Aspirante optimiste (131)
Raspunsuri - Pagina 5
Relya spune:
Fetelor sigur suntem in aprilie ??? Chiar vine Pastele ? ...Dupa cum e afara, zic ca vine Craciunu'
Lachi pui
, da imi amintesc ca ai scris o data ca ai fi putut sa ai, la timpul asta , o fetita- domnisoara...Cuvintele sunt de prisos.
Are dreptate Tumpi. Odata cu inaintarea in varsta cam complicat cu nascutu' natural dupa cezariana. Da' sa ramanem noi gravide si sa ducem sarcina pana la capat. Apoi cezariana e un fleac ... iti zic io !
dulce !
Relya
valentinag spune:
Neata fetili!
Bey ieri,dupa o altercatie cu o studenta,am avut asa un elan
m-am dus acasa,am spalat geamuri,perdele,am gatit,ce mai vrednica rau si dupa ce am terminat eu tot,mindra de mine ce misto arata geamurile mele,incepe ploaia si zic las ca se opreste,da de unde... si plouaaaa,mi-a facut geamurile de ....t
ma si cat am muncit!![]()
Mi,eu credeam ca stii faza asta cu ovulatia,poate ma insel eu dar nu cred...de aia tre sa si faci eco atunci cind faci stimulare,ca sa vezi cin ovulezi,sa prestezi cind trebuie dar sa iei si progesteron corect!Poate gresesc dar..ma indoiesc!
Crinuta,ti-a dat sa iei pina vine ciclu,pen ca atfel,daca aveai lipsa de progesteron sau o cadere brusca,degeaba il luai pina in ziua 25.Una din tipele vechi aspirante a pierdut cel putin o sarcina din aceasata cauza,avea pe la 2 saptamani de conceptie o cadere de progesteron puternica care ducea la pierderea sarcinii![]()
Paste Fericit!
Speranta moare ultima!
Valentina
poze
ardit spune:
buna fetele, io cu trebi, dar am o henergie de pot darama si muntii, va doresc sa avetzi o zi faina
mirela asa e cum zice vale, iar momentul ovulatiei difera de la femei la femeie, eu de exemplu ovulez (sau cel putin ovulam) foarte devreme
dandana spune:
buna fetele! sper ca nu m-ati dat disparuta
mi-am reinstalat culcalaretul si inca nu am terminat de mobilat cu toate cele, tare mi-a fost dor de voi

ziua asta-i groaznica, eu astept saptamana viitoare cand NU vor mai venii uratii pt ca, nu-i asa, luna asta e luna cea mare ![]()
si daca nu e asta e cea viitoare si tot asa
va pup fetelor!
lulu75 spune:
Ce mai faceti fetelor? Nu va pierdeti speranta. Si eu am stat pe aici vreo 2 ani.
Cand mi-am pierdut speranta si ma pregateam de tratament sau adoptie, a aparut bebe in burtica. Si era o perioada super stressanta. CRED ca secretul a fost si Branca Ursului.
Daca aveti temeri sau intrebari legate de rezultatul analizelor trimiteti-mi pe PM si va dau un link-ul al unui medic minunat care nu ia nici un ban ( refuza CATEGORIC) spaga, va raspunde pe site la intrebari si va ajuta sa deveniti mamici (a ajutat foarte multa lume).
Va doresc burtici cu bebei sanatosi si frumosi!
Luminita
24 de saptamani
Catrinel_17 spune:
Ofofof, nu mi-a venit ciclul…. Oricum, am facut un test “Barza” si a iesit negativ :-(((( dar sunt cam ingrijorata, daca ma pocneste teroarea rosie chiar cind trebuie sa-mi fac histero+laparoscopia?? As amina, dar saptamina viitoare vin pt paste in Romania… Nebunie… In plus sunt si racita cobza - nimic nu-mi iese zilele astea…
Ilona, sedere scurta si placuta!! Fetele de aici sunt grozave!!!
_
I am not insane, just emotionally unstable.
lulu75 spune:
quote:
Originally posted by Catrinel_17
Ofofof, nu mi-a venit ciclul…. Oricum, am facut un test “Barza” si a iesit negativ :-(((( dar sunt cam ingrijorata, daca ma pocneste teroarea rosie chiar cind trebuie sa-mi fac histero+laparoscopia?? As amina, dar saptamina viitoare vin pt paste in Romania… Nebunie… In plus sunt si racita cobza - nimic nu-mi iese zilele astea…
Ilona, sedere scurta si placuta!! Fetele de aici sunt grozave!!!
_
Aveti grija cu testele astea pt ca eu am facut si au iesit negative. Si eram gravida in 8 saptamani

Luminita
24 de saptamani
Catrinel_17 spune:
Testul "Barza"? sau ai facut si altele?? Ar fi culmea, zau, sa ma apuc sa fac interventia aia si io sa fiu...
_
lulu75 spune:
quote:
Originally posted by Catrinel_17
Testul "Barza"? sau ai facut si altele?? Ar fi culmea, zau, sa ma apuc sa fac interventia aia si io sa fiu...
_
Am facut 3 diferite si nu intelegeam de ce trecusera 6 zile de la UM si...nici una nici alta. Eu am fost convinsa ca am racit pana mi-a zis o prietena ca ea a facut BARZA si I-a iesit negativ desi era gravida. Atunci am fugit la eco si...bebe se lafaia in burtica de 8 saptamani.
Nu vreau sa va dau sperante pt ca stiu ce inseamna sa nu fie asa, dar eu sunt patita cu testele.
Luminita
24 de saptamani