Bebelusi de ianuarie-februarie 2005 (12)
Raspunsuri - Pagina 13
alipiticot spune:
La multi ani pt cei(cele) ce si sarbatoresc azi ziua si in avans pt toate foricelele de maine!multumim de aprecieri amo.Din pacate nu prea stiu sa raspund la fetele care au mai intrebat asa ca...poate cine e mai experimentat....noi inca nu am facut vaccinul de 2 luni,maine seara cred....si mi e groaza.
O seara buna!
Paula si minunea mica Stefana Raisa(d.n. 11.02.2005)
poze
BDana spune:
Adana nu e o problema ca le transpira mainile si piciorusele. Au si ei glande sudoripare pe acolo si, ca si la noi, unii transpira mai mult, altii mai putin. Si lui Cristi la fel i se intampla.
Shobo, eu cred ca el acum are mai multa putere si suge mai viguros, daca ia in greutate si nu plange de foame nu ai de ce sa iti faci griji.
Mamica Dana si un bebe Cristi (13.01.2005).
Poze
RamonaS spune:
Mia, sa-ti traiasca "Prislea-cel-voinic-cu-...ouale...-de-aur..." ca tare e scump.
Mai, mai... ce bine ne simtim noi azi, am primit o multime de complimente... Adita, Dana,Oana, Mona, multumim.
Mona, treaba cu garderoba sta cam asa: cand se duce mami la cumparaturi pentru ea, nu stiu cum face... ca tot la raioanele cu hainute pt bebelusi se opreste, si asta se intampla de cand eram eu in burtica si vad ca si in ziua de azi tot la fel procedeaza ...dar lu mami nu-i pare rau, ca una e Sarah lu mama scumpa si oricum ar fi si pacat sa-si cumpere ea haine, ca stau pe ea de-ti vine sa fugi.. cu kg-ele care nu mai reuseste sa le dea jos
Pentru fetele care au intrebat, programul este Acrosoft fhoto impresion 4 eu l-am primit cadou atasat la un alt program cumparat, dar poate il gasiti si pe net.
Oana, La multi ani! pentru George sa fie sanatos!
Bellamia, ti-am vazut si eu puisorul, e adorabil. Primul bebe din grupul nostru La multi ani! Sa ne traiesti Alexandru, sa fii sanatos!!!
Ramona si Sarah (15.02.2005)
Pozici-Sarah
shinutza spune:
La multi ani George al Oanei, sa traiesti cu numele si sa va bucurati de nazdravaniile ingerasului vostru drag! Alt Gheorghe sau George sau sfant nu mai stiu...
Anda , ce-ti face ratuscuta? Cum mai stati cu mancarea?
Shobo , fa-i proba la cat suge, daca ai cantar. Nu prea stiu ce sa spun, de ce ar face asa dintr-o data fite de-astea. Oricum, sa stii ca les enfants (sa evit o cacofonie) nu au doua zile la fel. Poate a fost o faza trecatoare a lui Bibishor si-si va reveni... Nu-i nici o tragedie ca papa la o masa mai putin.
bellamia spune:
RamonaS, si tuturor care ne-au ural la multi ani, multumim mult. Ti-am vazut si eu scumpetea si mi-au placut mult pozele cu cosmonautul.
Cand credeam c-am scapat cu colicii am avut o zi.... Parca s-ar juca cuneva cu viata noastra si ne-ar pune la incercare "mai rezista?". Si nu stiu cum se face dar cand sunt mai trista. mai disperata si mai obosita...atunci si colicii! Dar gata, sa trecem la ceva frumos LA MULI ANI PENTRU TOATE FLORILE, adica pentru toti copilasii de aici si toate mamicile. Si o urare in plus pentru cei si cele care-si serbeaza ziua numelui.
lory, cris & alex 23.XI.2004
oana cretu spune:
Au disparut mesaje iar!:(
Va doresc un Paste fericit! Pe vremuri oamenii aveau cruce de lemn si suflete de aur. Acum au cruce de aur si suflete de lemn. Fie ca Sfanta Sarbatoare a Invierii sa readuca aurul in sufletele noastre. Sa aveti parte numai de lumina in inima si in gand,credinta,sanatate si iubire!
Oana si Seb
(10.01.2005)
"Si maine mai este o zi..."
V. Erica spune:
[size=3]PASTE FERICIT tuturor! [/size=3
Sa aveti sufletul plin de bucurie si credinta!
Dana, Eric (27.01.2002) si Ruxi (10.01.2005)
http://photos.yahoo.com/danamilea71
ana maria spune:
Wow, chiar ca au disparut din mesaje.
Va urez multa liniste si bucurii de Paste!!!! Va pupam!!!
Ana Maria si bebe Victor Stefan (15 12 2004)
Succes si s-auzim numai de bine!!!
Leta spune:
Da, e un mesaj postat la Discutii generale de catre "desprecopii", in care se spune ca au avut probleme tehnice si mesajele s-au evaporat.
Sa aveti un Paste vesel
Leta si un bebe
poze noi
Want my life back...
BESTUTZA spune:
Am intraat si eu dupa mai bine de o saptamana de caand a tr sa ne recuplam cu cablul...O adevarata mare problema...si chiar mi-ati lipsit...
Dupa sarbatori ne asezam iar pe scris...
Sa aveti parte de bucurie, liniste si pace in suflete!!Hristos a inviat pentru ca lumina sa ne inconjoare in fiecare zi!