Bebelusi de ianuarie-februarie 2005 (12)
Raspunsuri - Pagina 4
crinuta spune:
Fetelor, cand introducem cereale si de care? Stiu ca trebuie sa fie fara gluten, dar vreau sa stiu care sunt mai bune si cate masuri punem in lapte?
Ma bate gandul sa ii dau seara, deoarece Rayan nu mananca mai mult de 800 ml zilnic si nu mai e de ajuns. Bine, nu am pus la socoteala suculetul, dar oricum nu am ajuns la cine stie ce cantitate.
Azi am intrerupt morcovul si am inceput cu marul. I-a placut foarte tare.
pupici
Crinuta si Rayan
shinutza spune:
m-ati amuzat teribil cu faza cu "primiparele". sa-mi fie cu iertare, insa de mamicile la 40-42 de ani ce sa mai zicem? oricum, nu cred ca doctorul respectiv (sau asistenta) a gandit-o prea mult, inainte sa-i scape. la cata lume vad ei in fiecare zi, deja cred ca totul e rutina pentru ei. pana si observatiile astea mai mult sau mai putin bine venite.
nu intentionez sa fiu prea profunda la ora asta, insa pana in 40 esti inca tanar si mai ales in putere!
eu am inca sub 30 (mai exact 26 ani si 8 luni si 30 de zile si cine mai stie cate ore - moooa ce de mai am), ma simt de 18 si ma comport de 8.
si altceva nu conteaza si mai ales nu ma intereseaza!!!
crinuta spune:
Shinutza, am vazut pozele. Pai tu ai asa mandrete de fata si nu zici nimic?
Iar de mama ce sa mai zic, zici ca ai nascut? Pai la cum arati nu se vede. Zi-ne si noua secretul, ca eu de 4 luni bat pasul pe loc.
Crinuta si Rayan
adita spune:
Eliy, si eu am fost primipara la 21 de ani, acum la aproape 26 am deja trei copilasi
Crinuta, sunt cereale pt 4 luni de la mai multe firme. banuiesc ca e mai simplu sa continui cu cele de la firma de la care ii dai si laptele, daca esti multumita. si poti sa alegi intre cereale cu lapte si fara lapte. eu nu stiu cum sa fac, daca nu-i dau biberon, cum sa-i dau cereale. sa ma mulg si sa-i fac cu lapte de la mine si sa-i dau cu lingurita? sau mai bine sa nu-i dau, ca si asa e destul de grasut?
Am fost azi la orl, intr-adevar era otita, "sta sa crape" s-a exprimat dr, are timpanul inflamat, asa ca ne-a mai marit cantitatea de antibiotic, poate scapam de minunea asta
mamica de trei copilasi : Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)
ixxi spune:
Dragele mele,
cum reusiti voi sa va descurcati cu bb, casa, sot, curatenia de Paste si toate celelalte? eu nu prea ma descurc...de aceea nici pe DC nu am mai reusit sa intru...am ramas in urma cu toate noutatile...
v/am mai scris acum cateva zila cand va povesteam despre cum nu prea mai vrea micuta mea sa pape san... se pare ca intre timp s/a mai reglat putin si a inceput sa/l accepte, dar nu nereu.
clara03 acum am reusit sa citesc ce ai scris tu despre soacra ta...si mie imi vine sa o casapesc pe a mea. A stat la noi 4 zile (nu este din bucuresti) cand a implinit fata 1 luna si mi/a facut asa de multi nerv....s/a certat si cu sotul meu...si ca rezultat mie mi/a scazut lactatia cateva zile de am zis ca trecem pe bibe.
Shobo ti/am admirat bibisorul, sa/ti traiasca si sa va aduca numai bucurii, este un scump. pozele facute in parc sunt cumva in moghioros?
Adita, imi pare tare rau pentru micutul tau ca/i bolnavior.
Multumesc mult pentru sfatul cu biserica, am fost acolo si ne/am programat pentru 8 mai, si binenteles botez cu un singur bb. singura chestie este ora, dar este bine si asa.
Crinuta si eu sunt tinerica ... chiar ma simteam prost ca sunt asa de mica (27 la vara).
Si noi am facut luni vaccinul de 2 luni. am facut engerix si infanrix si nu a facut febra deloc, nici piciorul nu s/a inrosit (am tinit batiscuta rece pe un picior), in schimb a fost mai miorlaita, cu accese de agitatie si nu prea a mancat. aaa si a stat treaza de la 7 pana la 2 noaptea...de credeam ca ma sui pe pereti. pentru ca picam de somn i/am stins lumina si a adormit, dar eu inaintea ei.
va pipic
Beatrice si piersicuta Cristina Mihaela (18 februarie 2005)
http://community.webshots.com/user/ixxi
shinutza spune:
crinuta multumim fain!
in legatura cu greutatea, cu toate ca am luat 17 kg in timpul sarcinii, cand am venit acasa din maternitate (dupa o saptamana de la nastere) dadusem deja cca 12 kg. apoi am alaptat 2 luni si putin. acum mai am de dat cca 2 kg, insa ma imbrac in absolut toate hainele dinainte de nascare, fara sa fi tinut un regim sau sa ma abtin de la mancare. bag prajituri si cioco la marele greu, insa asa mi-e aluatul, nu pun pe mine. si cate putina gimnastica seara.
eu cereale am luat de la milupa, cele de orez. mai are si hero baby (parca asa se numeste firma) orez si porumb si banane. de la orice firma ai lua, sa ai grija sa fie FARA GLUTEN pana in 6 luni. dupa 6 luni nu mai conteaza.
pe cutia de milupa scrie ca se prepara in felul urmator: se pun cca 6-7 linguri de cereale (20 grame) in 100 ml lapte, se face un fel de piure, care sa baga pe gat la bebe cu lingurita conditia sa-l primeasca. cele de la hero se dizolva mai bine in laptic, pot fi date cu Domnul Bibi (cu toate ca se cam infunda tetina), si doar o lingurita la un biberon, la inceput, apoi doua.
adita tot respectul, asa tinerica si cu trei copilasi!! daca vrei cereale, te poti mulge si sa i le amesteci. insa nu vad rostul, atata timp cat ii dai inca san si e micut (nu are 3 luni implinite). cerealele, din cate am citit, ajuta la cresterea in greutate.
corneliaa spune:
Ma impuuuuusc!!!! De 4 ore (cu pauzele de fie-mea) scriu un mesaj despre pozele vazute la fiecare in parte...si l-am pierdut!!!! Ma impusc!!!
Abia maine o sa mai am atata timp sa o iau de la capat.
Oricum avem niste bebei "beton", care mai de care mai frumosi, mai razaciosi si mai fitosi- cu ifose deja de fotomodele!!!
Cornelia, Dan si Ioana-Alexandra (01.02.2005)
http://community.webshots.com/user/corneliaa100
http://www.alex.dan-cornelia.com/
oana cretu spune:
Cornelia, mi s-a intamplat si mie sa pierd mesaj lung si de atunci scriu in Word si dupa aia il copiez aici. Te inteleg. Pupici sa-ti treaca supararea.
Oana si Seb
(10.01.2005)
"Si maine mai este o zi..."