Bebelusi de ianuarie-februarie 2005 (12)
Raspunsuri - Pagina 3
Clara03 spune:
Shobo, nu-ti fa griji cu suptul in somn. Asa e la moda. Si Seb suge de rupe, iar eu mor de dragul lui. L-am si filmat, pt ca e prea dragalas cand isi misca buzita aia dolofana de jos. Pediatrul nostru spune ca un sugar poate fi alimentat si in somn, tocmai pentru ca este pus pe supt mereu. Ce alta ocupatie au? Dar fii sigura ca nu-i i-e foame. Nici un copil nu doarme daca are o jena, sau gheruta in burtica - cum spune acelasi doctor. Nu vezi cat de disperati sunt cand sunt hamesiti?
Oana, ce bine ca ai inteles exact ce voiam sa spun. Am avut remuscari dupa ce ti-am trimis mesajul pentru ca nu stiam cum il vei lua. Dar e de bine. Pe de alta parte e si putin trist, pentru ca macar acum ar trebui sa fie fericirea deplina. Oricum, sunt convinsa ca va fi un copil extrem de sensibil (si nu la raceala...)poate la raceala celorlalti...
Stiu ca m-a izbit din prima cand l-am vazut. Ceilalti bebelusi fac reclama copilariei si parca n-am vazut ca prin ochii lor sa priveasca femeia sau barbatul de mai tarziu. O sa spuneti ca am luat-o razna, dar asa cred eu ca stau lucrurile. Or Seb e altfel... cum ai spus si tu, parca nu se multumeste sa fie bebe si atat.
Gata, ca am luat-o pe aratura de primavara.
Shobo nu ma simt deloc batrana, mai ales ca nu cred in batranete. Cred in viata si atat. Restu ma depaseste. Macar eu recunosc. Dimpotriva, la cat de mult ranjesc, cei care ma iubesc spun ca ori o sa mor lovita de o cazma intr-un sant (nu ma intrebati de ce), ori o sa mor de ras(in padure). Si cu toate ca rad intr-una sa nu va imaginati ca traiesc o fericire inconstienta. CRed mai degraba ca sunt foarte trista, ca personaj, si ca mi-am dezvoltat un simt al umorului exagerat tocmai pentru a putea rezista. Acum ca sunt mamica simt ca ma duce viata si ca nu mai conduc nimic. E mai bine sa nu ai de ales.
shinutza spune:
Shobo , super taaaareee!!! nu mi-a venit sa cred ca ai 30 de ani!!!! arati de pana in 25, pe cuvant! si la fel si mami tau, de cand am vazut-o, mi-am zis ca e super tinerica! buna samanta , neaparat trebuie sa faci si o fetita sa va mosteneasca! sa fiti sanatosi, ca frumosi sunteti!
o intrebare: sa nu-mi spui ca si tati lui bibishior are 30 ca nu cred!!!!
Clara03 spune:
Shobo, am vazut pozeleeeee!!! Este una in care puiu tau poarta un body vernil, cu un mutunachi la piept. Da-mi adresa ta de mail sa-ti trimit ceva asemanator!! Ba in poza asata de care-ti zic mi se pare ca seamana un picut baietii nostri.
Fetelor, ce ziceti ca parcul de dupa Pasti sa fie Cismigiul? pot sa rezerv deja bilete?
oana cretu spune:
Clara, oricum ar fi el, eu il ador, ca este copilasul meu. Si zambetul acela care il are mereu pe fata, imi umple viata de lumina, uit de toate problemele. Poate ca simte ca lumea in care a venit nu e asa frumoasa ca in burtica la mami, poate din aceasta cauza nu vroia sa iasa din burtica...Poate o fi ca Fat Frumos, creste intr-o luna cat cresc altii intr-un an...
Oana si Seb
(10.01.2005)
"Si maine mai este o zi..."
PatriciaArdeleanu spune:
Clara, draga, semana cu profa mea de biologie din liceu desi au trecut atitia ani, tot mi-o aduc aminte
Nu am fost sigura cine este si de aia nu am comentat se tzine bine...daca te incalzeste cu ceva
Iar Seb, are niste oki superbi!!
shobo, si la noi in familie e cam la fel...doar ca eu am sora cu 18 ani mai mare si nu ii dai. Tatal meu era asa..., iar noi fetele l-am mostenit. si eu ma simt foarte tinara si mindra ca sint mamica primipara la virsta asta. Oricum, vad ca e la moda sa faci copii dupa 25 de ani, tot mai des. si de casatorit m-am cas tirziu, la 29. Asta e.
hai ca pauza s-a terminat. Daca afara sta sa si Rebecca face nani cuminte, eu m-am apucat sa spal covoare, sa dau lustru...etc, etc.
Patricia si Rebecca (05.02.05)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/danana_me/my_photos
crinuta spune:
Shobo, lui nu i-a facut vaccinul in picior?
Oana, eu nu as renunta la Nan si la Milumil, dar, faci cum crezi.
Crinuta si Rayan
crinuta spune:
Fetelor, eu am 28 de ani, deci nu prea departe de voi.
Cine e mai tinerica, in afara de Oana si Alina?
Crinuta si Rayan
ana maria spune:
Noi am facut luni vaccinul de la 4 luni. Am facut de data asta Pentact Hib. A avut o reactie ceva mai usora decat la 2 luni, fara stare febrila (am dat totusi antitermic) doar cfa a fost mai somnoros si mai matzait decat de obicei. Avem 5,5 kg si 60 cm. Si ca achizitii: de ieri apucam jucariile si nu le mai dam drumul pana cand nu ne lovim cu ele in cap (nu se coordoneaza bine inca). se straduieste sa se ridice in funduletz dar nu il las. Si in rest rade mereu. Chiar simt ca a inceput o perioada frumoasa!!!
Shobo asa primipara ca mama ta!!! Nu ca noi la 30+. Si eu am nascut prima data la 32 si tota lumea imi spunea in spital "Doamna".
Oana si eu cred ca zambetul cu care ne rasplatesc puitii nostri este minunat si compenseaza orice efort si suferinta.
Ana Maria si bebe Victor Stefan (15 12 2004)
Succes si s-auzim numai de bine!!!
oana cretu spune:
Crinuta, renunt pentru ca nu e bine sa ii schimb laptele asa des si sa ii dau doar o cutie. Daca il schimb acum, ar trebui sa-l schimb de trei ori la rand, si ii dau stomacelul peste cap.
Uitati ca am facut si eu un videoclip cu Seb:http://209.245.59.189/Gimme/35668006/1523804759/58339249/335075FA-9A00-4160-A620-943BFD25D924/0.210377/2/SEBASTIEN
Oana si Seb
(10.01.2005)
"Si maine mai este o zi..."