 37, dar la sandale tot 36 am. In plus, au aparut niste sandale tare faine pe piata, dar se vand doar in marimea 37 si mie imi sunt mari. De aceea cred ca poate am mai mari sanse cand ajung in Romania pe la sf. lui iunie.
A propos de sforait, si tati nostru sforaie, dar eu asa m-am obisnuit cu asta ca atunci cand e plecat nu stiu ce imi lipseste cand ma duc la culcareChiar imi daduse soacra ideea de a-i inregistra sforaitul pe un CD ca asa o sa cred ca e langa mine
In privinta hainutelor, Mihaela, sa stii ca Alma isi poarta toate hainutele. Luni chiar nu mai stiam cum sa o imbrac dupa ce o schimbasem de 2 ori dupa masa. In plus, creste foarte repede si tot trebuie sa-i dau hainute mai mari. Acum poarta marimea 74 la tricouri si pantaloni (marimile sunt in fct. de cm aici si 74 e pt. bebei intre 9 si 12 luni, dar Alma nu mai incape in 68 ca are vreo 72cm ) si marimea 80 sau 86 la rochite, in functie de model sau croi.Si inca ceva, aici sunt, din fericire, mereu oferte la hainutele pentru pitici, iar eu sunt mereu pe faza.Si sandalutele i le/am luat cu 5 euro/buc, dupa ce vazusem ca pretul obisnit era de 30/40 euro/buc.O rochita super draguta de vara era doar 4 euro si niste costumase de vara cu camasuta si pantalonasi scurti erau cam 6/7 euro/buc.Am scris preturile sa iti faci macar o idee si sa stii ca nu chiar arunc cu banii pe geamSingurul lucru pe care am dat mai multi bani a fost scaunelul de baie de la Smoby, ce a costat cam 30 euro, dar il pot folosi un an de zile.
Ma duc sa o hranesc pe mademoiselle ca si ea vrea sa-mi zboare din brate si maraie.Pupici,

Daniela Veuger si bb Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma, sufletel mic si iubit

Alma, sufletel mic si iubit -noi
Alma, sufletel mic si iubit-si mai noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Elyanne, m-au sunat acum, or sa vina azi, dar din pacate fara sandalute. Au probleme cu Farlin si nu le livreaza, nu au pe stoc. Avea fata asta o singura pereche de botine albastre si masura 13 cm. Eu vroiam sandale, roz si 11,5....Asta e, data viitoare. Mai nasol ca am ramas descoperita la tinuta de Paste si trebuie sa cumpar din alta parte.

Cristina si Alexandra (30.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

LiliaToma, eu ii dau banana cu totul, adica si cu seminte si e ok.
Marul nu e bine sa-l dai pe razatoarea de fier pt ca se oxideaza mai repede. cauta o razatoare de plastic daca de sticla n-ai gasit. Daca stiam iti aduceam la Baby Expo una pt ca au la mine in piata.
Cu greutatea stau bine dar ce ma fac cu burta si fundul?...hihihi. La capitolul asta nu stau bine deloc.

Pufymic, nici Alexiei mele nu i se vede deloc vaccinul dar doctora spunea ca nu e obligatoriu sa-l repetam...Habar n-am cum sta treaba cu BCG-ul asta.

Aissa, piureurile de la borcanele arata mai mult ca niste sucuri mai groase, ca necatrul...asa mi se par si mie.
Cu comanda pe buburuza ce sa zic...si eu vreau sa comand recipient de lapte praf si sandalute de la Farlin dar am vazut ca nu au pe stoc si am amanat comanda...Oricum, lipsa de profesionalism daca nu te-au mai sunat inapoi.

Danyce, pai din cauza asta am zis ca se vede ca nu stati in Romania...ca aici sunt niste preturi tare nesimtite la tot ce e pt copilasi...foarte-foarte scumpe. Si chiar ca sunt oferte bune la voi!

Ana, Alexia mea nu mai e asa maraita dar trebuie sa ne jucam mai tot timpul sau sa stau cu ochii pe ea ca face numai prostii.
Cu mancatul stam bine acum, papa tot si mult doar cu lingurita dar in scaunul de masa si sa aiba un castronel si ea cu care sa se joace.
"Elefantii" (cantecul) i-am cam lasat in pace...hihihi
Poate ca e si din cauza racelii Stefan marait...oricum va dorim sa va faceti bine cat mai repede!

Pupici!

Mihaela si papusica mica Alexia Maria (26.08.2004)
Alexia, de 7 luni +
Evenimentele din viata mea

Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anielas spune:

Aissa-sandalutze din acelea de la Farlin poti sa gasesti in farmaciile Sensiblue

Ania & bebitza Ina (23 oct 2004)
Inutza televizomana

Mergi la inceput