Bebelusi de ianuarie-februarie 2005 (12)
Raspunsuri - Pagina 12
oana cretu spune:
La multi ani Alex si Daria! Sa cresteti mari, sanatosi si voiosi!
Bellamia, imi deschid doua pagini si iau fiecare raspuns in parte si raspund.
Oana si Seb
(10.01.2005)
"Si maine mai este o zi..."
Shobo spune:
nu stiu ce sa inteleg, de vreo 2 zile, cam de cind a facut 2 luni si vaccinul totodata, baietelul meu nu mai maninca cum minca pin aacum... el statea si 20 min/sin, deci in total vreo 40 min sugea, hai uneori doar 30. si simteam sinii goliti dupa sau apropae goliti. acum suge maxim 7-8 min la un sin si dupa se opreste si incepe circul... pare ca il doare burta cum va ziceam (colici inca avem si nu stiu ce sa zic corneliaa, nu pare sa aibe vreun efect bun asupra lui debridatu' ...nici nu stiu daca sa-i mai dsau ca si asa se strimba tot cind il inghite) si nu mai vrea sa suga si daca il imping spre sin incepe sa plinga tare. il pun pe umar, il bat usor, mai iese un gaz dar daca il readuc la sin iar face urit... mai ssta asa cu el si incep sa ma legan cu el in brate si cu sfircul la gura lui dar nu reactioneaza... slab mai apuca asa si mai trage citeva min cu intreruperi, maxim 5-6 min dupa care GATA... il pun jos si da semne ca adoarme si de multe ori chiar adoarme. mentionez ca el e vesel ca de obicei, zimbeste si gingure, are azi cintarit 6,100kg; a luat in a 2-a luna 1,6kg ceea ce e SUPER, si asta numai cu lapte de la mami... insa as vrea sa stiu si eu DE CE si0a redus asa mult timpul de supt. caci dupa toate astea sinii mei nu sint chioar goliti ca inainte si ma cam dor pina se trezeste el sa manince si trebuie sa-i mulg macar putinca simt ca-mi pocnesc...
Ce sa inteleg, ca si-a modificat mult ritmul suptului, ca a luat suficient in greutate si acum se stabilizeaza si suge mult mai putin??? sper sa nu pierd laptele ca el suge asa putin si asa rar, ca nu mai trec doar 3 ore, ci vreo 4-5 acum intre mese, asa e de vreo 2-3 zile...
HEEEEELP, please, fetele care au patzit la fel, daca au patzit lamuriti-ma si pe mine!!!
Mamica lui Bibishor
Dr. Tutunaru - ELIAS
saphir spune:
La multi ani celor care isi sarbatoresc astazi atat ziua numelui , cat si celor care au mai "imbatranit" cu o luna
Am vazut si noi o gramada de fotografii cu copilasi superbiSa va traiasca si sa va bucurati de ei pana la 120 de ani
Crinuta, intrebai undeva cu ce fel de cereale se incepe.
In Israel pentru primele luni nu ai gama foarte larga de cereale, orez, porumb si ... ,inca ceva dar imi scapa acum.
Ca sa iti dai seama ce va accepta Rayan, va trebui sa le incerci pe toate si daca o sa-i placa orice, poti sa ii dai alternativ, intr-o zi porumb, intr-o zi orez.
Adana, mamica de Sebastian , scuza-ma nu ti-am citit postarile anterioare si nu stiu la ce faza a diversificarii sunteti...si totusi, nu e prea mult piure de cartofi pentru un BB??
Piureul se da dupa 6 luni, banuiesc ca nu aveti atatea, nu??
Eu zic sa mai intrebi odata medicul sau sa te sfatuiesti cu alte mamici si sa schimbi schema de diversificare.
Noi suntem bine, cu o singura exceptie: am fost la ortoped si a gasit ca ceva nu e in regula cu piciorusele lui Ailish, asa ca pana la ultrasoundul de pe data de 10 mai, trebuie sa o tin cu un scutec intre picioare, sa fie cat mai departate.
Mai multe detalii a spus ca ne da dupa ultrasound.
Apoi, la cateva zile a inceput mandra sa tuseasca si iar ne-am dus la medic, dar de data aceasta nu e nimic. Din cauza ca are nasucul mic, se infunda si tuseste.
In rest, a inceput si ea sa "povesteasca" pe limba ei, sa rada. Are o placere cand o pun pe masa de infasat, sa se intinda, sa rada.
Va pupam si va dorim un week end linistit
Saphir, Amos si Ailish
pozele noastre
Shobo spune:
si inca ceva: daca ma mulg si-i dau din biberon nici asa nu mai vrea in acele momente cind incepe sa faca urit... ca va dati seama ca am incercat si asta, gindindu-ma ca din diverse motive poate nu mai vrea sa traga... dar nu, nu e nici asta!
Mamica lui Bibishor
Dr. Tutunaru - ELIAS
oana cretu spune:
Shobo, si Seb de 2 saptamani, de cand mananca cate 200 ml mananca la 4-5 ore. Poate si bibishorul tau trage de ajuns. Desi mi se pare prea rar pt bebelusi asa mici.
Oana si Seb
(10.01.2005)
amo2004 spune:
Am vazut asa:
Oana, ce mult s-a schimbat Seb, e deja baietel mare. Imi place ca e mereu zambaret. Mihai devine serios cand vede camera, de asta trebuie sa-l surprind din lateral sau de departe cand rade. Tare bine ii sta in treningul Adidas. Mi-aduc aminte cum ne spuneai ca licitezi pt. el pe ebay cand Seb era inca in burtica. La multi ani lui George!
Lali, Dragos e bestial cu baticut. Si eu caut de ceva vreme sa-i iau lui Mihai, dar prin locurile pe unde reusesc sa ajung cu el n-am gasit inca. Am vazut ce frumos sta pe burtica. Felicitari pt. kg date jos si multa ambitie in continuare sa ajungi la greutatea dorita de tine.
Shobo, chiar ca mama ta arata super, iar tu ai cu cine semana. Am remarcat de prima oara cand am vazut pozele, dar am uitat sa-ti scriu. Pe Bibishor ti l-am laudat deja, dar inca o lauda in plus nu strica, nu-i asa? E dulce tare si frumusel, cu trasaturi fine. Zici ca stai un an acasa? Ca stiu ca si tu lucrezi in IT, ca mine. Ma bucur pt. tine ca poti, eu trebuie sa ma intorc mai repede, ca cine-mi tine locul nu mai face fata si daca o mai lungesc risc sa angajeze pe cineva si pe urma sa trebuiasca sa-mi caut de lucru in alta parte. Si numai de interviuri n-am chef la ora asta. In ce domeniu exact din IT lucrezi? Eu am terminat Info la Cluj si lucrez la o firma de soft, dar ma gandesc sa schimb macazul spre project management cat de curand, ca m-am cam saturat de tinut pasul cu evolutia tehnologiei. Vreau sa ma ocup de Mihai cat mai mult, nu sa stau sa citesc la greu carti si articole tehnice.
Dana (V. Erica), sa-ti traiasca puisorii ca tare sunt scumpi. Mie-mi place mult poza in care Eric o pupaceste pe Ruxi. Sper si la mine al doilea bebe sa fie fetita si Mihai sa fie dragastos cu ea.
Alipiticot, poza cu Stefana in prosopel e totala. Imi plac la nebunie pozele astea in care li se vad doar ochisorii si nasucul J Timpul trece repede iar ei cresc si le vom uita mutritele astea dulci de bebe.
Ramona, Sarah e o dulceatza de copila. Aveti grija sa nu o pierdeti in patul mare J. Are o garderoba de invidiat, se vede treaba ca va fi o domnisoara eleganta…Super faine ipostazele. Si eu vreau sa stiu cu ce program le-ai facut.
Mona si bebe Mihai (13 ian. 2005)
Poze
oana cretu spune:
Merci, Mona! Si Seb devine serios in fata camerei si aparatului, dar daca ma vezi ce ma stramb sa rada ca atunci cand nu le are in fata...Poate si din cauza asta zice Clara ca il vede serios, trist, dar e din cauza efectului camerei si aparatului.
Oana si Seb
(10.01.2005)
oana cretu spune:
Merci pentru urarea pentru George! Te pup!
Oana si Seb
(10.01.2005)
gabi.i spune:
Oana la multi ani pt George .
La multi ani si toturor celorlalti care astazi sau maine i-si sarbatoresc ziua numelui sau doar cateva luni din viata .
Gabica mamica alaturi de Rebeca(11.12.2002) si Iustin(04.02.2005)
POZE