Bebelusi de sept-oct 2004 (40)
Raspunsuri - Pagina 9
ionella3003 spune:
si din partea noastra pt. bebeii care au mai implinit o luna, precum si mamicilor si bebicilor pe care-i cheama George, Georgeta, Georgiana, etc. Sa aveti o zi minunata si plin de surprize placute!!!
Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul
danyce spune:
Salut,
La multi ani!, Georgiana si Aniela cu ocazia zilei voastre onomastice si numai bine, sanatate, fericire alaturi de cei dragi.
La multi ani!bebelusilor:Inutza, Vladut si Elena, multa fericire si multe ghidusii alaturi de parintii lor pe care sa-i bucure in fiecare zi.
Noi ne pregatim de iesit la cumparaturi, la piata si la supermarket sa ne facem plinul in camara si sa luam ingredientele pentru tortul de nunta, ce-l fac incepand de azi prietenilor nostri (o sa fie interesant:cu blat si de ciocolata si de vanilie, cu crema de capsuni si capsuni-fructe, cu frisca deasupra si ornat cu trandafiri de martipan si, daca reusesc sa le fac, si alte figurine. Mai fac rapid un tort tiramisu pentru Alma pentru diseara ca azi ii sarbatorim cele 6 lunisoare in familie, cu bunicii si cu nasul (nasica - sora mea - se pregateste intens de licenta in medicina, asa ca, din pacate, nu e aici, dar speram sa poata veni in octombrie cand va implini Alma un anisor).
Da, Ana_a, asa e, ziceam si eu intr-un mesaj acum cateva zile, o saptamana cred, ca am remarcat ce scumpe sunt preturile pentru produsele de bebei in Ro si mai ziceam ca poate imi aduc provizii la vara ca si o cutie de lapte praf costa aproape dublu in Ro si un bax de scutece e si el cu o treime cel putin mai scump.Na, ca m-am facut zgarie-branzaDar poate si voi asa ati fi daca ati trai in tara cu cele mai mari taxe din Europa (pentru o idee, eu platesc cam 60% din ce castig la stat si sunt controale regulate si declaratii peste declaratii si la finele anului mai trebuie si declaratii comune de venit si numai aia de la Fisc stiu ce calculeazaEi, stiu si eu, dar am vrut sa subliniez severitatea autoritatilor in vigoare, ca aici de nu iti vezi de treaba si nu asculti legile te-ai facut cu 200%amenda din venit).Et moi, je ne risque rien.
Scuze ca v-am zapacit de cap cu explicatiile de mai sus, se vede ca iar am luat-o pe araturaPoate pentru ca iar trebuie sa stric azi vreo doi bani.
Ok, inchei aici si fug la piata. Pupici tuturor si numai bine,
Daniela Veuger si bb Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma, sufletel mic si iubit
Alma, sufletel mic si iubit -noi
Alma, sufletel mic si iubit-si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei
daniver31 spune:
Vlad(Herra), Elena)Elyanne), Irina Georgiana(Anielas)La muti ani
Si binenteles La multi ani "Sfintilor"de azi.
Cu sotul meu nu stiu ce sa zic...cel mai nasol este ca stau langa el si nu stiu ce sa-i fac.nu am ce..si asta doare...dar sper sa se rezolve pana la urma.
Am uitat sa va intreb: taticii sforaiosi au deviatie de sept?
La noi de asta sforaie tati de il aude tot blocul,zilele astea am tot umblat prin spitale si a facut si un control la orl si i-a gasit deviatia asta asa ca dupa Paste il opereaza la Elias(am inteles ca este un doctor super).
Aissa asa am patit si eu....produsele erau disponibile dar....nu erau in stoc(!!!!!!!!!!!)asa ca am renuntat la comanda momentan.
Ana_a ....nu tiu ce sa-ti zic de Stefan.... cand este agitat Danny il iau in brate si il pun peste mine(ca atunci cand avea colici si se linisteste,bine asta dupa ce verific daca ii este sete,fomica,kk,frig/cald,mai nou gingiutele(eu ii dau cu glicerina cu anestezic ca calgel si dentinox=apa de ploaie).Multa sanatate si o noapte linistita si somnoroasa.
Acum printului meu ii este foame....asa ca ....pupici.
Oana si Danny(17 10 2004)
LiliaToma spune:
LA MULTI ANI GEORGIANA SI IRINA GEORGETAcu ziua numelui, ingerul numele carui il purtati sa va apere de rele si sa va aduca numai bucurii si lumina in vietile voastre.
LA MULTI PENTRU BEBELUSII DE ASTAZI: VLAD, ELENA, SI IARASI IRINA GEORGETA( vai, astazi e sarbatorita de 2 ori)sa aduceti numai bucurii mamicilor si taticilor vostri si sa nu ii alegrati prea mult prin casa
Lilia si printesa ei AMELIA (26.09.2004)
danina spune:
LA MULTI ANI BEBICILOR SI MAMICILOR CE ISI SERBEAZA ASTAZI ZIUA.
Noi suntem in graba ca ne-am hotarat sa plecam totusi astazi ca nu mai are tati timp sa ne duca asa ca va pup si o sa intru de la Piatra sa va citesc uff greu e ca tasteaza si Dia si ne batem ea scire eu stergx2q.
Ei se vede.
Danina Diana - strengarita familiei
PAULA - DIANA NOI
ana_a spune:
Salut!
Acum am terminat de facut curat prin casa, aspirat, sters praful etc...timp in care Stefan a stat frumos in dormitor unde facusem mai de dimineatza curat si a ascultat muzica clasica pe pr.mezzo Nici nu a bagat de seama ca merge aspiratorul de a carui zgomot se sperie...
Eu azi voi leveni pe net, tati e la munca...asa ca ...sunt on line
denyce musai sa revin....pai cum sa fii zgarie branza?Fi sigura ca si eu as fi procedat la fel ca si tine, mi se pare ingrozitor de aiurea tot ce se afla pe piatza romaneasca vizavi de hainitze, si asta pentru ca cele ieftine sunt proaste si cele bune sunt nerusinat de scumpe!Eu una cand vad pantaloni cu sute de mii care se apropie de milion...papuci la fel si alte cate pentru bb sau mai ales pentru copilasi ceva mai maricei 3-4 ani, ma apuca batzurile mai ales ca am colindat site-urile americane unde am vazut ca iti imbraci copilul pentru un sezon cu 100$ daca prinzi si o oferta speciala... Cat despre taxe...hihi...stai sa vezi la noi ca sunt aproape 90% din venit daca stai sa le iei si sa le calculezi cu impozit pe casa, teren, masina si salar...ce mai...iti iau toti banii! Dar...pana una alta asta este... ne-o apucat si pe noi povestile of topic....sper sa nu suparam pe nimeni!
daniver, al meu nu mai vrea sa stea pe burta mea se rasuceste in pat, dar asta noapte am lipit patutul lui de patul meu si am stat cu mana pe burtica lui toata noaptea, l-am mangaiat cand plangea si pot sa spun ca din 6 reprize de plans cam 4 le-am stompat imediat mangaindul si povestind cu elProbabil il supara si gingiile, mai ales ca el nu ma lasa sa-l dau calumea cu gel, in cel mai rau caz ii pun pe suzeta cu care se joaca uneori dar cand simte gustul incepe sa urle...
Maria Sa Stefan Speculant mic ( 19.08.2004) - POZICI
flori din gradina mea
"Maxima debetur puero reverentia" (Iuvenal) - Copilului i se datoreaza cel mai mare respect
ana_a spune:
Am pus poze noi!Cu hainitze de vara, desi e inca friguletz afara...oricum, azi a iesit soarele si la noi si asteptam cu nerabdare caldura!
Eu inca nu i-am cumparat nimic nou la Stefan cu ocazia dintzisoruluiasta pentru ca a iesit in tr-un moment neprielnic plimbarilor, el a fost febril, afara a plouat, a nins...si nu am putut merge la plimbare....DAR sa speram ca luni-marti vom putea iesi la cumparaturi!O sa atasez poze pe urma!
Maria Sa Stefan Speculant mic ( 19.08.2004) - POZICI
flori din gradina mea
"Maxima debetur puero reverentia" (Iuvenal) - Copilului i se datoreaza cel mai mare respect
danyce spune:
Ana, eu nu am mai pomenit de celelalte impozite (masina, casa, sosele). Ma gandeam la TVA - 19% + 41% care trebuie dati oricum, de aia m-am oprit la 60%. Dar gata cu discutiile legate de finante.
Am sosit acum acasa si i-a placut Almei tare mult pe afara, asa ca ea merge inca o tura cu tati la plimbare sa o lase pe mami sa-si vada de treburi.
Pupici,
Daniela Veuger si bb Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma, sufletel mic si iubit
Alma, sufletel mic si iubit -noi
Alma, sufletel mic si iubit-si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei
andora spune:
LA MULTI ANI!
INUTZA (DE 2 ORI), ELENA SI VLADUT, ca si celorlalti sarbatoriti de azi!
Noi suntem mai pe fuga ca tati e la serviciu pana la 20 si trebuie sa prind ocazia ca Uca doarme ca sa fac macar ordine daca nu curatenie.
Gogo nu mai tuseste asa des, i-am dat insa putintel Oscilococcinum si Ambroxol ca dimineata era ragusita si nu mai putea tipa si vorbi ca inainte. Noua iaurtul nu ne place de nici o culoare, dar dupa ce am citit aici sigur Danone nu-i dau. Noi maine facem peste la gratar ca am tinut post si nu ratam asa o dezlegare nici daca ninge. Asa ca nu stiu daca voi intra si zic de acum "La multi ani!" lui Maria, David Erik, Cami-Florina, Camitza, Violeta Nicolae, Crini si ...hihihi.. Garofitza? Nu stiu cate nume am nimerit si scuze pt cine am scapat, dar pupici si caldura multa pentru toate floricelele si floriceii de pe aici!
Distractie mare zilele astea si drum bun celor care pleaca!
Andreea & Gogo (DN 10.10.2004)
<http://www.andora.bravehost.com/
roandre spune:
Am intrat si eu sa urez LA MULTI ANI pt toti sarbatoritii zilei de azi, atat pitici cat si mamici!
Va pup si va doresc o zi frumoasa!
Mihaela si papusica mica Alexia Maria (26.08.2004)
Alexia, de 7 luni +
Evenimentele din viata mea
Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu.