Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari (25
Raspunsuri - Pagina 15
Chi spune:
Ariadna, imi pare tare rau! Imi inchipui ce a fost pe sufletelul tau !

Din pacate, eu sunt in aceeasi situatie - cu anticorpii antispermatici. Interesant este ca dr mea nu mi-a propus sa-mi dozez din sange anticorpii mei, s-a repezit direct la inseminare si nu mi-a raspuns concludent la intrebari : daca exista o incompatibilitate intre parteneri, este ilogic ca ea sa se rezume numai la interfata (glera); eu am avut 2 sarcini normale (pe care le-am rejectat, ca o proasta) cu sotul meu, deci anticorpii au aparut ulterior , lucru care contrazice teoria. Partea proasta este ca nici alti dr nu au stiut niste raspunsuri care sa ma convinga, a fost numai bla, bla, bla...
Ceea ce mi-a adus numai fericire in suflet !
Alexia27 spune:
Cristinna, nu știu sigur dacă ți s-a răspuns la întrebarea referitoare la Ovamit. Dacă da, înseamnă că sunt eu cu capul ăn traistă și...scuze pentru repetișie: deci: În timpul stimulării ovariene, temperatura este normal să crească, dar își revine la normal în timp util pentru ca tu să poți vedea o diferență de temperatură la ovulație.
Ariadna, sunt alături de tine și îți țin pumnii mai departe .
"tot ce nu ne omoară ne face mai puternici",a zis nemuritorul Nietzsche
Mirona spune:
Buna fetelor,
Adriana imi pare nespus de rau pentru tine. Nu prea am cuvinte in astfel de cazuri .... suntem alaturi de tine. Pup fata curajoasa.
Catalina ma bucur de cunosteala. Ia spune-mi si mie de Ova-Mit -ul asta, deci tu il iei intre zilele 3/4 si 7/8? Sau cum? Mie nu-mi da nimeni stimulare. Ce pot eu sa fac? Sa iau asa de la mine putere? Am am pana saptamana viit. de facut analize si teste, dar de luna viit. ii bat la cap ... careva tre sa ma asculte si pe mine.
Cata - hop si eu la apel: ziua 8 si eu, dar temp la mine a scazut la 36.1 Mucus am, dar creamy. Nasol, iar o luna pierduta. Ovarele mele nu produc nimic. Sunt in repaos cam de multi ani....

Miro
Cristinna spune:
Alexia 27 puiut
, trebuie sa fiu de acord cu tine ca esti un pic cu capul in traista pt ca nu eu eram cea cu Ovamit-ul
,cred ca era Catalina daca nu cumva sunt si eu cu capul aiurea
.
Dar oricum esti o scumpica pt ca vrei sa ajuti pe toata lumea
.
Cristinna
utocatalina spune:
Lauricipani am prestat deja de dimineata
si de luni cred ca incep iar maratonul

...Mirona nu fi trista ca momentan este devreme ziua 8...la mine mucusul ca albusul il pun pe seama patilelor de maca pe care le iau, asa ca stiu ca oricum nu sunt chiar acum in per. fertila, o sa vedeto ca am dreptate cind oi veni luni de la T....pina la per. fertila mai ai si tu asa ca nu-i nimic daca pentru moment mucusul tau este creamy...eu luna trecuta n-am avut deloc, na, si tot nu m-am speriat!
Chi ce ai mai facut referior la laparo, ca nu mai stiu!Iepurica bifeaza, cum a zis Cristinna si prolactina si TSH si parerea mea si ATPO tot pentru tiroida, ca si asta e important...daca tot te inteapa..!Alexia 27 bine ca ti-a venit..chiar daca cu intirziere, macar ai scapat de o grija..numaram mai departe! Eu aveam o ? pentru gravidute..dupa ce a-ti ramas v-ati mai luat temp. bazala? Cum este? Ridicata ca dupa ovulatie? Tot timpul? Pura curiozitate! Va pup!
Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata
Alexia27 spune:
Cristinna, ![]()

Chestia e că eu le citesc pe toate, dar azi erau așa de multe (3 pagini), că nu am reținut care unde este și nici nu știu cum să mă întorc la mesaje ca să le verific. Sorry. Cred că trebuie să iau lecitină![]()
Alé spune:
Neata, fetele.
Adriana33, imi pare foarte rau pentru tine. Daca imi dai voie, am si eu o teorie, chiar daca e tarziu: Cred ca ai avut avort menstrual, asa cum mai spus cineva, pentru oricit de proaste ar fi testele, nu se pozitiveaza chiar asa, de nebune. Si vazind si antecedentele tale... Cred ca pe viitor ar trebui sa iei progesteron mai din vreme, imediat dupa ovulatie, caci tare am senzatia a aici ai o problema, mai bine zis, un defect de corp luteal.
Embrionul se fixeaza in uter si nu neaparat calitatea endometrului il sustine, cit progesteronul secretat de corpul galben. Dovada ca embrionul s-a fixat este pozitivarea testelor, doar ca pina la Clear Blue, corpul galben a "decedat" si n-a mai avut cine sa sustina sarcina.
Aproximativ in In ziua 10 DPO, corpul galben inceteaza sa mai produca progesteron si acest lucru genereaza atrofierea vaselor de singe care iriga uterul si care s-au creat de la ovulatei pina atunci. Rezultatul este ca endometrul incepe incet, incet, sa moara, deci adio sarcina. Hormonul BHCG "comanda" corpului luteal sa continue "productia" de progesteron, dar la tine vaz ca nu asculta. Parerea mea este ca un supliment sanatos de progesteron ar evita problemele astea.
Deci dupa parerea mea, chiar ai fost insarcinata, nu doar la cap. Sper sa nu-ti fi invartit cutitul in rana. 
Pt cine avea probleme cu reply la PM, Iepurila, parca, dar nu vreau sa fac vreo gafa - aceasta problema apare cind ai casuta postala plina - adica 20 de mesaje. Cind atingi 20, optiunea reply dispare. Mai sterge din mesajele vechi si o sa mearaga. Daca nu ai aceasta problema, scrie administratorilor.
In alta oridne de idei, zint in ziua 15, temperatura a crescut putn, de la 36.38 la 36.51, si asa cum spuneam, cred ca am ovulat ieri. M-am hotarit sa iau Utrogestanul de luni, doua pe zi, una inghitita seara si una introdusa dimineata. Daca are altcineva o idee, tinind cont ca aia introdusa curge si aia inghitita da somnolenta, sa-mi zica si mie ca io tot imi bat capul.
Weekend placut si va pupa fata 
_
Toate lucrurile se intampla cu un scop |
Infertilitate cauze necunoscute
iepurila spune:
Da Ale asta era problema si am rezolvat-o. Sarumana mult. Scria mare ca la prosti ca am 22 de mesaje si ca am depasit cota alocata, dar cine sa citeasca?
Cristina si Cata, multumesc mult pentru sfatul vostru.
Va pupez pe toate
andicu spune:
Salutare fetelor. Imi pare rau ca n-am putut sa dau semne pana acum,dar am intrat in concediu si nu prea am avut timp de calculator.
Ariadnaimi pare rau ca treci prin asa ceva! Sper din toata inima sa gasesti problema si s-o rezolvi; eu cu sfaturi nu prea pot sa te ajut, inca n-am ajuns sa ma pricep la toate cele, sunt abia la inceput, dar pot sa te sustin cu o vorba buna si un suflet alaturi.
Cata, da-i bataie in zilele ce urmeaza, poate vine Iepurasul Pastele asta
, ca ma tin si eu dupa tine
.
Sper sa nu ma stergeti de pe lista aspirantelor pana ma intorc din preumblari straine
, peste 10 zile.
Pana atunci, va urez SARBATORI FERICITE ! la toate, si sa vad la intoarcere lista aspirantelor cat mai subtiata !!
Andreea
kla78 spune:
ciao fetele!!!eu sunt mai intarziata de obicei:)))ma trezesc cam tarziu....ASTERY...draga mea ce crezi ca facea vrajitoarea aia la medic daca e chair asa buna incat sa te ajute pe tine?nu te duce iubita mea la ea ca-ti manca banii!!!am incercat si eu asa ceva ....m-a zapacit de cap pana eram in stare sa-mi vand si sotul sa am bani suficienti sa-i platesc!!!dar bbeiul tot nu venea
ARIADNA imi pare si mie sincer rau pt dezamagirea care ai avut-o ....dar trebuie sa fim optimiste....bine ca eu pot sa dau sfaturi.....dar sunt deja disperataaaaaaaaaaaaaaaaaaaa si ma asteapta testul de sarcina pregatit ....hmmmm....mi frica sa-l fac sa nu-l vad negativvvvvvvvvv
MIHAELA am o veste buna pt tine:seguridad social din madrid platesc ei donatoarele.....deci fa ceva si vin-o la un spital in madrid...economisesti banii care stiu ca i-ai muncit cu adevarat!!!!
am vazut ca scriati ceva de chat....intrati cumva pe chatul de pe site-ul asta?daca da ziceti-mi si mie cum sa intru va rog...
va pupacesc pe toate