Bebelusi de ianuarie-februarie 2005 (12)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns shinutza spune:

La multi ani si numai impliniri si sanatate si tot binele din lume Bibishor si Rayan !
Shobo eu as fi spus, din contra, ca sotul tau e mult mai tanar. ca si tine de altfel, credeam ca aveti abt 22-23 :).
eu ma oftic tarrrre tare de tot ca de la 1 trebuie sa merg la serviciu. plang de rup. o saramana a mea socrella cu iulia, insa la cat de fitzoasa e cu mancarea, mi-e ca o sa fie lupte nu glume. a venit deja sa se acomodeze una cu cealalta, si nu va pot povesti cum stau ca o leoaica pe langa ele : tineti-o mai sus, capul mai jos, domnul Bibi mai pe stanga, nuuuu ridicati-o! imi vine sa urlu, insa cu 8 milioane nici nu trecem strada.
clara mie imi placeau tare mult oitele. si noi tot 6 din 49 faceam si tare ne mai amuzam. de pe un rand, culmea, extrageam la inceput numai oite, apoi treceam la vreo 2-3 pisici, apoi veneau ceilalti. apropo, elefantii sunt cam grasuni.
oana sa iti dea Doamne Doamne toata puterea din lume!
amo ma bucur din suflet sa aud ca e totul bine, si te inteleg pe deplin ca ai trecut printr-un iad. eu de fiecare data cand ii fac analiza iuliei (urocultura) stau cu inima cat un purice pana imi dau rezultatul, ca nu cumva sa ii fi revenit infectia si sa fim nevoiti sa reincepem tratamentul.
off cred ca de la vremea asta intunecata mi se trage starea asta gri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BDana spune:

Amo, cic poti lua la orice data nu musai la 1 ale lunii.

Mamica Dana si un bebe Cristi (13.01.2005).

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

Sunt tare necajita:( Am dat copilul peste cap cu completarea asta fi-r-ar sa fie ...
Acum nu mai sta la san decat maxim 5 minute, inainte manca si cate 40 de minute acum daca manaca 10 in 45 de minute trebuie sa ma declar multumita. Nu stiu ce sa ma fac:( daca apuca sa manance de la san nu mai mananca din biberon si ma tem ca face foamea din cauza mea. Nici nu stiu ce sa mai fac. La 3 luni are doar 5 kg.
Crinuta, i-am dat milumil la recomandarea medicului.
La multi ani copilasilor vostri.

Anda, mama Irinei
http://community.webshots.com/user/andavutescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viktoria spune:

Buna fetelor!
Am recitit si eu din urma mesajele voastre. Noi sintem bine sanatosi cu totii. Doris e la scoala bine din Mai merge la tenis si Clara maninca doar sin. Se trezeste odata noaptea si maninca si pe urma doarme la loc.
Shobo sa-to raspund la intrebarea ta, Clara are niste pantalonasi din burete si cu ceva tare la spate, se prind printre picioare de o cureluta care o are in jurul burticii.
Alina Maria ma bucur ca ai reusit sa incepi munca. Cu cine o lasi pe mandy?
Amo te cred ca ai tras o sperietura insa bine ca totul e in ordine.
Oana draga ai un baiat foarte mare si frumos. Asa cum spuneai si tu mai bbine nu platesti chiria si ii cumperi laptic la copilas. Capul sus si Dumnezeu va va ajuta si pe voi. Cornelia, Galaxy, Lali, Shobo si celelelalte fete v-am vazut comorile sint foarte dragalasi cu totii si timpul trece prea repede.
Ce zici Cornelia o sumedenie de baieti frumosi au fetele noastre de unde sa aleaga? Adita imi pare rau insa bine ca ati descoperit si il puteti trata.
Va pup pe toate si pe bebelusi si nu va suparati daca am uitat pe cineva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Erica, nu, nu am facut liceul "mishu" :-)

Clara, cu scuzele de rigoare, eu nu am retinut daca locuiti impreuna si ce anume ti-a facut, am retinut doar ca este imposibila si iti face viata....
cit despre cautatura...ce pot sa spun...ii faceai tu cumva poza???
macar stii un lucru...a mea e tocmai invers, zici ca e cea mai vesela si buna si zimbioare, dar e totul fals, iar eu nu tolerez asa ceva. culmea e, ca cine nu o cunoaste, nu ar zice, si probabil ca multi zic ca sint eu scorpie...

Fetelor, care aveti soacre ca lumea, sa va traiasca, bravo lor, e mare lucru, si care nu, ignorati-le atit cit puteti. O soacra buna este ceva rar.
eu am mare noroc ca nu locuim impreuna, si chiar daca locuim la o statie departare, de multe ori nu ne vedem cu lunile...

Patricia si Rebecca (05.02.05)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/danana_me/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

shinutza, dar ce frumusetze de fetitza ai tu!!!
tu esti cu ea banuiesc; dar si tu esti ff tinara, mai ca zici ca esti o surioara mai mare :)
ziceai ca stati prin militari? pai ia hai sa ne vedem noi cumva, ce mai?? eu stau la gorjului, tu?
ca nu prea avem prieteni de joaca :)) si nici mami cu cine sa stea de vb

Mamica lui Bibishor
Dr. Tutunaru - ELIAS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Buna fetelor , se pare ca si astazi a fost o vreme minunata , astfel incat ne pregatim de un gratar in soare la noi in gradina . Astept ca Mandy sa se linisteasca si apoi la masa .
Acum plimb carutu cu o mana si cu alta scriu .
Viktoria sotul nu lucreaza vineri si sambata asa ca imi perit sa merg la lucru .
Am admirat si eu comorile noastre , avem cu ce ne mandri .

Alina ,Wichard si Mandy Stephanie 12 saptamani

http://home.wanadoo.nl/w.deroo/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mia_tincu@yahoo.com spune:

Oana, multumim pt. modificare in listuta.Ce frumos l-ai prins cu ursuletii!Imi pare rau de lapte...ROMANIA!!!Si cu asta ai spus tot!
Ramona, Sarah ebestiala asa mica in patul ala imens!
...si Iulia si mami, care de care mai frumoase...
Si ce sa mai spun de baticutul galben!!!
Nu vad filmuletul cu Mandy!!!Mai incerc.
Erica, jos palaria pt. asa niste minuni de copii!!!Intr-adevar, prima poza e de inramat, iar halatul e mortal!
Viktoria, ai mai fost la control?Stiri despre antibaby?
Va pupacim pe toti si toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns V. Erica spune:

Mia, multumim. Si Cosminel e scump tare, si are suzeta exact ca a lui Ruxi.

Fetelor, pt mine ora de-acum e `criminala`. Trebuie sa-mi imbaiez copchiii. Iar eu, ca de obicei la ora asta, sunt franta de oboseala.

Dana, Eric (27.01.2002) si Ruxi (10.01.2005)
http://photos.yahoo.com/danamilea71

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shinutza spune:

shobo multumim! la fel si voua!
noi stam in militari, da, insa pe virtutii, pe langa mcdonalds, daca stii zona... suntem cam departe, si noi oricum plecam la constanta saptamana viitoare iar dupa Paste incep munca . insa mi-ar placea sa ne intalnim ori in week-enduri ori dupa-amiezile prin gradina botanica sau moghiorosi. vom vedea, vreme frumoasa sa fie.

Mergi la inceput