Amenajarea apartamentului

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danis spune:

daca va mai aduceti aminte, am pus o intrebare referitoare la preturi in pagina anterioara, codruta mi-a urat succces, dar care sunt preturile tot nu am aflat...

chiar nu stie nimeni?

multumesc frumos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Eu nu stiu exact, ca mie mesterii mi-au luat pretul per total, pe intreg apartamentul, facut de la 0.
La parchet (nu de lemn), de unde l-am luat noi, il montau ei cu vreo 60.000-70.000 lei/mp. Dar mie mi l-a montat tot echipa.

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)

asa crestem noi

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=31" target="_blank">aici ne puteti vota poza "VIN2"

Mergi la inceput

multumesc frumos codruta - pretul pt montarea parchetului este oricum un indiciu ... ti-am vazut pozele din apartament - l-ati aranjat foarte frumos...

astept info si despre pretul pt dat jos calciu+huma, apoi gletuit si dat lavabil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

pe mine la cluj, la un apartament de 92 de m2, 2 dormitoare, 2 bai, sufragerie, bucatarie , camara, hol si debara, plus scara interioara, m-a costat doar gletul 400 de euro.Daca asta iti foloseste cu ceva

Mergi la inceput

M-am mai uitat eu pe ceva preturi si poate ajunge la 250.000-300.000 lei/mp (cu tot cu spalat, gletuit si dat lavabil)-nu cred ca intra si indreptatul peretilor.

asa crestem noi

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=31" target="_blank">aici ne puteti vota poza "VIN2"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurora56 spune:

Fetele ,mai aveti poze cu bai ca sa ma inspir si eu ?
As face uncalcul pentru cat ma va costa o baie.Ce spuneti,imi ajung vreo 50 milioane (dat jos gresie ,faianta si schimbat cu alta ,schimbat wc, cada, chiuveta, oglinda, dulapioare,masca tevi ,schimbat tevi )?

poze1
poza2

Mergi la inceput

Aurora, depinde de produsele care le vrei. o cada poate costa 50 mil. Eu zic, ca iti ajung pentru o baie normala .

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuppy spune:

Aurora, pe mine baia 2.2x2.2 ma ajunge in jur de 7-8 mil numai greisa si faianta(+brau decorativ), fara adezivi, manopera si alte accesorii(placile sunt in jur de 28lei/m2). Nu am vrut sa fac un calcul estimativ per total(schimbat scaun wc, chiuveta, manopera, adezivi) ca sa nu imi fac ziua amara

Mergi la inceput

revin ca sa va dau si eu informatii de la zugravit - zugravim deocamdata doua dormitoare nici prea mari nici din apartament si stiti ca v-am intrebat cam care sunt preturile - mesterii ne-au cerut o suma care se incadreaza in informatiile date si de voi - 20 milioane - in pret intrand dat calciul jos, dat huma jos, apoi glet si zugravitul propriu-zis, montat parchet si usi noi
acum ma gandesc daca la dormitorul cel mic dintre cele doua sa facem peretii tot cu alb (eu am mania asta, pentru ca am senzatia ca lumineaza casa), insa am vazut ce frumos arata pozele codrutei din camera copilului si parca as vrea sa facem si la noi la fel...

toate cele bune!

Mergi la inceput

In dormitor avem culoare deschisa, iar tavanul pare alb, dar nu e

asa crestem noi

Mergi la inceput