Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari (25
Raspunsuri - Pagina 14
ariadna33 spune:
Laurici 
"Cand prezentul va fi trecut, visele vor fi realitate"
asteryaro spune:
Laurici,
!
Sa va povestesc ceva: ieri am fost sa-mi scot firele de la laparo. Mai era o femeie care astepta la control, tiganca, dar de-aia spalata, eleganta. Ce credeti? Este una dintre vrajitoarele din Buzau, "d-na Sonia". Mi-a dat nr. ei de telefon, cica sa ma duc la ea, sa-mi dea ceva
, sa fac copii. Ea, la 26 de ani, are 5 (!!!) copii, nici ea nu putea sa ramana gravida. Mai, m-am luat cu capul? Pt. ca recunosc, pt. o clipa, chiar m-am gandit sa ma duc la ea...
Poti sa fii dezamagit daca incerci si nu reusesti, dar daca nu mai incerci esti terminat. (Joseph Addison)
Astery
utocatalina spune:
Buna fetelor
..imi pare rau Ariadna 33
...mama lor de teste
...eu cred ca daca aveam un test din asta pozitiv si apoi negativ, nu stiu ce ma faceam
...dar eu mi-s prapastioasa
si emotiva cind vine vorba de nenorocitele astea de teste, in special Clear Blue pe care il urasc
...oricum mergem mai departe
, ca acum vine Iepurasul
si poate cind pleaca ne lasa si noi niste burti
, cine stie?
Eu sunt in ziua 8...de ieri am mucus egg, pe care il pun pe seama Maca
...azi temp. 36.6 si am prestat
de dimineata, ca am avut chef mare
..
Va pupic
pe toate si va doresc o zi buna, ca voi!
Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata
iepurila spune:
Gata, am citit si m-am adus la zi cu informatiile. Daca voi aveti ce povesti, eu, din pacate nu am. Sunt in ziua 22 si astept nerabdatoare sa treaca luna asta sa ma pot apuca de alte investigatii. Poate poate aflam si noi cauza. Pe 29.04 vreu sa ma duc sa fac VSH si globulele albe iar pe 5 sau 6 mai sper sa ajung la HSG.
Cristina ai facut pregnylul? Cum stai cu moralul?
Cristinna spune:
iepurila, da, am facut ieri pregnyl 2000 de unitati si azi la fel voi face ..azi imi pun bucuta stanga la bataie, ca ieri am pus-o pe aia drepta la inaintare
.Cat despre moral , ce sa zic...e destul de ridicat, dar nu vreau sa imi fac sperante superi mari, ca apoi sa nu pic prea de sus in cazul in care nu voi reusi
....dar speranta si optimismul exista...si ma
sa fie bine. Am de muncit
mult pana prin ziua 15..si am inceput din ziua 10..azi sunt in ziua 12
.
tu cum mai esti ?
Fetelor..luna asta musai trebuie sa vina barza la cateva din noi
, nu-i asa?![]()
![]()
la toate
Cristinna
lauricipani spune:
Cata, presteaza pe toata perioada cu egg!!! pup mult!!!

"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
laurici
iepurila spune:
Mai fetele
Tocmai am copt o idee. Daca tot ma duc pe 29 (vineri) sa-mi fac VSH-ul si globulele albe (cu trimitere) n-ar fi bine sa mai bifez acei hormoni care se pot face in orice zi a ciclului (prolactina si TSH)? Ca tot ma inteapa tanti aia si eu nu am bifat decat progesteronul pana acum? Va intreb pe voi ce parere aveti, avand in vedere ca Dr nu mi-a cerut asta inca.
Sau sa las sa treaca ciclul, sa fac HSG si pe urma sa vad ce-mi mai zice dr-ta?
Cristinna spune:
iepurila, parearea mea este ca ar trebui intr-adevar sa-ti faci prolactina si TSh-ul care se pot face oricum in orice zi...si asa macar ai scapa de un stres in plus si nu ar trebui sa mai astepti o tura de analize![]()
Da-i bataie si bafta
pupic
Cristinna