Bebelusi de ianuarie-februarie 2005 (12)
Raspunsuri - Pagina 10
alipiticot spune:
La multi ani Rayan si Bebishor! Sa va traiasca sanatosi! (scuze de intarziere)
Amo ma bucur ca s-a terminat cu bine,eu inca mai traiesc cu obsesia ca s ar putea sa aiba ceva fetita mea si nu au vazut medicii.
Clara e tare umorul tau,i mi place si prinde bine sa ne mai descretim fruntile….mai ales ca de asta si stam pe aici pe forum…
Nu am reusit sa vad filmuletele cu bb ,dar am vazut toate pozele…. f frumosi bebelusii si mamicile!!
Si noi avem si filmulete dar nu stiu sa le pun,unde si cum,avem si poze multe am pus cateva poze noi de saptamana trecuta facute.
Despre noi la fel totul,manaca bine,doarme bine…nu prea am de ce sa ma plang…colicii ne mai chinuie dar speram sa treaca odata.
Eu am o soacra” lasa-ma sa te las” nu prea o suport dar nu se baga in viata noastra asa ca ….as fi vrut sa ma pot intelege cu ei mai ales cu parintii mei ca sa mai am cu cine lasa fetita dar asa….sora mea e de baza.
Anda de ce ii dai completare?nu mai este san? Incerca sa o pui mult mai des si poate creste cantitatea de lapte.Si eu stau cu frica asta dar cred ca o sa o tin mai flamanda, o pun cat mai des si sper sa nu ajung la completare,nu ca nu ar fi bun laptele praf,dar ce comoda m-am facut….e asa usor sa ai mereu laptele la purtator fara multa treaba,fara incalzit…etc.Banuiesc ca ai citit sfaturile de la femina intim despre alptare…ca pe mine mult m-au ajutat.
Oana luna asta fac si eu rost de 3 cutii de lapte praf,dar nu stiu cum sa fac sa ajunga in bucuresti la una din fete.Dar gasesc eu o solutie.
Si eu fac parte din clubul “primiparelor in varsta” am 32 ….e greu ca trece repede timpul,dar eu ma simt inca tanara,ceea ce e important,asa cred.
O seara buna la toate fetele si bb lusii si somn dulce!
Paula si minunea mica Stefana Raisa(d.n. 11.02.2005)
poze
RamonaS spune:
Mona, am citit cu sufletul la gura mesajul tau, chiar mi-au dat lacrimile cand am citit ca sotul l-a luat in brate si plangea, ma bucur tare mult ca Mihai e sanatos.
Rayan, Bibishor, LA MULTI ANI !!!Sa cresteti mari, sanatosi si voinici
Erica, sa-ti traiasca ingerasii, sunt intradevar scumpi, si eu ma gandesc la bb2 dar mie groaza cand stiu ca trebuie sa o iau de la capat
Mia, multumesc! si eu cand ma uit la poza aia imi dau seama cat e de micuta buburuza lu' mama
Ramona si Sarah (15.02.2005)
Pozici-Sarah
mia_tincu@yahoo.com spune:
Luati de serviti poze noi cu al meu ..."Prislea-cel-voinic-cu-...ouale...-de-aur..."!
Fierbinti!
Multumim, mai urmeaza!
bellamia spune:
Mia, ai un copilas minunat. In "asa-mi place sa dorm" seamana leit cu Alex al meu si nu-mi vine sa cred.
Rayan, LA MULTI ANI, sa nu o superi prea tare pe mami si sa papi tot ce-ti da ca sa cresti mare.
Incerc si eu sa pun poze, nu stiu daca apuc sau daca reusesc dar...incerc.
lory, cris & alex 23.XI.2004
bellamia spune:
http://community.webshots.com/scripts/editPhotos.fcgi?action=viewall&albumID=328266991&ran=14343
http://community.webshots.com/scripts/editPhotos.fcgi?action=viewall&albumID=328275493&ran=16077
crinuta spune:
Multumim pentru urari.
Bellamia, nu pot vedea pozele? Nu cumva sunt setate pe privat?
Crinuta si Rayan
adita spune:
Ramona, am vazut si eu pozele. m-au distrat alea de la "Sarah in diferite ipostaze". cum sunt facute, exista un program pt asa ceva?
Bellamia, nu e buna adresa albumului
mamica de trei copilasi : Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)
V. Erica spune:
Neatza fetelor,
Ramona, . Frumusica Sarah ...E prin yahoo ceva cu care faci `ipostazele`?
Las` ca uiti tu!?
Mia, le-am `servit`. Buuuune.
Alipiticot am vazut si pozele voastre. Mi-a placut mult aia in care Stefana are caciulita legata sub barbie si rade stirb. Asa face si- mea si tat`su ii spune `esti ca o babuta stirba`, iar ea rade si mai tare.
Daca e vreo Georgeta, Gheorghita pe-aici: La multi ani!
La multi ani! lui George al Oanei Cretu.
Dana, Eric (27.01.2002) si Ruxi (10.01.2005)
http://photos.yahoo.com/danamilea71
bellamia spune:
Daca nici acum nu merge....
http://community.webshots.com/user/alex_alexutu
alipiticot spune:
multumim erica.si ai tai sunt frumosi foc,mai ales ca ai pereche...vreau si eu un baietel.
belamia merge acum.ce frumos rade alex...eu ma topesc dupa zambetul lor...
a venit iar week-end-ul....ce ma bucur,ca stam mai mult cu tati!
o zi cu soare!
Paula si minunea mica Stefana Raisa(d.n. 11.02.2005)
poze