Bebelusi de ianuarie-februarie 2005 (12)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorellay spune:

Noi am venit pe lume pe 15 februarie 2005!
Lorellay si bebe Codrin

Where there's a will there's a way!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leta spune:

Patricia, caciulita e achizitionata de pe meleaguri mioritice . A primit-o de la nashica la botez. De altfel si hainutzele din Mexic tot de nashica au fost aduse. Altfel spus, sa-i traiasca nashica!

A propos de kestiutze de pus pe cap - de unde iau si eu niste bandane frumoase pentru bb?

Vreau s-o "motorizez" curind, imediat cum va putea sta in funduletz (sotul meu deja s-a apucat sa ii croiasca o geaca de motor, imaginati-va cum o sa arate ea la 6 luni cu geaca de motor si bandana pe cap)

Leta si un bebe
poze noi

Want my life back...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Buna dimineata ,
Fetele cu cezariana voi ati inceput cu exercitiile ? eu as vrea sa fac ceva abdomene caci burtica nu e asa frumoasa cum era si linia de pe misloc nu a disparut . Kg. pe care le-am avut la o saptamana dupa nastere le mai am inca .
Acum e soare afara si mergem la plimbare .

Alina ,Wichard si Mandy Stephanie 12 saptamani

http://home.wanadoo.nl/w.deroo/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shinutza spune:

da, alina am inceput exercitiile de cand a implinit Iulia 2 luni ... asa ca, baga mare!!!
oana am adaugat poze si cu mama zuzei celei mici adica cu mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corneliaa spune:

Bine ai venit lorellay sa-ti traiasca mititelul si sa fiti sanatosi!

Cornelia, Dan si Ioana-Alexandra (01.02.2005)
http://community.webshots.com/user/corneliaa100
http://www.alex.dan-cornelia.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

mai fetelor, Clara, Lali, Patricia, Corneliaa, pai daca e sa vorbim de virsta biologica si ziceti voi ce cele peste 29 sint primipare in virsta, eu cind am nascut aveam deja 30 ani, iar in toamna fac 31... dar ma simt asa de tinara , serios! nici nu ma gindesc la virsta din buletin, mai ales ca pe strada tot dom'-shoara mi se spune deh, -seman cu mama mea care la 48 de ani arata cam de 35
ma gindesc la virsta doar cind ma gindesc la bebe2 ca sa nu fiu trecuta de 35 totusi...
asa ca nici nu vreau sa aud ca sint primipara batrina!!! si sa va aud la fel!!
ce ma poate imbatrini un pic sint kg-ele -cele 8 cu care vad ca am ramas dupa nastere, dar in august cind voi termina probabil cu alaptarea ma pu pe dieta si sport cit pot (eu mai merg asa odata pe sapt la sala si acum cind vine mama sa stea cu el) - inainte mergeam destul de regulat... dar acum ...

se pare ca i-a trecut febra, o sa-i mai iau temp. la urmatorul schimb dar am uitat sa ma uit la popou in locul intepaturii sa nu se fi facut tare.

corneliia, ce fac daca la ora 7:30 dim. dormea si nu i-am mai dat doza de debridat???? dupa noaptea nasoala cu dureri de burta naspa si febra nu la-m mai trezit ca dormea la ora resp. bine.
pupici

Mamica lui Bibishor
Dr. Tutunaru - ELIAS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Fetelor, va multumesc la toate ca mi l-ati admirat pe Seb.
Clara, fac o precizare la ce ai zis de el. Asta am incercat sa spun si eu candva, cand la o luna isi tinea singur capul, radea...a crescut prea repede, nu prea am simtit ca avem bebelush in casa, noptile si le doarme de mult intregi...Nu ma vait, dar a lipsit "ceva-ul" acela. Si de la nastere a avut ceva in privire care facea sa para mare, trist uneori, un copil care isi pune intrebari, desi zambetul il are, ca si mine, mereu pe fata. Cel putin cand ma vede pe mine, rade incontinuu, cu restul nu mereu, parca as fi clownul lui. Iti modific eu datele.

Dana (V.Erica), am primit pozele, ai doi copii superbi, sa-ti traiasca si sa fie sanatisi. Trebuie sa fi mandra de ei. Aia cu inimioara am facut-o la tonomat, in magazin.

Crinuta, maine imi pune laptele, dimineata si il primesc sambata seara. Chiar vroiam sa va zic, daca mai vrea vreuna dintre voi sa trimita, sa ia legatura cu tati azi. Si cutia de Milumil si de Nan le-am zis sa le opreasca, ca nu are rost sa i-l schimb de trei ori, si sa le dea cuiva de pe forum, care are nevoie. O sa iau legatura cu Freia in privinta asta. O sa ii dau Bebelacul.

Fetelor, ma sperie cu crescutul, il imbrac in hainute de 6 luni, de 68 cm. Nu stiu unde o sa ajunga continuand asa. I-a dat matusa lui George ieri sa suga din portocala si ii placea. De-abia asteapta sa manance, nu se stramba deloc el, e fomist ca mine..

Shinutza, esti o scumpete de fata. Sa fi sanatoasa si sa ai o viata plina de impliniri alaturi de familie.

Cornelia, cuminte e ca nu plange degeaba, doar maraie cand e adormit, noi zicem ca isi canta singur, dar de agitat cand se joaca se agita si el, dar nu asa tare din cap cat din manute si picioruse.

Leta, eu din pacate nu pot veni inca, ca situatia nu e rezolvata aici cu actele.

Bine ai revenit, Lorellay cu bebe. Sa fiti sanatosi si sa-ti traiasca ingerasul. Zi-ne mai multe. Te trec si pe tine.

Va pup!

Oana si Seb
(10.01.2005)
"Si maine mai este o zi..."

Mergi la inceput

aaa, uite mama cea de 48 cu fatza de 35 o putetzi vedea aici mai jos, este Buni Mia

http://pg.photos.yahoo.com/ph/dradetchi/album?.dir=/bf2b&urlhint=actn,ren%3as,1%3af,0

fetelor, Bibishor mimeaza suptul in somn... e normal???? am obs. de citeva zile cind doarme face din buze ca si cum suge... insemna cumva ca ii e foame in somn??? adica nu a mincat suficient sau asa fac toti? ce insemna asta?

Mamica lui Bibishor
Dr. Tutunaru - ELIAS

Mergi la inceput

lorellay, bine ai venit!!! sa-ti traiasca TIZUL FIULUI MEU!!! ... sint doar 2 cu numele de Codrin. Noi ii spunem Bibishor pina la botezul de pe 7 mai si apoi ii vom spune pe nume, adica CODRIN. tu cum ai ales numele? ...caci mie mi-a placut f mult de cind l-am vazut in lista pe un site.

Mamica lui Bibishor
Dr. Tutunaru - ELIAS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corneliaa spune:

Shobo ii dai cand se scoala...nici o problema ca si mie mi s-a mai intamplat...dar sa fie de 3 ori pe zi si totusi dimineata pranz si seara. Daca intarziam ...mutam si celelalte ore in plus cu cat depaseam. Adica daca ii dadeam la 8 in loc de 6 ii dadeam la 14,00 si la 20,00 la culcare

Bafta!!!!Iti tin pumnii.
Ti-am spus mie mi-au trecut in 2 zile. Adica de a doua zi.

Cornelia, Dan si Ioana-Alexandra (01.02.2005)
http://community.webshots.com/user/corneliaa100
http://www.alex.dan-cornelia.com/

Mergi la inceput