Aspirante optimiste (131)
Raspunsuri - Pagina 7
alisia spune:
Apropo, de HSG, dureaza mult, e nevoie de internare?
Ma duc sa o fac in Cluj si vroiam sa stiu,... am nevoie si de alte lucruri la mine
?
Alisia

asteryaro spune:
Alisia, procedura in sine dureaza 5-6 minute. Sa-ti iei pijama, papuci, halat, un tamponel (este posibil sa sangerezi putin dupa, eu n-am sangerat). Sa-ti pui un supozitor analgezic inainte (indometacin sau altceva). S-a mai discutat despre asta, poti cauta in arhiva.
Poti sa fii dezamagit daca incerci si nu reusesti, dar daca nu mai incerci esti terminat. (Joseph Addison)
Astery
asteryaro spune:
Pentru o persoana inimoasa, unul dintre motorasele acestui subiect, GEORGIANA, LA MULTI ANI de ziua onomastica. Sa-ti fie viata luminoasa si plina de impliniri!
Poti sa fii dezamagit daca incerci si nu reusesti, dar daca nu mai incerci esti terminat. (Joseph Addison)
Astery
alisia spune:
La multi ani tuturor !!!
Cum duminica sunt Floriile si cum toate suntem "flori"va urez la multi ani, multa, multa sanatate, impliniri si
la fiecare!!!
"Aveti grija de voi"..
Alisia

dana p. spune:
La Multi Ani tuturor celor care isi sarbatoresc azi si maine ziua de nume , multa sanatate si realizarea dorintelor!!!
Va pupic pe toate
Dana
http://community.webshots.com/user/danavas
lauricipani spune:
LA MULTI ANI SI MULTA SANATATE TUTUROR FETELOR FRUMOASE CARE SARBATORESC ZIUA DE NUME!!!
SANATATE SI BB CAT MAI REPEDE!!!!!!

"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
laurici
bety spune:
LA MULTI ANI, SANATATE SI INDEPLINIREA VISULUI: SA AVETI CAT MAI CURAND BEBELUSUL MULT DORIT!
din toata inima mea celor care-si sarbatoresc azi ziua de nume (si poate si de nastere), iar celor care maine sunt in sarbatoare,
pentru ca-s flori minunate, atat pentru noi cat si pentru cei dragi lor!
"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice
Relya spune:
La multi ani !

pentru toate fetele
care isi sarbatoresc azi, de SF. Gheorghe, sau maine, de Florii, ziua onomastica.
Fie ca visul de a deveni mamici sa se transforme cat mai curand in realitate !

duce !
Relya

!!!