Amenajarea apartamentului

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aurora56 spune:

Codruta,multumesc !
Tot o baie normala vreau si eu , cu o cada care sa coste maxinm vreo 5 milioane .Problema e ca vrem sa cumparam materialele mai ieftin dar nu avem transport pentru cele mari de la Constanta.Nu vreau sa le umflu burtile la cei de la Tulcea care iti iau si pielea de pe tine .Ei cred ca toti suntem din cei care pleaca in afara si au bani din care sa-si permita .Vreau ceva modest si cu gust .

poze1
poza2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonique spune:

Referitor la bai, noi acum suntem in lucru si preturile ar fi asa: noi am dat jos faianta si gresia veche(baia e mica 2 cu 2 si ceva) iar in rest mesterul nostru ne ia 150 mii pe m patrat de perete la gata, adica indreptat si pus gresie, faianta, cada am dat 6,5 mil, una obisnuita poate un pic mai mare, nus adica 1.7 cu 75, chiuveta cu masca si oglinda am vazut preturi incepand de la vreo 6-7 mil, iar wc nus crek vreo 5 cu totul. Aaaa, faianta si gresia a fost vreo 11 milioane. Nu stiu cat mai sunt materialele dar in principiu ar trebui sa te incadrezi in 50 mil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurora56 spune:

Multumesc Simonique ,vroiam sa stiu pentru ca doresc sa fac un imprumut la banca .Cat timp a durat renovarea baii 2/2.

poze1
poza2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Aurora, noua ne-a dat de 2 ori faianta jos ca nu era chiar dreapta (si cum eu sunt un mic Monk ). In principiu ar fi asa: intr-o zi scoate tot din baie si smirgheluieste peretii si ii spala, ii lasa sa se usuce (acuma iarna poate o zi intraga), apoi vreo 2 zile faianta si gresia, apoi 1 zi pauza de calcat in baie, apoi zugravitul o zi si pusul obiecvtelor snaitare (cam in 4-5 zile ar trebui sa fie gata)

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)

asa crestem noi

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=31" target="_blank">aici ne puteti vota poza "VIN2"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonique spune:

La mine o saptamana a durat: o zi, doua pana a decopertat tot plus scos obiectele sanitare, schimbat tevi, indreptat pereti inca o zi jumate, 2 zile faianta, o zi gresia, o zi chituit si una de pus obiecte sanitare. Cam asa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

A daaa, am uitat de rostuit, aia e inca o zi. (poate mai trebuie si sapa.....

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)

asa crestem noi

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=31" target="_blank">aici ne puteti vota poza "VIN2"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuppy spune:

Mda, eu nici bine nu am terminat de dat jos faianta din baie(cu rotopercutorul, intr-adevar ) si o vecina s-a si instalat "dar cand terminati?, "dar nu terminati odata?"(desi o mare parte din vecini au fost anuntati). Bineinteles ca nu eram acasa si nu stiu care dintre ei a fost, plus ca nici nu ii cunosc pe toti. Bine ca le poate suporta celorlalti manelele si bairamele prelungite pana la 5 dimineata, iar mie imi bate la usa cu chef de harta(desi s-a lucrat in afara orelor de liniste 12-17).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

pai pe aia nu ii invidioasa, dar pe tine ca iti aranjezi casa da.Mai , uneori vecinii astia iti vina sa ii .Eu asta am cautat cand am luat apartamentul sa fim cati mai putin vecini, si multumesc DD ca suntem doar 3, si nu avem asociatie, deocamdata.Sper ca vecinii de vis-a-vis sa fie ok, ca in rst cel de jos e pe cont propriu.
zuppy, spor la treaba si sa termini cat mairepede, dar pentru confortul tau, nu pentru vecini

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuppy spune:

Olim, multumesc mult pentru incurajari. Asta a fost doar inceputul, din cauza ca urmeaza si holul si bucataria Unii dintre vecini chiar au fost draguti si s-au exprimat "bine ca au bani sa faca", dar na, trebuie sa existe si exceptii.
Ma mai gandesc ca poate intra in panica CRezand(scuze pt cacofonie) ca daram pereti de rezistenta. Eh, nu fac asta, dar pot spune ca si gresia si faianta au fost puse romaneste. Prima data am inceput la dalta, dar nu am avut niciun spor.
Oricum, va mai tin la curent

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauditza28 spune:

buna tuturor, mi-am mobilat si eu de curand apartamentul . sunt multumita in general de tot ce am facut cu exceptia mobilei de sufragerie. dupa ce si-a terminat tamplarul treaba mi s-a parut ca e prea inchisa si n-amnici idee ce culori sa aleg pentru covor si perdea. am sa incerc sa pun o poza si sper sa va dati si voi cu parerea ce ar merge!

in iunie 2007 vine barza

Mergi la inceput