Aspirante optimiste (131)
Raspunsuri - Pagina 6
Catrinel_17 spune:
Multumesc mult, Lulu75!! o sa verific si cu alte teste si am sa vorbesc si cu doctorul inainte. Adevarul e ca si eu sunt racita, dar cine stie????? Sperante am si eu in fiecare luna..........
va pup pe toate
_
I am not insane, just emotionally unstable.
alisia spune:
Buna tuturor,
Fetelor mai am o intrebare la voi:E foarte dureroasa HSG?;Si daca este nevoie sa iau ceva medicamente inainte?Am crezut, ca voi scapa de aceasta analiza,dar....n-am acest noroc....sper ca dupa,... sa fie cu ochisori!!!
Multumesc mult

Alisia
lulu75 spune:
quote:
Originally posted by musete
Luminita, acel doktor minunat , este cumva dl. dr. T?
Pupici, Musete
Da.
Luminita
24 de saptamani
musete spune:
Alisia, suntem atat de diferite. Fiecare dintre noi, percepe altfel durerea. Pe mine, m-a durut , dar nu este ceva insuportabil. Sunt fete , care n-au simtit nimik. Fii curajoasa, nu-i mare scofala. Eu, nu am luat nici un medicament in prealabil. HSG-ul nu este altceva decat o radiografie a trompelor, fapt pentru care iti introduce o substanta de contrast. Ei, chestia asta este usor dureroasa, dar ti-am spus, nu percepem toate durerea la fel. Repet, nu ai de ce sa-ti faci griji! Succes, si cu siguranta o sa fie cu ochisori! Ai sa vezi!
Tine-ne la curent!
Pupici, Musete
Kariris spune:
Pup toate fetele din mers, ca tare am fost ocupata azi...
Vale nasol de tine cu geamurile; eu am amanat totul pt saptamana aviatoare.
Relya, ai dreptate sa ramanem noi gravide si apoi o sa nastem noi cumva..
Week-end placut fetelor!
thea_m spune:
Lulu75
fata si pe bb din burtica.Tu chiar ai fost un caz special si foarte, foarte rar. Ma bucur ca sunteti bine.
Alisia poti sa iei supozitoare de Scopantil, tb de No-Spa, dar sa nu iti fie frica, totul se termina repede. Eu am facut 3 si nu este chiar atat de insuportabil.
LA MULTI ANI pentru Georgiana, Flori76, Shylili si pentru toate fetele care poarta nume de flori cate o
la fel de frumoasa ca ele.
Teodora