Aspirante optimiste (131)
Raspunsuri - Pagina 9
tumpi spune:
Fie ca Lumina Pascala sa va intre in suflete, sa va aduca bucurie, intelegere, sanatate si tot ceea ce va doriti! Iar iepurasul sa va aduca dragoste si darurile asteptate ! Hristos a inviat !
A sti, a putea sa te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in arta, ca si in viata!" - Al.Vlahuta
Laura Ioana spune:
Buna fetelor. Sunt o aspiranta nou venita dar cat de optimista, nu stiu. Dupa 4 esecuri imi vine greu sa mai sper dar urmarind discutiile de pe forum am mai prins parca un pic de curaj.
Sper sa nu stau prea mlt la aspirante si sa avansez la
Laura
utocatalina spune:
Fetelor Hristos a inviat! Hai sa va iau repede sa nu va reveniti...ziua 18...temp. 36.8..mica rau..vineri ziua 14 am facut pregnyl..mi-a zis T...la un endometru de 9.3 mm si folicul de 24.7...credeam ca am ovulat vineri noaptea, pentru ca simbata temp. crescuse cu 0.2 grade de la 36.6 la 36.8 si durerea pe dreapta disparuse..l-am sunat simbata, l-am trezit din somn...l-am intrebat cind sa prestez, am prestat..toate bune..pina luni cind am vazut temp. iar la 36.6, plus durerea pe dreapta si azi am iar 36.8...nu mai stiu ce sa cred. Am ovulat sau ba de la pregnyl? Daca da, de ce nu a crescut temp? Si mi-a zis vineri ca endometru este "varza"! De ce? Ca nu mai crescuse de miercuri? Voi ce credeti!
Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata
monica_b spune:
Adevarat a inviat!
Bun venit, Laura, si... vedea-te-as la mamici cit mai repede!
Cata, nu ar fi posibil sa fi ovulat dupa Pregnyl dar totusi sa nu fi fost fertilizat ovulul? Atunci temperatura scade, stiam eu. Si eu am facut Pregnylul cu o saptamina inaintea ta si atunci m-am documentat destul de mult despre ce trebuie sa fac. Am citit ca prestatia se incepe chiar cu o zi inaintea injectiei (eu am inceput-o in aceeasi zi cu injectia) si se continua pina la ovulatie (daca ai idee cind o fi). Recunosc ca eu nu am reusit sa fiu consecventa cu monitorizarea temperaturii, in schimb am folosit a doua zi dupa Pregnyl un test de ovulatie si, pt. prima data in 6 luni s-a pozitivat. Sper sa nu fi fost un rezultat fals pozitiv. Acu, as intreba si eu, poate stie cineva: am vreo alta alternativa decit asteptarea ca sa vad daca s-a intimplat ce imi doresc? (La mine durerile abdominale sint din ce in ce mai mari de la Pregnyl incoace.
Sa fie un semn de bine?
)
utocatalina spune:
Monica este pentru prima data cind am facut pregnyl asa ca habar nu am..am prestat cu 1 zi inainte si 1 zi dupa pregnyl..T a zis pauza de fapt de 3 zile intre contacte si primisem sarcina sa prestez miercuri doar si poate imi zicea si simbata, dar eu am prestat miercuri, joi si simbata, asa ca ce-o fi o fi..treaba este ca desi fac grafice de juma de an..nu mi s-a intimplat niciodata ca sa scada atit de rau temp. si inca nici nu stiu daca maine va trece de 36.8..eu avind de obicei 37 dupa ovulatie...oi vedea..si pe mine ma doare pe partea cu foliculul asa ca si eu astept raspunsuri de la fetele care au mai facut pregnyl...cit aveai Monica foliculul si cite fiole de cite u.i ai folocit??
Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata

MirelaV
Nu sunt mai multe sanse?