Bebelusi de ianuarie-februarie 2005 (12)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bellamia spune:

Multumesc mult Alipiticot, acu sunt linistita.
poze

lory, cris & alex 23.XI.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

Bellamia, am vazut si eu pozele. ce frumos rade Alexutu. si costumasul ala bleu cu gluga e la fel ca al nostru

mamica de trei copilasi : Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ubi spune:

Anda - Irina seamana cu Alexandra mea de zici ca sunt surori (????). Iti plange de foame sau de unde stii ca nu se satura. Ca si eu am niste tzitzi minuscule si a mea papa cam din 2-3 ore. Noaptea ma scol de 2-3 ori dar cu toate astea bea numai laptic de la mine. Si e fericita!
Alina - Mandy e super draguta cand casca in ultima poza, parca ne-ar inghiti pe toti. Si a mea casca cu o pofta si cu "uf-ul" ala de final de zici ca e un om mare...
Erica - imi place prima poza, e mortala
Oana - nu am reusit sa vad filmuletul (l-am salvat pe calcultaor) dar ascult melodia si-mi face piela gaina (cine canta?). O sa incerc sa-mi instalez ceva care sa vada astfel de fisiere.

www.ubi.ro/alexandra
www.ubi.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Dana, merci pentru urare pentru George, va urez si eu "La multi ani" celor care va serbati ziua (voi, bebei sau soti)!

Mia, imi vine sa-ti mananc puiul, e un scump, exact cum imi place mie, in trening. Seamana cu tati! Sa fie sanatos! Sa sti ca ai dreptate, Romania!

Bellamia, e un scump Alex, ma uit la el si parca il vad pe Seb, rade cu gura pana la urechi, isi mananca manuta...Sa fie sanatos!

Alipiticot, MERCI! Am vazut pozele noi cu Stefana, e scumpa foc, sa fie sanatoasa! Filmuletele trebuie sa le pui(de fapt sa le uploadezi) pe un site intai, dupa care downloadezi si copiezi adresa, care o pui aici.

Ramona, e adorabila Sarah, e o papusica! Sa fie sanatoasa!

Ana Maria, Mona si la reveuse v-am modificat datele in listuta. Daca am omis pe cineva sa imi zica, please.

Mona, ceea ce v-am spus despre hipotiroidie, era dupa nastere, nu la mult timp, am primit scrisoare ca trebuie refacuta, si eram speriata toata, imi aduc aminte ca dupa ce am citit m-a apucat tremuratul, nici sa plang nu puteam.... pana am sunat la spital si a zis ca e din cauza ca nu le-a ajuns sangele. Si daca pana in ziua de azi, nu am primit nici un raspuns, inseamna ca este bine. De fapt, nu imi fac griji, ca Seb nu e inapoiat, ci invers, slava Domnului. A incercat tata si cu bani, nu a vrut sa auda nimic.

Shinutza, ai fost mortala cu pempersii, eu nici nu stiu ce desene au pe ei...

Alina, mie nu mai imi e frica deloc de sarcina si de nastere, desi am fost spitalizata, cu dureri groaznice (mult mai mari ca decat cele de nastere) 2 saptamani, dupa aceea de doua ori spitalizata cu dureri cateva zile cand Seb intarzia sa vina...iar a doua oara a venit! Uneori, chiar mi-e dor sa-l simt in burtica, nu imi vine sa cred ca minunea asta mica nu ma lasa noptile sa dorm, imi aduc aminte ca imi era frica ca asa o sa fie si cand se naste, dar, contrariul noaptea doarme si ziua face ca in burtica, sport. Imi aduc aminte cum cu Lali ziceam ca o sa fie in echipa de gimnasti...in fine, mie imi este dor de acea perioada!!! Chiar am zis, sper sa ne mutam si sa ne fie mai bine, daca e asa, cand Seb va avea vreo 4 anisori, e la gradinita, vom face o surioara (de parca e dupa mine sa fie surioara).

Crinuta, eu am citit in multe carti ca e bine sa ii dai cereale in biberonul de dimineata, sa nu ii ingreunezi stomacelul restul zilei sau noaptea, sa doarma bine.

BDana, mie mi se pare absolut normal sa iti faci griji pentru puiutul tau asa, e micut, esti obisnuita cu el langa tine, eu te cred ca nu e usor, si, din contra, nu consider ca ai probleme cu capul, e un sentiment care il are orice mama cred, frica sa nu se intample ceva cu ingerasul ei. Eu incerc sa nu ma gandesc prea tare, ca daca plec doua ore cateodata este pentru el, sa ii iau laptic si ce mai are nevoie, dar mi-e un dor teribil de el, nu va pot descrie. Si sa sti, eu, de mica traiesc acest sentiment de frica sa nu se inatmple ceva cu mama, tata, surorile, bunicile...de cate ori auzeam vreo frana in fata blocului ma duceam la mama plangand si ii ziceam sa se uite ea pe balcon, ca mie imi este frica...Asa e cu George acum, si cu Seb nici nu vreau sa ma gandesc, cred ca il duc la scoala pana la 18 ani, nu il las ca pustii de aici cu scooterul...

Gabi, imi pare rau ca v-ati imbolnavit, sper sa va treaca repede. Merci pentru ajutorul cu laptele!

Patricia, imi pare rau ca vremea e nasoala, si nu puteti iesi.

Anda, mi se rupe sufletul cand citesc acel mesaj cu intarcarea, as vrea sa te consolez, dar ma simt incapabila in fata unei asemenea situatii. Am trait-o si eu si stiu ce inseamna, acum nu mai pot de dorul de a ii da san...in fine, la urmatorul copil, nu ii voi mai pune biberonul in gura deloc, poate sa zica dr ce o zice....

Bine ai revenit, la reveuse, si eu sper sa ne scri mai mult. Sa va traiasca si sa fie sanatos Mihai!

Clara, si tu esti mortala cu pempersii. Intri in razboi cu shinutza? Multumesc pentru incurajari, sa sti ca eu cred tare in D-zeu si in ajutorul lui, si nu mi-e frica, doar ca eram enervata ieri cu laptele. Astia vor de fapt sa plateasca cate 15 euro la fiecare 3 cutii...Of!

Viktoria, ma bucur ca sunteti bine, cum e Doris la scoala si la tenis, ce zice? Pozele cand le vedem?

Patricia, e mai bine sa va vedeti as rar, daca sotul nu zice nimec (ma refer cu soacra), pentru ca atata timp cat va vedeti des certurile si rautatea sunt mai dese. Si aici m-am adresat tututor feteleor cu soacre rele.

Nu stiu daca v-am spus ca luni(daca v-am spus, scuze,am spus la prea multi, asta e cauza), in masina, eu am adormit langa Seb, in spate, el in scaunel se uita la mine, si dintro data scoate un tipat:MA-MA! A doua oara, cand l-a auzit si tati, eram fericiti amandoi, uitasem ca m-a trezit...O sa vina ziua in care o sa ma satur de "mama", stiu, mai ales daca o sa fie cicalitor, cum eram eu cand eram mica, imi aduc aminte, toata ziua "mama ce e aia", "mama, ce face aia?", "mama..." si parca o aud si pe mama:"mai zi si tata", razand, bineinteles.

Va pup pe toate si va multumesc pentru incurajari si ajutor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BDana spune:

buna, mamici. Daca aveti sarbatoriti in familie, le doresc la multi ani. Oana, sa iti traisca George, sa fiti cu totii sanatosi. Eu sunt sigura ca toate problemele asta ale voastre se vor rezolva. Ai un suflet prea bun ( si sunt convinsa ca si George, ca altfel nu va uneati), ca sa nu va ajute Dumnezeu.

Mamica Dana si un bebe Cristi (13.01.2005).

Poze

Mergi la inceput

Ubi, da, iti trebuie Mediaplayer. O canta un baiat care a castigat StarAcademy anul trecut aici, un baiat care sufera de muco...nu stiu numele exact, acea boala incurabila, care daca nu e tratata...continuarea imi vine greu sa o zic, mai ales ca are doar 21 ani, si acea boala e in gat parca, si el are o voce splendida. Eu de cate ori ascult acea melodie, despre care compozitorul ei a declarat ca nici cantaretii nu reusesc sa o cante (e foarte grea) si care a plans si el cand l-a auzit pe acest baiat...plang...si eu.

Dana, mi-au dat lacrimile citind mesajul tau, mi-ai adus aminte de nasica lui Seb (lu.more), care mereu imi zicea asa, ca e sigura ca o sa ne ajute D-zeu mereu, ca meritam...Merci! Si pentru urarea pentru George! Intr-adevar, are sufletul pe care il am si eu, eu consider ca e chiar mai generos...

Oana si Seb
(10.01.2005)
"Si maine mai este o zi..."

Mergi la inceput

Ramona, sunt mortale ipostazele cu Sarah!

Oana si Seb
(10.01.2005)
"Si maine mai este o zi..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adana spune:

Buna dimineata mamici si bebici
La multi ani cu intirziere pt Rayan[/red

La multi ani tuturor bebeilor ce mai implinesc o luna de viatza

Oana La multi ani pt George..sa-ti traisca si sa fiti fericiti alaturi de minunea voastra

Fetelor noroc cu voi ca mai imi spuneti ca este cite o sarbatoare romaneasca ca alfel

Noi sintem cuminti am fost ieri la plimbare cu masina..azi se dovedeste a fi vreme insurita si ne-a invitat nasii lui Sebastian la grill...eu merg sa bag piinea in cuptor,ca nu merge grillul fara piine proaspata si buna.

V-am admirat si eu din nou comorile [red]Mia si Bellamiasint niste scumpi

Si eu cred ca de saptamina viitoare incep diversificarea si am citit mai bine brosura ce mi-a dat-o asistenta si cica sa incep cu o linguritza de piure de cartofi..am sa incerc..desi mi-e tare groaza

Mamica de Sebastian
http://pg.photos.yahoo.com/ph/vrnamo/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adana spune:

Am o nelamurire..e normal sa le transpire bebeilor miinile si picioarele.
Lui Sebastian ii transpira de cind s-a nascut

Mamica de Sebastian
http://pg.photos.yahoo.com/ph/vrnamo/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellamia spune:

Multumim ca ne-ati admirat si ca ne-ati urat la multi ani astazi. Inca o luna pana la jumatate de an maaaama, ce-am crescut!
Oana, cand reusesti sa scrii atat? Sa mai si citesti, sa mai si tii minte absolut tot, sa raspunzi tuturor....mi-e imposibil sa inteleg.

lory, cris & alex 23.XI.2004

Mergi la inceput