Bebelusi de ianuarie-februarie 2005 (12)
Raspunsuri - Pagina 6
BDana spune:
Dana (V.Erica) ai niste copii taaare scumpi. Sa iti traiasca, sa fie sanatosi. M-a apucat nostalgia pt. ca uite asa o pereche de pui mici imi doresc si eu.
Mamica Dana si un bebe Cristi (13.01.2005).
Poze
Alina Maria spune:
Buna seara , cu jumatate de gura ca sunt asa de obosita de nici nu va pot vedea , .
Am primit astazi o veste buna , sambata merg la lucruuuuu !
Adevarul e ca sunt bunaaaaa , hahaha , glumesc . Pe langa faptul ca sunt obosita sunt si f. fericita .
Ma bucur ca unele ati putut vedea filmul si imi pare rau ca nu toate au reusit , mai incercati cine stie , poate , poate .
Shinutza , m-ai facut sa rad putin , pai nu te atasa si tu de orice , .
Erica vazand pozele tale a inceput sa ma bata gandul ca poate totusi nu e bine din partea mea sa o las pe Mendy fara frate sau sora pe lumea asta , daca ceva se intampla cu noi macar are si ea pe altcineva . Dar va spun cu mana pe inima ca imi este groaza de acest gand , caci tare greu a mai fost , si cine spune : E lasa ca atunci cand te uiti la Mandy uiti ! , nu este adevarat , nu uit , mi-a intrat frica rau de tot in oase .
Si nu numai de nastere dar si de toata perioada de gravida .
Dar sa nu vorbim acum despre asta , importat e sa traim aceste momente cu puiutii nostri care sunt absolut 100% minunate .
Alina ,Wichard si Mandy Stephanie 12 saptamani
http://home.wanadoo.nl/w.deroo/
crinuta spune:
I-am cumparat lui Rayan cereale de la Milumil si cat de curand ii voi da in biberonul de seara. Am senzatia ca nu ii mai ajunge laptele, are nevoie de mai mult.
Ce ziceti de vremea asta? Noi cand mai iesim la plimbare daca vremea continua sa fie instabila?
Alina,i-ai schimbat laptele?
Crinuta si Rayan
gabi.i spune:
Fetelor noi avem vesti proaste ne-am molipsit si noi de la Rebeca si acum suntem virusati si eu si Iustin tati vad ca inca se tine tare ,sa dea Dumnezeu sa scape macar el.
Adita i-mi pare rau ca voi tre sa trageti cu otita sa dea Dumnezeu sa scapati cat mai repede.
Erica m-am uitat si eu un pic la poze sunt superbe.
Alina, Oana nu pot deloc sa deschid nici filmuletele nici pozele.
Shinuta tu ce aveai cu mieluta de la pampers ca si Rebeca numai pe cei cu mieluta ii cauta atunci cand "ma ajuta"sa-l schimb pe Iustin.
Gabica mamica alaturi de Rebeca(11.12.2002) si Iustin(04.02.2005)
POZE
BDana spune:
Fetelor, ori eu sunt dusa rau cu capu` , ori nu stiu ce sa mai zic. Voua vii sa intampla sa va ganditi la tot felul de chestii groaznice care s-ar putea intampla copilului? Eu am impresia ca doar eu pot avea grija de Cristi (basca uneori nu mai am incredere nici in mine), ca cine stie ce grozavie poate pati, nu am incredere in nimeni. Se mai ofera tata saracu (respectiv bunicul) sa iasa cu copilul la plimbare, il las eu, dar cu inima indoita ii dau mii de instructiuni inainte si apoi ma gandesc ca daca da masina peste ei, sau daca il pierde(pe copil), sau daca, sau daca eeeeiii va dati seama ce este in capul meu prost. Si vorba aia, am de-a face cu oameni responsabili si care tin enorm la Cristi. Am lasat-o odata pe soacra-mea sa stea cu el: i-am dat 3 telefoane in 2 ore de s-a suparat soacra pe mine ca nu am incredere in ea. Ce mai, cred ca trebuie sa ma caut la cap, sa vad ce nu e in regula acolo ptr. ca nu fac decat sa imi complic existenta astfel.
Mamica Dana si un bebe Cristi (13.01.2005).
Poze
Witchie spune:
Neatza, Doamnelor.
Ma paste intarcarea asa ca va rog ajutati-ma sa imi fac si eu o schita de buget...
Spuneti-mi si mie cate cutii de lapte praf (si de cate sute de grame) mananca bebelusii vostri pe luna, de cate ori ii schimbati pe zi sau si mai simplu, cat dati pe lapte si cat dati pe pampersi pentru o luna.
sar'na.
Anda, mama Irinei
http://community.webshots.com/user/andavutescu
V. Erica spune:
Fetelor multumim f. mult pt aprecieri.
Adana ne bucuram ca ti-am produs un astfel de déjà vu si sper sa iasa asa cum iti doresti.
Bdana iar atunci cand o sa-I ai, iti vei dori sa se faca mari…. Si eu sunt la fel, sa stii. Ba mai rau: suspicioasa pe propria-mi mama ca nu e sufficient de grijulie cu Eric. Asta era un alt motiv pt care mi-am dorit doi . Off!
Crinuta o sa pun poze cu mine atunci cand voi da jos macar ½ din kg pe care le-am pus in sarcina asta, ca acum parka nu-s eu …
Alina Maria , super ca incepi munca – imi produci nostalgii.
Intradevar, si eu zic ca e mai bine sa ai un frate pe lumea asta, la cat esti de tinerica ai tot timpul, totusi e de preferat sa fie diferenta mica de varsta intre frati. Sa stii ca si mie mi-a fost tare greu la a2a sarcina, dar acum, uitandu-ma la ingerasii mei nu pot decat sa-I multumesc lui Dumnezeu ca mi i-a dat.
Cornelia, stii cum zice Eric atunci cand vrea sa-I aduc ceva dulce de la bucatarie: `haide, ce mai astepti, misca-ti cuu` (nu stiu unde-a auzit-o?!). Asa iti zic si eu tie, dar ma gandesc la altceva
Cand il aveam doar pe Eric (desi mi-am dorit mult baiat), le spuneam tuturor ca toata viata voi trai cu regretul ca nu voi sti cum va arata (si) o fetita a mea. Acuma stiu si-s tare fericita c-o am.
Oana, cool idea sa scrii in Word sI apoi sa transferi, msg asta de ex. se pierdea sI zau ca ma ofticam… l-am scris aseara.
Galaxy, da` nici cu Robert nu mi-e rusine de loc. E `poza`.
Gabica, imi pare rau ca sunteti bolnaviori, aveti grija de voi.
http://photos.yahoo.com/danamilea71
Dana, Eric (27.01.2002) si Ruxi (10.01.2005)
eliy spune:
buna fetelor,m-am uitat la toate pozele aveti niste copii incantatori.sa va traiasca.
GALLAXY am vazut filmuletul,e super,n-am cuvinte.bebelusul tau e tare,tare dulce.
OANA CRETU nu pot sa vad filmuletul tau.dar nu ma las pana nu il vad.
o zi minunata fetelor,imi spuneti si mie va rog cu scot petele de mar si morcov??de pe hainute?
eliy siyaely
http://asia.pg.photos.yahoo.com/ph/tavi_mona/my_photos
PatriciaArdeleanu spune:
Buna dimineata!
ah, ce vreme scirboasa...cin mai iesim noi afara? bine ca am apucat ieri sa iesim.
Erica, frumoase poze! ai niste copii reusiti. Ma bucur ca ai reusit sa iti faci album, sint mult mai usor de vazut asa.
Clara, e valabil si pentru tine...poate iti faci album, ce cele pe e-mail foarte mult timp mi-au luat sa le deschid!
Alina, felicitari pentru intoarcerea la munca, vad ca esti fericita. Nici eu nu am putut vedea filmuletul. cit despre fratior sau surioara, eti inca f. tinerica si iti permiti sa mai ai timp sa te gindesti si sa iti treaca ce simti acum.
La servici de vei duce in fiecare zi sau cum vei proceda? cine va sta cu mandy?
si eu am reusit sa imi iau luna in plus de co maternitate si o parte din co odihna, asa ca ma voi intoarce la servicipe 11 iulie. Mai e ceva...dar trece asa de repede!
Witchie, depinde ce lapte vrei sa ii dai. O cutie de NAN costa intre 200-250 mii, (400g), depinde de unde o iei. Rebecca o termina cam in max 5 zile, in situtatia in care ea minca intre 90 ml-120 (atit maninca ea, niciodata mai mult pina acum).
Iar Pampers, depinde si cit de des face caca. Ea face doar o data pe zi, f. rar de 2 ori, iar noaptea niciodata. Si am un pachet Jumbo cumparat de aproape 3 saptamini (de 600 mii) si inca mai am vreo 20 bucati.
Patricia si Rebecca (05.02.05)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/danana_me/my_photos
amo2004 spune:
Neatza mamici! Pe unde sunteti, ca e deja ora 10? Eram obisnuita sa vad postari la ora asta.
Zilele trecute am tras o spaima mare. Am primit hartiuta de la maternitate in care scria ca Mihai a fost gasit pozitiv la screeningul de hipotiroidism si ca trebuie sa ne prezentam urgent pentru a-i face analize. Sotul meu a gasit scrisorica in posta cand s-a intors de la servici. Cand a intrat in casa era cam tacut, dar eu ma gandeam ca a avut o zi proasta la servici. Si-a lasat lucrurile in hol si s-a dus direct la Mihai si l-a luat in brate. Cand m-am indreptat spre ei, plangea cu puiul nostru in brate. Mi-a sta inima in loc si l-am intrebat ce s-a intamplat. Mi-a dat sa citesc scrisoare de la spital, moment in care am simtit ca se prabuseste cerul pe mine. Stiam ca hipotiroidismul da cele mai grele forme de retard mintal .... asa ca va inchipuiti ce-am putut simti. Am luat imediat telefonul si am sunat-o pe pediatra noastra, care este de fapt. sef la sectia de Neonatologie de la maternitatea unde am nascut si i-am spus ca am primit hartiuta respectiva. Prima intrebare a fost daca puiul gangureste si i-am spus ca da, si mai mult, o face de pe la 7 saptamani (atunci a fost primul Oooooo, care m-a topit). Auzind asta, mi-a spus sa nu-mi fac probleme, ca au f. multe cazuri de reszultate fals pozitive, dar oricum sa refacem analizele. Asa ca ieri am fost cu puiul la analize. I-a luat sange din manutza, eu am crezut ca mor. Cand sa-l imbrac, nu mai voia sa-si desfaca manuta. Tinea pumnul strans la piept, nu care cumva sa-l mai poata intepa careva. La 17:00 m-am dus dupa rezultate. Inima imi spargea pieptul, nu alta si mi-era frica sa citesc. Spre marea mea bucurie insa, valorile erau normale!!!! Ne-am dus cu ele la pediatra si ne-a facut si bilantul de 3 luni. A fost f. multumita de evolutia lui Mihai. Se tot minuna cat de bine a crescut alimentat natural doar. Are 7,450 kg si 62 cm la 3 luni si o saptamana.
Mamici, va doresc multa sanatate si voua si puiutilor, ca nimic nu e mai important ca sanatatea. Peste problemele materiale se poate trece, dar sanatatea nu o poti cumpara cu nimic ... Adita, sa se faca repede bine Ionut.
Clara, am citit si eu mesajul tau despre soacra ta. Nasoala situatie, poate cel mai in masura sa-i spuna ar fi sotul tau, ca din partea ta ar veni sigur ca un afront.
N-am prea apucat sa ma uit la pozitze, ca am probleme cu netul, dar fiind pe gratis n-am ce comenta. In general merge atunci cand Mihai e treaz si eu nu pot citi . Am sa revin si eu cu pomelnicul :)
A, era sa uit. Ieri cand ieseam de la dr. m-am intalnit cu Coraly. Are o scumpete de puiut !!!!!
Mona si bebe Mihai (13 ian. 2005)
Poze