Bebelusi de ianuarie-februarie 2005 (12)
Raspunsuri - Pagina 7
amo2004 spune:
Pana am terminat eu de scris mesajul (s-a trezit Mihai intre timp) ati aparut si voi :) Va doresc o zi buna si un we cat mai frumos. Si poate apare si soarele, ca de ploaie si nori ne-am cam saturat. Basca azi la Cluj ninge!
Mona si bebe Mihai (13 ian. 2005)
Poze
oana cretu spune:
Mona, nu sti ca si eu patisem la fel cu hipotiroidia, si am mai facut-o o data?
Fetelor, eu sunt plina de nervi, ca tati a pus pachetul azi si nu au acceptat decat 3 cutii, ca vezi Doamne, sunt produse farmaceutice. Mai avea 3 mama. Dar sa dea de fiecare data cate 15 EURO...Eu am si trimis banii aia (15) la care am platit trimisul 10€50. Am ramas cu 10 euro in casa, nici macar de lapte nu imi ajung. Am zis ca sper sa-mi ajunga laptele pana sambata seara pana vine celalalt, ca am preferat decat sa dau 17€ pe o cutie aici sa platesc cu trimisul 25 si sa-mi trimita cele 6 cutii. Si...nu stiu ce fac...ca nu vreau sa ii dau 3 cutii si cand mai poate sa-mi trimita 3, sa i-l schimb iar. intre timp...Nici chiar asa. Sper sa gasesc o modalitate sa iau de aici, si cand vine fratele lui George la inceputul lui mai din tara sa le ia el pe cele 3 de la mama.Atunci i le dau pe acelea si dupa aia incerc sa ii cumpar de aici. Eventual cand ia George bani, ma fac ca uit sa platesc chirie, telefon, curent...si iau 3 cutii odata. Daca ati sti ce nervi am...am mai trimis si banii lui de lapte....
Eliy, nu merg videoclipurile, pt ca, cum a zis si Galaxy, au acces limitat. Si imi zice ca au downloadat multi intr-o zi, adica ieri.
Anda, Seb mananca o cutie de 900g in 4-5 zile si pemepersi folosim 5-6 pe zi.
Va pup si merci celor care mi-au dat pentru el!
Oana si Seb
(10.01.2005)
"Si maine mai este o zi..."
crinuta spune:
" La multi ani " puiului meu scump care azi implineste 4 luni.
Oana, nu pot crede, ce neseriosi! Incredibil!
Si eu zic sa ii cumperi intai lapte si apoi sa platesti restul.
De ce sunt toate atat de scumpe? Cum este posibil ca laptele pt copii sa fie in halul asta de scump? Oamenii saraci ce fac daca noi abia ne taram de la o luna la alta?
Mona, bine ca s-a rezolvat. Deci primul rezultat era gresit?
Crinuta si Rayan
crinuta spune:
Anda, daca tot ii introduci lapte praf, te sfatuiesc sa alegi unul bun.
Humana este cam 186000( la Carrefour, ca la farmacie e 230000) 300 grame, si pe mine ma tine o cutie 2 zile, deci pe luna platesc 2,5 mil numai pe Humana, iar acum cand voi trece la Humana 2 banuiesc ca si mai mult.
Am vazut pozele cu Irina si mi-a placut tare mult. E frumusica foc.
Crinuta si Rayan
BDana spune:
Crinuta sa iti traiasca Rayan, sa se faca mare si frumos si destept si...adaugi tu ce iti mai doresti.
Mamica Dana si un bebe Cristi (13.01.2005).
Poze
eliy spune:
LA MULTI ANI RAYAN.
SA CRESTI MARE SI FRUMOS SI SA II ADUCI NUMAI BUCURII LA MAMICA TA
http://asia.pg.photos.yahoo.com/ph/tavi_mona/my_photos
Shobo spune:
amo, mi-au dat lacrimile cind am citit ce ti s-a intimplat... Doamne fereste!... nici nu vreau sa ma mai gindesc -ABSOLUT!!! sanatatea e cea mai importanta! Doamne ajuta toti copilasii sa fie bine! bine ca acum v-ati linistit!
shinutza , ai ghicit ...sotul meu are tot 30 ca si mine, doar ca eu sint mai mare cu 2 luni ca el . sintem de aceasi virsta... dar stii ce a zis cind i-am citit mesajul tau: "zi-i ca am 40 si te-ai maritat din interes "... hihihihi, el e un tip super umorist -e unul din multele chestii ce admir tare la el... m-a cucerit cu umorul lui.
oricum esti tare simpatica cu virstele tale
Clara , inca n-am primit pozelee tale. hai ca astepr sa vad cum seamana baietii nostri :)
ixxi, multumesc asemenea! da, parcul e moghioros. si tu mergi pe acolo? eu nu vin acolo in fiecare iztotusi ca stau depoarte si tb sa sui caruztu si copilu in masina si sa merg pina acolo :)
dar poate ne vedem.
anamaria, da, cu mama ai dreptate. e cea mai tinara primipara din familie!!! m-a facut la 18 ani daca va vine sa credetzi... eeeh, daca taica-meu nu a mai lasat-o, s-a tinut de capul ei si la citeva zile dupa casatorie m-am si implantat in burtica ei ... Oh, Doamne, nici nu vreau sa ma gindesc cum se descurca ea la 20 ani cu 2 copii (la 2 ani si ceva, avea sa apara si sora mea pe lume ), mamaaaa, nu as face copii asa devreme!!! eeehh, dar erau alte vremuri atunci, ma rog... mie mi se pare ca mama mea nu si-a trait copilaria, ce mai, de aceea ea e si acum ff copilaroasa.
Erica , bine ca ti-ai facut albumul pina la urma. mai da ai niste copii, m-ai topit! ... deja vorba cuiva pe aici ma gindesc la fetitza, adica bb2 si sa-i vad si eu asa dormind amindoi ca mor, nu alta!
pupici
Mamica lui Bibishor
Dr. Tutunaru - ELIAS
Shobo spune:
LA MULTI ANI SI PUIULUI MEU PT IERI, DESI CU INTIRZIERE DE O ZI!!! AM IMPLINIT 2 LUNI . BIBISHOR, SA NE TRAIESHTI SI SA ITI FIE VIATZA PLINA DE IMPLINIRI, ASA CA A LUI MAMI SI TATI! CEL PUTIN ATIT!
Patricia, ma bucur pt. voi :) ...eu nu pot uita intilnirea de astavara de la sHORLEY cind ne-am cunoscut prima oara si eram doar 5 fete :)), mai stiti, tu Patricia, Crinuta, Ingerasu, Tigabitza si eu ... mamaaaaaaaa, cind a trecut timpul??? toate eram lunile 2-3 de sarcina si acum deja sintem lunile 3-4 de bebe .
Fuge timpul mult prea repede...
crinuta acum ma uit pe carnetul de vacinari si acum la 2 lkuni am facut asa:
TRITANRIXHB si VACC AP. - antihepatita B, antipolio, antidifterica, antitetanica, antihipertusis. cam atit deocamdata! ar trebui la 2 luni si altele? tu pe astea le-ai facut? cel din picior ce vaccin era? sa stiu si eu daca lipseste ceva!
puici
Mamica lui Bibishor
Dr. Tutunaru - ELIAS
PatriciaArdeleanu spune:
he he, Shobo....noi doua ne stim inca de cind eram aspirante....putin gravide -la "Tri ARchi". DEaltfel, eu si cu Ana-Maria :-)
ai dreptate, prea repede trece timpul acum. Cind imi aduc aminte inainte cum numaram saptamini si ma bucuram ca a mai trecut una!!!
La multi ani cu intirziere pt Bibishor!
La multi ani, Rayan!
la multi ani pentru cine mai e sarbatorit azi!!
Patricia si Rebecca (05.02.05)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/danana_me/my_photos
amo2004 spune:
Multumesc tuturor care mi-ati fost alaturi.
Oana, cand a fost la tine faza cu hipotiroidia ca eu nu-mi amintesc ?!. Probabil ca discutia a fost luna trecuta cand noi am fost plecati 5 zile la Zalau, si cand m-am intors am citi mai mult pe diagonala, si mi-o fi scapat. Desi daca stau bine sa ma gandesc parca imi aduc aminte de ceva, dar vaaaaaaaaag. Nasol cu memoria asta, parca m-a lasat. Mare porcarie cu regulile astea stupide de la vama. Auzi, sa nu lase decat 3 cutii... Nu a incercat sa-i dea un ban in plus soferului? Ca doar nu era foc pt. inca trei cutii. Sau sa fi vorbit cu unul dintre turisti sa ia celelalte 3 asupra lui.
Crinutza, La multi ani lui Rayan si numai bine. Ti-am lasat mesaj pe YM, dar cine stie cand intri online. Asa de repede se termina 300g de lapte praf, in 2 zile??? Pai asa ajungi la sapa de lemn. Cat mananca la o masa si cate masuri de Humana inseamna? In legatura cu rezultatul, da, cel de la spital era gresit. E o analiza cantitativa din cate mi-a explicat dr.
Patricia, ia spune tu cum ai reusit cu luna aia in plus? Si eu ma intorc la servici de la 1 iulie. Atunci Mihai va avea 5 luni jumate. Insa mie conc. de maternitate mi se termina in 16 mai si pt. 1 luna jumate va trebui sa cer CIC. Stie cineva daca CIC-ul se de de la orice data, sau doar cu data de 1 (intai) a unei luni?
Acum ma uit la poze, cat m-o lasa Mihai. Noroc ca am ceva mancare facuta, asa ca azi trag chiulul. Imi refact si eu albumul pe yahoo, ca webshots nu prea imi mai place.
Mona si bebe Mihai (13 ian. 2005)
Poze