Bebelusi de ianuarie-februarie 2005 (12)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns V. Erica spune:

Oana, imi pare rau pt faza cu laptele. Cred ca tatal tau s-a gandit ca e mai bine sa-ti trimita mai multe cutii odata, dar uite ca n-a fost sa fie; cate cutii de Bebelac a strans? Cand pleaca fratele tau in Franta? poate ii mai dam si lui sa-ti aduca... Chiar si asa, tot iesi mai ieftin.

Shobo, din pacate raaaar ii vad pe amandoi odata dormind . Mey, da` chiar v-am facut pofta de doi copchii... Sa stiti ca nu-i chiar `floare la ureche` cu doi...
Sa-ti traiasca ingerasul! (cu intarziere si noi)
La multi ani! si lui Rayan si Robert Benjamin.
Sa creasca mari si sa va aduca numai bucurii!

Dana, Eric (27.01.2002) si Ruxi (10.01.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns La reveuse spune:

Buna ziua tuturor mamicilor, sa va traiasca copilasii!!
Nu prea mai am access la Internet, dar tre sa va fac cunoscuta venirea pe lume a lui Mihai , ca lipseste din lista !!! pe 24 Ianuarie, La spitalul Polizu, Dr. Lemnete, nastere normala, 3kg, 50 cm. altceva??? scor Apgar 9.

Va pup pe toatele si sper sa gasesc timp macar sa va citesc daca nu va pot vorbi.
Numai sanatate si bucurii sa aveti,
Anelyn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Va scriu pe fuga, ca fac curatenie, mancare...eu am zis ca e mai bine sa trimita mai multe odata sa nu platesc (sau ei) de multe ori trimisul ca, costa 15 euro pana in 10 kg. Fratele lui Goerge pleaca la inceputul lui mai, primele zile. Din ce am inteles de la sora mea, erau 6 sau 7 cutii de Bebela, una de Nan, una de Milumil si una de Similac parca. Alea trei diferite, daca le vor fetele care mi le-au trimis innapoi sa imi zica, daca nu le donez si eu mai departe aici, ca mi-e frica sa i-l schimb asa des. Gata, ma duc la puiul si cartofii mei din cuptor....miroase...

Oana si Seb
(10.01.2005)
"Si maine mai este o zi..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Amo, ma bucur mult ca s-a terminat cu bine povestea. nici nu vreau sa imi imaginez cum ar fi sa trec prin asa ceva. Ti se taie picioarele doar daca se inneaca sau vomita putin...
cit cu concediul, nu cred ca iti pot fi de folos. Eu sint angajata pe sistem Franta, unde co maternitate este de 16 saptamini, si la cerere iti mai poti lua 4 saptamini, dupa care program de 6 ore pina face bb 9 luni (astea sint bonus pentru alaptare :-).
o sa ramana sotul in CIc pina la 2 ani.tu nu ai dreptul la cic 2 ani?/

Patricia si Rebecca (05.02.05)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/danana_me/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clara03 spune:

Shinutza, eu traiam cu speranta ca n-o sa mai nimeresc niciodata oaia aia!!! NU pot sa-ti spun ce stare de nervi imi dadea cand o nimeream din pachet - ca noi facem un fel de extragere 6 din 49 cand imbracam curuletul cel pisacios. Am pus toti pampersii intr-un sertar de la comoda strans unii intr-altii, ca abia poti sa scoti unu si tipam in gura mare, ca sa auda piticui: ia sa vedem cu cine doarme puiu in seara asta etc etc. Daca nu iubesti magarul cu inimioarele, da-mi-l mie, pentru ca eu tocmai pe ala il iubesc la nebunie!!! Vezi ce exact pe dos sunt oamenii?

Ixxi, wellcome to the club!!! Adevaru-i ca sunt cele mai nesuferite si mai bagacioase fiinte! Iti stau oricand la dispozitie cu un umar pe care poti sa spui!

BDana, e normal sa gandesti asa si sa ai atatea temeri! Mai avem putin pana ne obisnuim cu atata dragoste care, pur si simplu ne copleseste! Eu patesc asa cu sotul meu! Il iubesc atat de mult incat mi-e teama sa nu pateasca ceva rau si tot timpul il rog sa aiba grija si cum trece strada. Parca mi se pare ca atat fericire nu e permisa. Si oricum, este o reactie fireasa a omului sa apere ce iubeste si sa-i fie teama sa nu piarda ce iubeste cel mai mult! Nu vezi cum ne agatam de fericire?
In legatura cu soacra-ta sun-o si mai des in 3 ore cat lipsesti!!! asta in semn de solidaritate cu fetele din club!!!

Amo2004, ce situatie de kk!! Sunt niste handicapati astia din spitale. Pentru ei e hortogararie, pentru noi o problema de viata si de moarte!!! Bine ca s-a terminat cu bine! Nici nu vreau sa ma gandesc ce a fost in sufletelele voastre! Totusi, sunt si avantaje: 1. ti l-a admirat coana doctoreasa pe bebe( si A crescut super)
2. a dat si consortul o proba de sensibilitate! Aproape ca poti face o scena de film cu faza cand el inra in casa, se indreapta spre patut, isi ia puiul la piept si, stimatie telespectatori.. PLANGE!!!

Patricia ai dreptate, dar nu stiu sa-mi fac album. Poate ma ajuta Erica, pana nu ajung oaia neagra de pe pampers.
Mi-a placut ca ai spus despre soacra-mea ca seamana cu profa ta de biologie! Mai trag speranta ca nu o iubeai, nu-i asa? Aivazut ce cautatura are, de-ti vine sa o pocnesti direct intre coarne!

Shobonu stiu pe ce adresa sa-ti trimit pozele! Pls

Oana draga, este cumplit ce ti se intampla!!! Cum Dumnezeu are viza si pentru Fr si stie si franceza, sunt convinsa ca te va ajuta! Mai bine stai pe intuneric, daca te antrenezi sa-i nimeresti gura flamanda a lui Seb! NU mai fi trista! Seb are nevoie de o mamica cu zambetul pe fata, si nu unu amar?! N-ai spus tu ca uneori esti ca un fel de clown pentru Seb? Nici nu vreau sa-mi imaginez ce e in sufletelul tau de mamica!!! Oricum clownii sunt tristi...Ce pot sa fac pentru o mamica asa de frumoasa si nacajita?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

Eu am reusit sa vad toate filmuletele cu bebelusi pe care le-ati pus.
Eliy, eu n-am reusit sa scot cu nimic petele de morcov
Amo, bine ca era gresit rezultatul
La multi ani sarbatoritilor!

mamica de trei copilasi : Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns V. Erica spune:

Clara, credeam ca eu sunt oaia neagra... e simplu, eu l-am facut singura si te asigur ca nu-s experta, daca ai mail in yahoo iti arata pas cu pas cum sa-l faci...
Patricia ai facut cumva liceul la Mihai Viteazul? Cea mai nesuferita profa din viata mea, era cea de biologie de la `Misu`... Soacra mea-i o dulce. Eu nu vin in club.

Dana, Eric (27.01.2002) si Ruxi (10.01.2005)
http://photos.yahoo.com/danamilea71

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi.i spune:

BDana nu esti singura daca te consoleaza cu ceva ,si eu tot la fel imi inchipui fel de fel de probleme si nu-mi gasesc linistea pana bebe nu este cu mine dar cred ca la mine este ceva mai grav pt ca si cu Rebe care este mai mare tot asa fac.
Witchie daca mai poti eu zic sa mai alaptezi in afara de faptul ca nu dai bani pe lapte nici nu muncesti la spalatul si sterilizatul biberoanelor.
Erica astazi suntem un pic mai bine dar nasol este ca astai trebuia sa-i fac vaccinul lui Iustin si nu putem amana prea mult,deja are doua luni si jumatate.
Amo i-mi inchipui prin ce a-ti trecut cand a-ti primit scrisoarea dar bine ca sa infirmat .
Oana i-mi pare rau pt ce-ai patit cu laptele ,poate mai adunam ceva cutii pana vine fratele sotului sa-ti aduca mai multe Eu daca reusesc sa le iau ti le trimit pe toate .Luna trecuta nu au avut de loc si i-au spus sotului sa pastreze reteta ca s-ar putea sa ne dea acum si pt luna trecuta , daca aduc , asa ca sper sa-l luam sapt viitoare. Aproposdaca stie cineva daca au adus laptele la sect 4 sa-mi zica si mie .Ei au zis ca aduc dupa 20 darnu am avut pe cine sa trimit sa vada .

Gabica mamica alaturi de Rebeca(11.12.2002) si Iustin(04.02.2005)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

si eu am momente in care imi trec prin cap tot felul de intimplari groaznice, nici nu stiu de unde-mi apar in cap, dar imi e groaza sa nu se intimpla una sau alta, si imi imaginez ce as face daca... Doamne fereste!... si eu le sun de multe ori pe mama sau mama soacra cind il las cu ele... si parca cu altcineva nu am curaj sa-l las. Bine ca pot sta eu cu el macar pina face 1 anisor, ca dupa aceea cred ca-i luam o bona pt 1 an, caci apoi iese mama soacra la pensie si va sta cu el. noroc ca referitor la bona am deja pe cineva de incredere in cap! daca nu m-ar dezavantaja financiar plata CIC-ului eu cred ca as sta 2 ani cu el acasa :)), desi zic asta acum. poate nu as rezista!...

Mamica lui Bibishor
Dr. Tutunaru - ELIAS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Buna ziua mamici.

Venim si noi cu raportul de 2 luni: avem 6,5 kg si 60 cm, am facut vaccinul si singurele reactii au fost febra 38,3 timp de 2 ore (pana si-a facut efectul Panadol-ul) in rest suntem bine, mancam bine si radem si ne jucam intruna...

pupam pe mamici si pitici

Oana si bebe Andrei (18.02.2005)

Mergi la inceput