Bebelusi de sept-oct 2004 (40)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tyaa spune:

Loreema, daniver nici eu nu duc dorul "rusilor" absolut deloc. Si eu o sa alaptez cat de mult voi putea. Chiar si peste un an (poate). Nu m-as supara daca nu ar veni deloc atat timp cat alaptez.
Cat despre curatat nascul...eu ii pun, cand e nevoie, ser fiziologic apoi curat cu betisoare. Dar sa vedeti ce circoteca face. Da din maini, din piciore, tzipa, isi intoarce capul, ca un peste pe uscat.De ieri e atat de maraita ca nimic nu ii mai convine.
Roandre, ce bine de voi ca acum papa bine.
Cat despre Danone, eu din asta ii dau. Nu sunt convinsa ca e foarte sanatos, dar ea numai danonino vrea. I-am facut si in casa dar dupa prima lingurita a si vomitat. Trebuie sa caut si altele. Poate accepta si alt tip de iaurt.
Sa vedeti ce ture da cu premergatorul prin casa de vreo saptamana. Vai de florile mele. Una a rasturnat-o si i-a si rupt o frunza. Stiu ca parerile sunt impartite in ceea ce priveste premergatorul. Eu o pun, dar nu ii place asa de mult. Sta maxim 15 min. Deci...nu o las cu orele.
Un we placut va doresc.

si bebe Elisa Nicola(21 sept. 2004)
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

buna dimineata!

LA MULTI ANI sarbatoritilor de azi!

oare in Iasi se gaseste iaurt Napolact??? sau Covalact??? ca eu n-am vazut...

nu-mi puneti si mie o poza - sa vad eticheta...

Good friends are like stars.........You don't always see them, but you know they are always there.

Cristina & Vlad (23 septembrie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

LA MULTI ANI! pentru Vlad, Inutza si bb mea Elena.

LA MULTI ANI! celor care isi serbeaza ziua de nume.

Eliana si Elena (23.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

La multi ani! Elena, Irina Georgiana si Vlad! sa cresteti mari si sanatosi!
La multi ani si pt cei ce isi sarbatoresc azi ziua de nume!
Multumim din suflet pt urarile de ieri! Parca nu imi vine sa cred ca a facut 7 luni deja...
Avem si un al doilea dintisor care ne-a iesit marti dela 2 zile dupa primul.
Atata m-am stresat cu dintii astia si i-au iesit fara probleme, fara nimic, nici macar nu am dat-o cu ceva calgel sau dentinox, pt ca semne clare nu prea a avut, decat ca toata saptamana trecuta a stat cu manutele in gura, dar nu a avut bale, nu plans, nu febra.
sa vedem la urmatorii
noi suntem bine, prin casa ca de iesit de 2 zile nu am mai iesit, papam parca ceva mai bine, Mihaela, asta e semn ca Ilinca ca si Alexia nu au avut dureri de dinti in schimb nu au mancat cand s-a apropiat momentul
oricum sunt tare bucuroasa ca mananca.
Aniela drum bun!
La mine rusii au venit de la 4 luni jumate, desi alaptez.
Nici eu nu scot samburii de la banana, i-am dat si 2 caspuni si nu a avut nimic,
vad ca scrieti de danone ca nu e bun, atunci o sa-i dau altceva, o sa prospectez si eu piata.
va pup si we placut

Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Buna dimineata si La multi ani tuturor care se numesc Georgeta sau Georgiana sau au in familie sarbatoriti!
Si La multi ani Vlad (Herra), Elena (Elyanne) si
Irina Georgiana (Anielas)

De acum incepem cu urari, dar cele pentru maine le facem maine, nu? Ca sa avem motiv de bucurie si maine.

Cristina si Alexandra (30.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Buna dimineatza!

Deja suntem la a 4 noapte nedormita...eu sunt franta de oboseala!Stefan a plans aproape toata noaptea din ora in ora, la un moment dat am crezut ca are otita da l-am apasat pe urechi si...nu are... nu stiu...am zis ca in seara asta ii dau ultima doza de antibiotic si gata, sper sa ne revenim...Spun asta pentru ca cu doar cateva zile in urma ma bucuram in gandul meu ca seara adoarme repede, usor si nu se trezeste decat spre dimineatza sa pape lapte....

danyce preturile la hainitzele de la voi sunt super ieftine, si sunt convinsa ca esti mereu pe faza la "sale" si eu as fi, in schimb m-am uitat zilele trecute pe web-site la Fisher Price si nu mi-a venit sa cred ca ieftine sunt jucariile acolo si mai sa mor de ciuda ca eu nu imi pot cumpara de la magazinul lor virtual....mai ales ca pe aici sunt ingrozitor de scumpe jucariile!O jucarie care aici am dat 700000 de lei am vazut-o acolo cu 5$!!!!!

cat despre Danone... nici nu stiu ce sa zic... sotul mi-a cumparat zilele trecute 4 cutii de Danone natural, mai avem 2 si probabil ca nu o sa-i mai cumpar.Nici astea nu le-as fi cumparat...dar sotul nu a stiut ce sa cumpere...

daniver31 in legatura cu sotul tau nici nu stiu ce sa zic...ma depaseste, oricum eu iti urez sa ai rabdare si sa fi alaturi de el acum ca sigur are nevoie.Poti sa postezi un astfel de subiect la "Femina intim" sau undeva pe acolo, sigur se va gasi cineva care sa mai fi trecut prin asta!

Maria Sa Stefan Speculant mic ( 19.08.2004) - POZICI
flori din gradina mea
"Maxima debetur puero reverentia" (Iuvenal) - Copilului i se datoreaza cel mai mare respect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tyaa spune:

La muti ani Vlad, Elena, Irina Georgiana. SA fiti sanatosi si norocosi. Mari si frumosi sa cresteti.
Bineinteles, La muti ani celor care isi serbeaza ziua de nume.

si bebe Elisa Nicola(21 sept. 2004)
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

O gramada de sarbatoriti astazi!
La multi ani pentru Georgiana si pentru anielas, ziua numelui
La multi ani pentru Inutza, Elena,Vlad pentru inca o lunisoara in plus!
Si daca am scapat pe cineva sa fie cu iertare, Stefan mi s-a catzarat in bratze si ma musca de mana ...va trebui sa pun punct aici pana nu se enerveaza si-mi inchide PC-ul
o zi frumoasa tuturor!!

aissa, pana la urma ai primit ceva papuci de la buburuza? sandale sau botine?am vrut sa fac si eu comanda, da nu am strans de 500 de mii si...am amanat, poate se mai aprovizioneaza

Maria Sa Stefan Speculant mic ( 19.08.2004) - POZICI
flori din gradina mea
"Maxima debetur puero reverentia" (Iuvenal) - Copilului i se datoreaza cel mai mare respect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Ana, nu am primit nimic de incaltat. Comanda mea in final a fost de 498 mii (am bagat 2 borcanele ca sa ma apropii, desi tipa mi-a zis ca imi trimit chiar daca nu am 500 ca era greseala lor...). Astept si eu sa se mai aprovizioneze...ca oricum tot ce spuneam eu nu aveau, desi figureaza ca disponibil. Chiar i-am zis ca parca sunt in control, asa ii verific stocurile (ca eu pregatisem mai multe produse de inlocuire tocmai pentru a strange minimul...). Dar chiar inteleg ca sunt la inceput si cred ca nu s-au asteptat sa aiba solicitari asa multe. A zis ca daca stia comanda ea de la inceput 50 de perechi de sandale...

Cristina si Alexandra (30.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcm spune:

daniver31 eu am o prietena care sufera de atacuri de panica. Stiu ca a urmat un tratament cu calciu si magneziu printre altele.

Cristina, Christian si bebe Alexia Maria Uimirea (D.N. 02.10.2004)

Mergi la inceput