Amenajarea apartamentului

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aurora56 spune:

Va multumesc mult pentru poze si sugestii .Acum urmeaza sa vad ce voi gasi la practiker sau linga carefour (nu mai stiu cum se numeste complexul )pentru ca in Tulcea preturile sunt enorme si ca sa va dau un ex :chiuveta cu masca este 4-5 mil asa ca ma voi aproviziona din Constanta ca asa am facut si anul trecut cand am renovat camerele si holul si am iesit cu cateva milioane mai ieftin .Mai astept sugestii si poze pentru ca inca nu m-am hotarat sa o fac in combinatie de bleo-albastru sau crem cu maro deschis sau altceva...
Mai greu va fi cu transportul ca nu incap toate intr-o dacie dar poate ati auzit ceva daca de la practiker sau carefour se pot face livrari si cu transportul lor .

poze1
poza2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danis spune:

aveti idee cumva care mai sunt preturile pe manopera la reparat/zugravit camerele?

noi avem calciu pe pereti si sub el huma, care vor trebuie date jos si abia apoi aplicat glet etc. si in final lavabil
de asemenea, ar urma sa montam parchet laminat si am vrea sa stim si care mai este manopera pentru asa ceva - ca sa ne facem un calcul

multumesc frumos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Danis, succes cu rasul humei. La noi asa a fost si am dast jos si acum putem zugravi noi ce culori vrem.
Carla, mie imi pac cum lumineaza in baie spoturile in oglinda.

Daca vreti va spun si eu greselile care nu am sa le mai fac in viitorul apartament

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)

asa crestem noi

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=31" target="_blank">aici ne puteti vota poza "VIN2"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dream spune:

Cu spoturile la baie si eu sunt f multumita.
De greselile pe care nu am dori sa le mai facem, am putea vorbi sigur fiecare. De fapt, nu cred neaparat ca noi am facut greseli, ci mai degraba, asa-numitii mesteri, care uneori te scot din sarite. Trebuie sa stai dupa ei non-stop ca sa faca o treaba cat de cat ca lumea. Si nici asa nu iese cum vrei. Ba motiveaza ca nu se poate, ba ca nu i-ai spus, gasesc tot felul de scuze.

Mergi la inceput

Codruta, tot ma pregateam sa iti spun ca a iesit foarte frumos apartamentul vostru.
Sti ca te intrebasem in toamna cat te-a costat renovatul. Atunci eram in cautare de firma de amenajari si de-abia in 8 ianuarie ne-am apucat. Inca si acum tine renovarea.
La preturi cred ca e ca si cum ai spus, 70.000.000 manopera si cam 5000 euro materialele. Precizez ca baile au "consumat" cei mai multi bani.
O parere mare de rau am ca nu am ascuns tevile de la calorifer. De bagat in perete ar fi fost foarte greu, blocul e de beton si am fi facut galagie enorma. Si asa vecinii sunt... cum sunt. Probabil au avut si altii neplaceri cu ei.
Nu am vazut la tine Codruta, de fapt nu s-a vazut, ai ascuns tevile?
Spor la lucrari in continuare.

Mergi la inceput

Dream
Noi am ascuns tevile in sapa, iar la calorifere a facut santz in ciment si le-am bagat acolo, dupa care s-a gletuit si zugravit. Si la noi blocul e din beton, dar au dat gauri in afara orelor de liniste si in 2-3 zile au terminat. Intradevar vecinii se intrebau ce faceam noi in apartament de suna atata . Nu se vede nici un cablu (pana nu au venit cei de la UPC-cu telefonia si au zis ca nu au inca wairles in RO )

asa crestem noi

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=31" target="_blank">aici ne puteti vota poza "VIN2"

Mergi la inceput

Ai lasat tevi de henco sau ati schimbat si tevile?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuppy spune:

codruta_grg, sa-mi spui si mie care sunt "orele de liniste"...caci eu cred ca nu le-am respectat

Mergi la inceput

Pe la noi orele de liniste sunt intre 14 si 16. Dar nici noi nu le-am pastrat. Daca mai tineam cont si de aia, luand in considerare ca se lucreaza de la 8 la 17, sambata de la 8 la 13, nu terminam decat in 4 luni de zile.

Mergi la inceput

La noi erau de la 15-18 si seara dupa 10. Atunci nu foloseau masini de gaurit, nu spargeau betoane, nu faceau galagie. In rest-un pic
Noi am schimbat tot in apartament (dar tevile existente, cele care comunica cu vecinii nu le-am schimbat-doar cand le vor schimba si ei)

asa crestem noi

Mergi la inceput