Aspirante optimiste (131)
Raspunsuri - Pagina 8
andicu spune:
LA MULTI ANI tuturor celor care-si sarbatoresc ziua de Sf. Gheorghe, de Florii , si SARBATORI FERICITE ! la toata lumea
.
Din pacate, vreo 10 zile nu veti mai auzi de mine, sper sa nu ma stergeti de pe lista (am mai spus-o o data), poate cand ma intorc o sa dau peste o gramada de fete mutate la
.
si 
Andreea
iepurila spune:
Am aparut si eu. Scuze de lipsa dar a fost motivata (delegatie).
Alisia si eu trebuie sa fac la inceputul lunii viitoare HSG si sunt la fel de speriata ca si tine. Am citit mult pe forum despre aceasta tema. Ideea de baza e sa ne gandim la scopul procedurii si atunci vom realiza ca e o nimica toata.
Tu cand o faci?
Multa bafta
Fetelor va urez la toate LA MULTI ANI, sa fiti sanatoase si sa auzim cat mai curand cu toatele de bebei.
crinuta71 spune:
Alisia,
Eu tot la Cluj am facut HSG. Eu am facut fara internare, in sistem ambulator, eram cu hainele cu care am venit de pe strada. Mie mi-au dat o injectie inainte (cred ca ceva antialgice si antiinflamatoare), asa ca nu a trebuit sa iau eu nimic inainte. Dar eu am facut-o la privat. Totul a durat cam 30 minute. Iar procedura a durat cam 5 minute (maxim). Un tampon este insa bine sa-ti iei cu tine. Mie mi-au dat vata si a fost bine ca am avut tampon.
Vedeti ca pe pagina doi este cineva care a mai intrebat de HSG si au rapuns mai multe fete. Stati linistite (alisia si iepurila), nu e mare lucru. Va tin pumnii sa va iasa bine.
Crinuta
romaniaau spune:
Fetelor, eu va multumesc pentru urari, le-am citit si mi s-a facut pielea gaina. Sint atit de departe de casa si simt ca cineva s-a gindit si la mine.
Sa dea Dumnezeu la fiecare un bebeu sanatos si frumos, cit mai curind.
Pentru fetele care vor face in curind HSG, nu va speriati ca nu e mare lucru cu investigatia asta. Nu e mai dificila decit un control obisnuit.
La multi ani tuturor fetelor, care isi sarbatoresc numele sau nu. Toate meritam sa fim fericite.
Va pup si va doresc la toate un weekend placut.
Florina
alisia spune:
Iepurila,
Am emotii, dar va fi bine, uite , cate fete au facut-o!
O voi face pe la mijlocul lunii mai.
Daca, o faci mai repede, te astept, cu detali..!
Alisia
asi spune:
LA MULTI ANI!
Pentru toate fetele care poarta numele Sf.Gheorghe si cele care au nume de flori
!
Asi
AYSHA 2 spune:
LA MULTI ANI TUTUROR FETELOR CARE AZI SI MAINE ISI SARBATORESC ONOMASTICA !!!! COPII MULTI SI FRUMOSI SI O VIATA PLINA DE IMPLINIRI !
Fetelor, ce parere aveti despre sloganul reclamei : " Oferte speciale de pasti la Buburuza !" ? O fi ea Buburuza, dar si Pastele e o sarbatoare foarte importanta pentru toti crestinii.
Daca nu sunteti de acord cu mine, va rog nu dati cu pietre...
Aysha va
pa toate !
AYSHA 2 spune:
UN PASTE FERICIT, SANATATE, OVULATII, ENDOMETRE,FECUNDATII, IMPLANTARI SI BEBE MINUNATI !PENTRU TOATE FETELE, OPTIMISM SI INCREDERE IN DRAGOSTEA CELUI DE SUS !
Va pupa pe toate, AYSHA 2
andrruzza spune:
Paste fericit!! Sa deveniti cat mai repede
!!

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzza
_
"Neasteptatul se produce intotdeauna"
dana p. spune:
Hristos a inviat! Paste Fericit!
Iar au disparut mesajele![]()
Dana