Copilasi martie aprilie 2004(53)
Raspunsuri - Pagina 12
Claudelu spune:
Laura, ce sef dragut si darnic ai! Nu mi-l imprumuti si mie?? Off offf nu te abti, pana nu dormi pe pres Si de acum incolo nu mai ai motiv, te asteptam seara pe sau pe YM!!!
Claudia si Raul (01.04.2004)
Martie Aprilie 2004
Claudelu spune:
Ca bine zici tu Laura
LUCA
Si tie iti dorim un week-end cat mai frumos, cu vreme cat mai buna si multi pupicei Dariei!
Martie Aprilie 2004
katalina spune:
N'ziua!
Zi de curatenie, dar imposibil sa tin calculatorul inchis(am rezistat pin' pe la 2), din ce ince imi pierd (sau nu), mai mult timp pe Forumul asta(nu degeaba sus pe prima pagina este dat un avertisment:"acest site creeaza dependenta!"
In sfirsit, atunci cind vreau sa ma relaxez, hop-top pe DC, dar incep sa ma relaxez cam des.
...deci, ce voiam sa zic de fapt.
-intru si aici sa-i urez lu' VEVE drum bun si lin, zbor placut , si ii mai asteptam postarile si de la Iesi!
Bine-ati venit Inaioana, irismetal si cipstyle!Cam rarut la noi?!
Cuscra, bravo ca vrei sa-i faci o surioara sau fratior Hannei!Si eu as mai vrea, da' toti se uita la mine cam lung(cei din familie).
Raul, asa mama,de-acuma sa adormi singurel ca esti baiat mare, mai ales ca o sa-ti intilnesti jumatatea curind
Laura, aduci "microbu'" acasa!!!Ai sa vezi cum e!
Hai ca va pupik acum.
Cica la munte pirtiile sunt bune de skiat!!!
Catalina, ROBERT si CATALIN
"Citi bani dai pe tine, atit dau si ceilalti"
Claudelu spune:
quote:
Originally posted by katalina
N'ziua!
Zi de curatenie, dar imposibil sa tin calculatorul inchis(am rezistat pin' pe la 2), din ce ince imi pierd (sau nu), mai mult timp pe Forumul asta(nu degeaba sus pe prima pagina este dat un avertisment:"acest site creeaza dependenta!"
In sfirsit, atunci cind vreau sa ma relaxez, hop-top pe DC, dar incep sa ma relaxez cam des.
Raul, asa mama,de-acuma sa adormi singurel ca esti baiat mare, mai ales ca o sa-ti intilnesti jumatatea curind
Hai ca va pupik acum.
Cica la munte pirtiile sunt bune de skiat!!!
pai tocmai de aia ne chinuim asa de tare cu somnu...vrem sa facem impresie buna si mai ales ca ne-am propus sa-i culcam de mici impreuna
si referitor la curatenie, exact asa am facut si eu azi Aspiram putin, apoi la calculator, mai o tigara, apoi o luam de la capat
la schi vreau eu...ca n-am mai pus o pereche de schiuri in picioare de ceva vreme...poate nici nu ma mai stiu Ce conteaza, is destui kamikaze
Martie Aprilie 2004
Claudelu spune:
Fetelor sunt ingrozita! Ma uit la ProTV la stiri...ingrozitor, a aparut o noua caseta cu cei 3 ziaristi romani rapiti...Doamne D-zeule, ingrozitor...totul s-a schimbat, a luat o intorsatura fff urata...sunt incatusati, plang, arata jalnic, se vede clar pe fata lor disperarea...arme indreptate spre capele lor...se pare ca au fost plasati unei alte organizatii teroriste care cere retragerea trupelor din Irak in termen de 4 zile...ingrozitor imi vine sa plang...m-a speriat tot ce am vazut!
Doamne ajuta-le, ajuta-i sa vina acasa in viata!
Martie Aprilie 2004
katalina spune:
...Doamne fereste! E grav!Sunt cu ochii pe Antena1! E conferinta la ora 8!E o decizie tare grea.
Claudelu spune:
Kata, situatia e intradevar dramatica, decizia e fff greu de luat...eu zic ca cel mai important e viata acestor oameni, restul putem sa lasam deoparte, ca vom avea noi timp de astia, oamenii si vietile lor sunt mult mult mai importante! oricum ma indoiesc ca Basescu va retragerea armata din Irak!
Trebuie sa luam exemplul Italiei care si-a retrasa trupele daor pentru a salva niste vieti! Asa ar trebui sa facem si noi!!!
Doamne cat de disperati sunt...ce imaginii ingrozitoare
Fetelor, i-am trimis Elei un mesaj pe telefon si mi-a raspuns:"LA Odobesti.A murit si o bunica de-a mea! Vb saptamana viitoare.Multumim de urari!"
Ela, condoleante iubita!
Martie Aprilie 2004
katalina spune:
Auzi ma Clau', de cind copiii astia ai nostri de martie aprilie au implinit un anisor, mamicile lor nu prea mai dau pe-aici(unele au scutire, da'n rest... nu dau nume).
alona spune:
EEEei Kata! Asta-mi suna si mie? Io am dat un semn ieri, asa ca azi am zis ca nu ma scriu, oricum mi-e tare lene ( sa scriu) si io sint de aia cu scutire.
Anca, mamica de Thea si Vlad
"Un cerc de prieteni nu se face cu compasul... "
SimoV spune:
Eu am scutire?
Am fost si eu ieri la cumparaturi un pic (am chiulit un pic de la munca si nu ar fi trebuit ca nu am timp nici sa moooor...) si mi-am luat doua perechi de pantaloni de stofa, ca aia ce mi i-am luat anul trecut in Sept. nu mai stau nicicum pe mine (ca iar am slabit - nici nu ma mir la regimul meu de viata... de multe ori ma prinde ora 14:00 fara sa mananc nimic...) Eu asa ma imbrac cel mai des - in pant. de stofa sau in blugi. Si blugi noi mi-ar trebui, dar n-am gasit pe placul meu in magazinele in care am intrat (cam mofturoasa eu...), asa ca ramane pe alta data. Ca printr-i minune, am reusit sa nu le iau nimic copilasilor... m-am abtinut, ca au la haine...
Anca, sper ca Thea se simte mai bine si nu s-a mai chinuit azi-noapte, saracuta (si saraca de tine...). Cand plecat inspre RO? Ca iar am uitat....
Ela, condoleante... Imi pare tare rau...
Kata, ce-ti fac feciorii? Pe cand o surioara la baieti?
Mariana, ocupata, ocupata, dar nici chiar asa, sa nu mai dai pe la noi decat din an in pasti... Hai, spune-ne ce ai in brutica si ce nume ati ales!
La Multi Ani Luca
Sa fii sanatos si sa ai parte de tot ce e mai bun pe lume!
Simona si gemenii Mia & Lucas (25 Martie 2004)