Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari (25
Raspunsuri - Pagina 16
Chi spune:
Catalina - o sa fac pana la urma si laparo, dar mai stau nitel. Cred ca prin toamna.
Ale - si eu am inceput sa iau utrogestan,si la a doua doza mi-a dat somnolenta, asa ca o sa iau 2 caps seara, la culcare, oral sau vaginal, inca nu m-am hotarat. Sau ma intorc la duphaston.
Testele de sarcina sunt destul de subiective.Teoretic, chiar si la un avort, conc de hormon scade dupa 2-3 zile. La fel, creste dupa nidare.
Un singur test pozitiv, intr-o singura zi, urmat de altele negative, daca ma inteles bine, nu cred ca releva o sarcina. Nu sunt atat de fine. Parerea mea!
kla78 spune:
ajutati-ma si pe mine ca nu mai inteleg nimiccccccccccccccccc
pai ieri aveam temperatura bazala pe la ora 9-36º.......azi m-am trezit la 10,30 si dupa ce am fost la toillet sa fac pipi (nu pot sa o iau inainte ca poate fac in pat:)))))aveam 37...hmmm....ce poate sa mai fie si asta????iar dupa ce am stat la calc 1 ora am luat-o din nou si 37.2.....offffffffffff ca nu stiu ce poate fii
!!!!!!!!!!
ariadna33 spune:
Fetelor-frumoaselor!
Sunt intr-o forma de zile mari, am trecut de faza in care faceam depresii cand veneau rushii. Am inceput sa analizez totul 'la rece'. Alé,
asteptam parerea ta, e foarte important pentru mine ce crezi tu despre povestea asta... Tonnia zice ca ar fi un deficit de progesteron si asa ar parea, dar am o obiectie: progesteronul in faza luteala eu il am foarte bine (spre limita superioara a valorilor normale), chiar mi-am repetat analiza, mai mult decat atat, am luat aproape in fiecare luna utrogestan cam la 2-3 zile de la ovulatie. Eu cred... sper ca nu e prostie, dar cand imi intra o idee in cap greu mai iese...cred ca sunt deficitara la 'productia' de hormon BetaHCG. Asta cred eu. Se pare ca am ovulatie, are loc fecundarea, oul strabate traseul cu succes, dar la un moment dat... sucomba inainte de a se implanta. Si nu stiu de ce ma tot duc cu gandul la ceva anticorpi...
Alé, eu zic sa iei dimineata 1 utrogestan vaginal si seara 1 oral. Chi, si tu la fel, ia utrogestan (chiar daca da somnolenta) pentru ca e natural, spre deosebire de duphaston care e sintetic.
Va multumesc din suflet pentru raspunsuri, va pup si va doresc weekend placut!
PS: Stie cineva ce este biopsia de endometru si ce releva ea?
"Cand prezentul va fi trecut, visele vor fi realitate"
asteryaro spune:
Am deschis cap. 26!
Poti sa fii dezamagit daca incerci si nu reusesti, dar daca nu mai incerci esti terminat. (Joseph Addison)
Astery