Aspirante optimiste (131)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ilona_stf spune:

mutumesc valentinag pentru incurajari. mai incerc desi ultimul medic mi-a spus ca trebuie sa fac tratament ca sa raman insarcinata.
m-au cam speriat medicii astia ca la fiecare echografie care am facut-o de fiecare data imi ies alte dimensiuni ale uerului. incerc sa nu ma stresez mi-e teama ca am luat prea mult timp pasilele si ca sa intamplat ceva acolo in interior si nu mai pot ovula.
dar incerc sa sper si sa nu disper.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilona_stf spune:

sory erata uter am vrut sa scriu.

un paste fericit si tie iti doresc si numai bucurii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alisia spune:

Buna fetelor,
Ati facut tratament cu duphaston?
Am citit pe forum, ca unele au ramas insarcinate dupa acest tratament!!!
Voi ce stiti?
Eu am urmat un astfel de tratament!!, si vroiam sa stiu: Dupa cat timp de tratament, apar..." efectele"???
Alisia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Eu am facut fara nici o urma de bb
Asta este progesteron care te ajuta sa fixezi si sa pastrezi o eventuala sarcina.Daca nu ai ovulatie progesteronul nu prea te ajuta,decat ca sa-ti reglezi ciclul...
De ex.:tre sa-l iei din ziua 15,adik dupa ovulatie,pina in ziua 25,inainte de o noua menstruatie,dar daca ai ovulatie tirzie sa zicem ziua 18 si iei progesteron din ziua 15,inhiba ovulatia.Cel putin asa stiu eu,daca gresesc corectati-ma fetele!

Paste Fericit!
Speranta moare ultima!
Valentina
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Relya, nu incurci borcanele, stii tu bine ce stii in legatura cu extrauterina. Extrauterina a fost ultimul rateu al meu in materie de conceptie, ca de atunci nu mai raman, iar primul rateu a fost la 20 de ani cand am fost insarcinata si mi-a murit fetita in mine si a trebuit scoasa cu mica cezariana pentru ca era mare sarcina; ma rog...nu stiu daca se putea si altfel insa medicilor le-a fost probabil mai comod asa. Toti medicii mi-au spus ca dupa cezariana in nici un caz nu voi naste normal, ca dupa o cezariana se naste tot prin cezariana pentru ca e periculo travaliul, se poate rupe uterul de la contractii, etc. Habar n-am...dar oricum nu ma risc io la aproape 36 de ani sa verific daca se poate naste normal dupa cezariana. Altele la varsta asta si fara uter cicatrizat tot nasc prin cezariana...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

Valentina, mama...m-ai bagat la idei cu inhibarea ovulatiei. cred ca tu vrei sa o bat pe dr mea si nu stii cum sa-mi spui...hmmm

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Am luat si eu Duphaston o singura data parca, dupa ultima IUI. L-am luat din ziua cand am facut IUI (era prin ziua 14) si pana mi-a venit menstruatia. Singurul efect a fost ca am avut o faza luteala de vreo 19 zile. Cand mi-a intarziat menstruatia va dati seama ce sperante mi-am facut, insa degeaba. Mie mi l-a indicat pentru fixarea sarcinii, in caz ca ar fi aparut. Dar nu a fost asa. De atunci am si renuntat la IUI.
Crinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardit spune:

vale amenda minima, da' m-au ars cu cele trei luni ca spaga ii de vro 200

lachi mai investigheaza ca asa e, daca urmatoarea sarcina nu-i foarte aproape (un an parca fata de cezariana) poti sa nasti natural (si refacerea e mai rapida). Oricum daca ajungi la fiv o sa-ti recomande cezariana ca se considera sarcina pretioasa cica! Mie insa mi-e neclar, daca ai reusit sa mentii sarcina 9 luni (se stie ca dupa un fiv, procentul de pierdere de sarcina in primele luni este mai mare decat la o sarcina obtinuta normal) ce te opreste sa nasti natural? ca daca lucrurile nu merg cumva bine, se poate trece la cezariana pe loc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Ardit eu stiu ca dupa cezariana nu ai voie sa ramai insarcinata cel putin un an, dar asta datorita faptului ca uterul nu are voie sa creasca in volum, deci e vorba de sarcina in sine nu de nastere. Mie toti mi-au spus ca daca am cezariana, clar nasc doar cu cezariana; o sa ma mai interesez dar tinand cont si de varsta si de conditiile tehnice nu stiu oricum daca ma risc. Uterul meu nu mai e ca la 25 de ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Lachi, se poate naste natural dupa cezariana, dar la tine oricum nu se mai pune pb din cauza varstei.asta e mergem inainte nu intinerim

A sti, a putea sa te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in arta, ca si in viata!" - Al.Vlahuta

Mergi la inceput