Aspirante optimiste (131)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Neata la toate fetele.
Ilona bine ai venit si sa auzim repede ca esti.
Ardit, ti-ai tres sofer, ha?
Apropo de nasterea in apa, eu stiam ca singurul spital din Ro unde se naste in apa era cel din orasul Victoria, dar la preturile pe care le spune ardit cred ca e ceva prin buc, pe la o clinica privata.

A sti, a putea sa te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in arta, ca si in viata!" - Al.Vlahuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Eu nu am voie sa nasc normal pentru ca am avut o cazariana (ma rog...mica cezariana, da' tot aia e- uter taiat si cusut), dar ma intreb oare in apa as avea voie? o fi nasterea mai usoara? ca eu m-as baga la asa ceva decat sa mai fac o cezariana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Relya spune:

Delia,

Lachi, cine ti-a spus ca n-ai voie sa nasti natural dupa cezariana? Eu stiu ca se poate.
Dar tu de ce ai facut mica cezariana ? Parca ai avut extrauterina...Scuze daca incurc borcanele . De la mi se trage !

dulce !
Relya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardit spune:

lachi in revista sana, ie una mica asa A5, si tumpi chiar in orasul victoria fagaras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Bey ardit,sa nu-mi spui k ai facut praf vreun buldozer si ti-au luat astia permisu!

Bun venit "prospaturilor"sedere placuta dar cat mai scurta la aspirante.Care aveti intrebari,astept,in masura in care stiu va stau la dispozitie.

Delia,stai tu linistita k si al meu mai face faze d'astea citeodata,i-i zic sa-mi aduca si mie un pahar si prefera sa ma puna sa beau din sticla decat sa se duca pina la bucatariee adevarat ca mai rar dar face si elnu ma intrebati se spume se revarsa dupa aia din partea mea

Paste Fericit!
Speranta moare ultima!
Valentina
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardit spune:

120 km/h...

Mergi la inceput

Ardit,ardit sa te iei de mina cu domnul G,ca si el ar fugi cat se poate cu masina,bine k nu are o masina k lumea,ca primul pom ar fi al lui.Oricum el are 3 accidente la activ,unu cu o saptamina inainte de nunta
acu 3 luni stai pe bara..amenda cat?

Paste Fericit!
Speranta moare ultima!
Valentina
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natydea spune:

Buna fetele!
Am trecut pe la voi sa vad ce mai faceti, sa va aduc aminte ca e primavara si vremea optima de facut. M-am gandit ca poate asa va molipsesc mai repede si ma urmati.
Va tin pumnii la toate si va pupic, Dea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilona_stf spune:

va multumesc fetelor pentru urari Relya si Delia21 sunteti foarte dragute.
povestea mea pe scurt este cam asa am luat pastile anticonceptionale cam 3 ani si jumatate si acum am facut pauza cam din iulie 2004 le-am oprit. apoi 4 luni ne-am ferit ca asa stiuam ca e bine sa nu ramai imediat dupa pastile. am fost la un contol, o echo la care mi s-a spus ca am uterul cam mic adica 5.6/3.5/4.2 si ca am ovare polichistice, bun, am facut o echo vaginala acolo nu mi-a zis ca ar fi probleme cu uterul dar ca am foliculi pe ovare cam 10 pe fiecare ovar dar sunt mici de cativa milimetri 4-6,5 mm, dar sunt nelamurita acum, am chisturi sau sunt foliculi. in concluzie deocamdata tot incercam sa raman, nu stiu la ce doctor sa ma mai duc ca nu gasesc unul bun sa ma lamureasca, mai caut.
imi cer scuze pentru povestea mea lunga dar sunt cam stresata de chestia asta
va pup

Mergi la inceput

Ilona,foliculii care nu se sparg se transforma in chisturi,daca ai cite 10 foliculi mici,acestia nu sunt viabili,un folicul la maturitate tre sa aiba cam 20mm si sa se sparga,k sa elibereze ovocitul.in caz contrar,raman pe ovar si se transforma in chisturi.
oricum,dupa citeva luni de incercat nu e cazul sa-ti faci probleme...

Paste Fericit!
Speranta moare ultima!
Valentina
poze

Mergi la inceput