Aspirante optimiste (131)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Delia, al tau macar a stat o zi acasa cu tine dupa laparo; al meu m-a scos din spital si a pus pe cineva sa stea cu mine. El pleca dimineata si venea cat de tarziu putea seara la ora cand acea tipa bineinteles nu mai era cu mine si dac-l rugam sa-mi aranjeze si mie patul sau ceva, o facea...nu zic nu, dar foarte fara chef... de cate ori am fost bolnava nu m-a ajutat cu nimic, iar cand imi reveneam gaseam casa vraiste,imi lua cateva zile sa fac curat si ordine. De cate ori ii spun ca mi-e rau primesc acelasi raspuns: si io ce sa-ti fac? Du-te la medic! Dar daca el are ceva, cat de mic, chiar si o durere de cap...gata...se instituie stare de necesitate nationala! Fa ceaiuri, fa frectii, fa-i repede mancare de regim, fugi la farmacie..etc...si mai si tipa la mine ca n-am grija de el! Pai eu aveam febra 39, el se uita la telvizor (ca doar ce sa-mi faca!) iar eu imi faceam singura injectii in baie! Sunt de groaza barbatii astia!
Si eu ma gandesc ce o sa fie cand o sa fiu gravi si apoi cu copil, ca al meu nu face nimic! dar nimic! Nici macar cumparaturi! In schimb n-am grija banilor sau a platii facturilor. Cum vine una i-o pun pe masa, nici nu deschid plicul, ca nu ma intereseaza, el plateste tot! De fapt el plateste tot ce este necesar in casa, tot ce consumam noi inclusiv cainele. Dar uneori am nevoie de ajutor. Si daca face ceva ...mai parca isi da interesul sa faca cat mai prost ca sa nu-l mai pun alta data! Eu cred ca o sa-mi iau o fata la mine pe perioada sarcinii si apoi, pentru ca mai am si cainele pe cap si nici de asta nu se ocupa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

multumesc fetelor,asa e ,barbatii sunt niste copii mari,dar de ofi sa am baiat,scoala bunelor maniere o sa-l manance;poate totusi tine de educatiesau empatia nu se poate turna cu tolceru in inima nimanui.Las ca-mi trece,poate ca intr-adevar ar fi bine sa nu ma concentrez acum doar pe partea goala a paharului.V-am pupicit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardit spune:

buna demeneatza fetelor, ie o zi superba afara, de azi sunt din nou pietoanca, trage soferul la scara

delia mei pe mine cand ma apuca bazdacu' (ca am sange de grec, asta-i) trag o gura de aer ashea, stau 5 minute si tzin in mine (de fapt fierb!) si daca in 5 minute nu-mi vine mintea la cap, inseamna ca intradevar e grav si sa vezi scandal! da'cel putzin al meu s-a obisnuit cu mine, presimte si se fereste din calea mea in acele momente

vale ce sperietura maica, da ce are epilepsie?! sau cel mai probabil cadere de calciu, nu?

am citit azi un articol despre nasterea in apa, in romania, costa 980-1500 euroi, aviz amatoarelor... ka doar ramanem repede gravide, NU?

Mergi la inceput

Lachi,la fel ma gandesc si eu,in caz de bebe sa aduc pe cineva,vreo persoana de incredere,macar pt primele luni caci cei mai multi dintre aia micii te solicita 24 de ore din 24,si de una singura....cam greut,dar las ca viata viitoare o sa fiu eu barbat si el femeie si atunci....sa vezi ....glumesc,e bine sa mai facem si caz de necaz.Eu is insomniaca la orele astea,la mine este 4 dimineata si sunt treaza de vreo ora.Da,doamne multam ca nu ma doare nimic si am capu limpede.

Mergi la inceput

Ardit, unde ai citit ca se naste si la noi sub apa?

Mergi la inceput

Asa e Delia si daca ar fi sa fii doar tu cu bebele ar mai fi cum ar mai fi; la mine e nevoie de o femeie sa aiba grija si de mine si de casa si de catel si de purcel... v-ati prins cine-i purcelul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fanta spune:

Salutare,
Va citesc in fiecare zi si tare ma mai binedispun cand "va vad" ca sunteti puse pe sotii nu prea-mi place sa scriu pentru ca DC-ul merge extraordinar de greu
Astazi : ziua a 9-a, merg la monitorizare sa vedem daca au aparut ceva foliculi pe acolo...

Delia bey, pe barbati nu trebuie sa-i lasi sa scape asa usor de trebuie sa le-o aplici imediat caci altfel o iau rara pe campii si pe urma-i si mai greu, imediat cum vezi ca nu a percutat, scandal tata, ca nu tine vrajeala asa cum vor ei !
Cand se imbolnavesc ei ...numai langa ei trebuie sa stai...si cand ne imbolnavim noi...trebuie sa stam cu gura pe ei, sa-i spun sa-mi aduca un pahar cu apa si sa-mi spuna sa mai astept ? si chiar daca ma simt rau, mama gaia il mananca!
Va pupic pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Relya spune:

quote:
Originally posted by ilona_stf

buna fetelor! sunt noua pe acest forum, si o aspiranta la titlul de mamica sper ca in curand sa se implineasca dorinta mea.
sper sa ma primiti si pe mine in randul vostru.

Bine ai venit Ilona ! Sedere frumoasa, placuta si cat mai scurta aici la aspirante !!!! Sa treci repede, repejor la mamici.

Sa stii ca de felul nostru suntem primitoare si bine crescute da' acu ne-am apucat sa criticam sexu tare ...si am vazut negru in fata ochilor si nimic altceva !

Asteptam povestea ta.

dulce !
Relya

Mergi la inceput

Fanta de obicei si eu stiu sa-mi cer drepturile,dar ieri abia vorbeam,caci am avut gatu uscat si zgariat de la tubul ala care-l baga astia pe gat nu stiu de ce .Dar lasa...ca nu uit eu si stai sa-mi revin nitelus.Dar totusi eu plec luni in Romania fara el pentru 3 saptamani ca sa fiu cu familionul meu de Paste si nu as vrea sa plec certata.Da o sa i-o amintesc eu...

Mergi la inceput

Relia,esti o haioasa....m-ai facut sa rad cat ma tine gura.Urez si eu bun venit si seredere placuta si scurta noii venite.

Mergi la inceput