Aspirante optimiste (131)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Laura mie T mi-a zis pauza 3 zile intre prestari, iar Moisa mi-a zis minimum 2 zile..ca altfel este numai lichid seminal si foarte putini

Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Laura, Monica, bine ati venit si sedere scurta.

Sorinache, Laurici, Madyn, Vale, Adar, Cristina unde sunteti gagici????

Cum ati petrecut, fetele?

anca...poate intr-o zi
http://community.webshots.com/user/ancawish

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_b spune:

Vineri dimineata aveam 19 mm. Am mai luat o doza de 2 clomifene (eu am facut un tratament cam ciudat... am luat clomifene cam 10 zile...), deci pina simbata dimineata probabil ajunsesem la 20mm (nu mi-a mai facut doctora o alta echo). Simbata seara am facut Pregnylul (5000 unitati) si duminica am inceput sa simt intepaturi in ovarul drept (unde era foliculul dominant). Si la mine e prima incercare, asa ca nu prea stiu cum trebuie sa ma simt. Ciudat e ca nu m-au mai lasat durerile de burtica. Mi-am sunat doctora si a zis ca nu-i nimic grav. La o saptamina dupa presupusa ovulatie am avut 2 stropi maronii pe chilot si de a doua zi (adica de ieri) am niste dureri de-mi sar ochii. Exact ca durerile de la montarea steriletului, dupa histeroscopie. Vad ca azi macar pot sta in fund, dar tot parca am un bolovan in uter.
Eu nu am primit recomandari de la medic cind si cit sa , dar am citit pe net ca trebuie sa facem zilnic si m-am conformat vreo 4 zile la rind, sa fiu sigura (desi si eu stiam ca scade calitatea spermei la o frecventa zilnica ).
Acum astept sa treaca efectul Pregnyl-ului, ca sa pot face un test. Am citit pe DC ca la doza de 5000 trebuie asteptat 10 zile. La cea de 10000 vreo 14 parca.
Buuu... succes totusi, Cata, iti tin pumnii. Poate - poate...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Monica, petele pot fi un semn bun. Fa-ti un test, daca ai 14 zile de la ovulatie.
In legatura cu prestatul, spermatozoizii traiesc in medie 3 zile..asa ca poti presta o data la 2 zile pentru mai multa sigurantza.
Dar poate nu mai este nevoie si acum sa iasa II.
Bafta!

anca...poate intr-o zi
http://community.webshots.com/user/ancawish

Mergi la inceput

Anca, multzam de urari. Abia ar fi ziua 8-9 de la ovulatie. Incerc sa-mi tin in friu nerabdarea inca vreo 2-3 zile, mai ales ca acum s-ar putea sa am un test fals pozitiv de la Pregnyl si sa-mi fac sperante desarte. In definitiv rabdarea e o virtute si trebuie sa invat sa mi-o cultiv, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardit spune:

buna fetele frumoase!
sambata/duminica/luni=am muncit/m-am plimbat/am citit
...de prestat mai putin, iepuras in focuri, eu mai putin disponibila... of...

Mergi la inceput

Monica si eu am in continuu durerea pe dreapta unde a fost foliculul desi am facut pregnylul..asa ca maine deja am vorbit cu T dimineata sunt la eco sa vad ce este acolo...si eu zic ca petele sunt semn bun...implantare ceva..la mine nu au trecut decit vreo 4 zile de la asa zisa ovulatie, asa ca inca astept..si vreau sa scap o data de durerea asta surda! Ufff!

Mergi la inceput

Fetelor Pregnylul da teste pozitive, ca eu habar nu am???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorina7 spune:

Hristos a-nviat !

am aparut aseara, ca o boare, ca o raza de soare......am venit de la mama si acum din nou la servici, unde continuam sa mancam ca niste purcelusi ! ...
Arditutz mersi mult de telefon !
no fete, eu mi-am facut de cap, si in premiera mondiala pe tara am schimbat algoritmul de prestare: adica pauza pana in ziua 12 noaptea, apoi lupte stranse, ziua 12-13-14, cu tinctura de branca ursului pentru sotior, la greu, de 2 luni...na, sa vad daca are efect...ca deja nu mai stiu...
mi-a fost dor de voi toate, va pup pe toate !...si ar fi cazul de niste vesti bune, ca nici nu mai tin minte de cand s-a prezentat ultima data o gravidutza din garda veche...tre' sa luam masuri !

Mergi la inceput

Cata, ce bine ca te duci la echo!
Te rog mult, sa-mi zici si mie miine ce vezi/ce iti zice medicul. Pe mine m-a convocat doctora la sfirsitul saptaminii abia.

Monica
Aspiranta (azi) optimista

Mergi la inceput